mondor

Copii Alex: 17 ani, 6 luni Denisa: 14 ani, 3 luni
|
12.07.2005 2:17 a vaca la bb. mai devreme de 1 an |
|
| |
|
As vrea sa-i dau , dar imi este frica......... si nu stiu daca sa-l diluez sau nu? 
|
sus |
|
|
mona25

Locatie: aradCopii Calin Cristian: 21 ani, 11 luni Dragos Razvan: 17 ani, 3 luni
|
12.07.2005 10:40 |
|
| |
|
La primul lmeu copil i-am dat lapte de vaca de la 5 sapt. diluat cu ceai la inceput, treptat am redus ceaiul pana am ajuns la lapte curat. Mult succes! Cat timp are bb tau?
|
sus |
 |
|
Piscoto

Locatie: BucurestiCopii Andrei Alexandru: 17 ani, 10 luni Matei Cristian: 16 ani, 8 luni
|
12.07.2005 11:39 |
|
| |
|
Am inceput si noi cu laptele de vaca de 1 saptamana.
Alex are acum 9 luni.
Tot diluat cu ceai.
Parerea mea amana cat mai mult. Noi am fost obligati de imprejurari sa recurgem la varianta asta.
Cele bune!
|
sus |
 |
|
doruta

Locatie: cluj-napocaCopii Vlad Gabriel: 18 ani, 1 luna Cezar Stefan: 11 ani, 5 luni
|
12.07.2005 12:11 |
|
| |
|
si noi am inceput cu laptele de alimentara inainte de 1 an , de fapt de pe la 8 luni . Am inceput cu lapte de 1.8 % grasime , am tinut-o asa vreo 1 luna , apoi am trecut la 2.5 % . Eu nu l-am diluat niciodata , dar l-am fiert bine .
S-a 3 % , dar s-a am hotarat sa ramanem la cel de 2.5 % .
Trecerea la laptele de vaca trebuie facuta f incet , la noi a nu prea a 3,950 si acum are aproape 10. Nu e un copil prea grasut, e doar dezvoltat..... amandoi parintii fiind mari, el nu are cum sa fie mic, nu ?
Acum chiar sunt derutata, mi-a vaca de la tarani, ci sa-i dau de alimentara fiert de 3 ori si diluat 50%.
Ceaiul nu-i modifica gustul ? puneti si zahar sau miere de albina ?
Numai bine!
Monica si Dorel
|
sus |
 |
|
mamaluieric

Locatie: germaniaCopii Eric: 21 ani, 2 luni Hanna: 17 ani, 9 luni
|
13.07.2005 9:32 |
|
| |
|
fiert de 3 ori? pt. ce?
lui eric nu i-a vaca pasteurizat direct din frigider, diluat cu apa la inceput. asta de la 6 luni. l-am lasat doar 1 sapt. cu el nefiert ca imi era frica ca el nu are BCG-ul. dupa vreo luna nu l-am mai fiert.
hanna bea deja ceva lapte de vaca, tot pasteurizat, nu-l mai fierb.
in brosura pe care am primit-o de la medic sta scris ca poti sa-i dai "lapte de care se gaseste in comert" de la 6 luni.
fara indulcitori, ca pana ce nu stie cum e aia dulce, nici nu vrea. miere nefiarta nu, pana la 1 an.
|
sus |
 |
|
mondor

Copii Alex: 17 ani, 6 luni Denisa: 14 ani, 3 luni
|
14.07.2005 4:08 |
|
| |
|
Am inceput sa-i dau lapte pasteurizat 1,8% grasime , fiert (la inceput 50% lapte pasteurizat + 50% lapte praf ), apoi scad treptat cantitatea de lapte praf.
Mi s-a
Numai bine! 
|
sus |
 |
|