|
|
autor |
Condolentze pentru Tatal tau bria,iti suntem alaturi!  |
CHRISSDY

Locatie: Locul dintre lumina si sperantaCopii Di: 23 ani, 6 luni
|
15.06.2006 1:01 Condolentze pentru Tatal tau bria,iti suntem alaturi! |
|
| |
|
Sincere condoleantze bria precum si familiei tale,mereu citeam cu teama ce ai scris,azi cand ai descris starea tatalui tau nu am avut curajul sa postez pare inutil,poate ca ddumnealui a plecat dincolo gandind la tine si copilul tau ca in citatul de mai jos,incearca sa-l transpui intrun plan special al tau si sa imparti gandurile si sentimentele tale ca inainte,Fie ca Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i ogere linistea dupa atata zbucium iar tie puterea sa mergi mai departe in viata purtandu-l cu tine in suflet oriunde vei fi.
"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada! "
Antoine de Saint-Exupery - Micul Print
|
sus |
 |
|
|
elly_mami_asistenta

Locatie: sect 3, BucurestiCopii Eliana-Stefania Alexandra - minunea noastra... 17 ani, 10 luni
|
15.06.2006 1:21 |
|
| |
|
Dumnezeu sa-l odihneasca Bria pe bunul tau tata...condoleante !!!
|
sus |
 |
|
alimary

Copii Robin: 15 ani, 4 luni Marcus: 18 ani
|
15.06.2006 4:09 |
|
| |
|
Condoleante Bria...o asemenea incercare e deosebit de grea pt oricine...sper ca Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine prin asta si sa-ti aline putin cate putin durerea din suflet care, sunt sigura ca nu va disparea niciodata...
|
sus |
 |
|
Misina

Locatie: BucurestiCopii Oana Maria: 16 ani, 11 luni Radu Mihai: 14 ani, 9 luni
|
15.06.2006 7:06 |
|
| |
|
Condoleante Bria... fii tare, trebuie sa treci pestea aceasta grea incercare la care te supune viata!
Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau!
|
sus |
 |
|
iulianaem

Locatie: CraiovaCopii Sara: 17 ani, 1 luna Daria: 15 ani, 1 luna
|
15.06.2006 7:59 |
|
| |
|
Condoleanten Bria!!!! Dumnezeu sa-l odihneasca!!!
|
sus |
 |
|
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 15 ani, 6 luni MICA: 11 ani, 3 luni
|
15.06.2006 8:43 |
|
| |
|
bria, condoleante!
dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
sus |
 |
|
beby

Copii Maria-Elena: 27 ani, 8 luni Bianca: 16 ani, 9 luni Ionut: 29 ani, 11 luni am nascut deja!
|
15.06.2006 8:49 |
|
| |
|
Condoleante intregii familii ! Dumnezeu sa-l ierte, si sa-l odihneasca in pace !
|
sus |
 |
|
bria

Locatie: dejCopii Bria: 16 ani, 9 luni Nicolas-Alexandru: 12 ani, 2 luni am nascut deja!
|
15.06.2006 8:55 |
|
| |
|
Multumesc mult de tot!
As vrea sa imi fac pe forum un loc, unde sa vorbesc despre el cand nu mai pot de dorul lui si cand il vreau langa mine si nu o sa fie! Unde oare?
|
sus |
 |
|
little_djini

|
15.06.2006 9:56 |
|
| |
|
Dumnezeu sa il odihneasca! Imi pare tare rau pentru ce ti sa intamplat! Cred ca poti deschide un subiect la "probleme psihologice" sau la "diverse".
|
sus |
 |
|
ANA_B

Locatie: .....Copii Venetia: 28 ani, 9 luni Federica: 15 ani, 7 luni
|
15.06.2006 9:56 |
|
| |
|
Sincere condoleante Bria
Ana
|
sus |
 |
|
zizee

Locatie: la rascruce de 3 vinturiCopii Anaïs Louka (Snoopi): 20 ani, 6 luni
|
15.06.2006 10:04 |
|
| |
|
sincere condoleante, bria! sint si eu alaturi de tine cu gindul ti-am admirat curajul si dragostea pentru tatal tau, dorinta de a-i face suferinta mai usoara. imi imaginez cit de greu poate sa-ti fie, poate numai gindul ca suferinta lui s-a terminat sa reuseasca sa te aline un pic... mult curaj in continuare! 
|
sus |
 |
|
laucos

Copii B A
|
15.06.2006 10:09 |
|
| |
|
Condoleante Bria... fii tare, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
sus |
 |
|
Lauriciu

Copii Patrick-Alexandru: 16 ani, 7 luni Miruna-Ioana: 13 ani, 5 luni am nascut deja!
|
15.06.2006 10:20 |
|
| |
|
Condoleante,Bria!Este foarte trist cand cineva atat de drag pleaca de langa noi....Tot ceea ce putem face este sa pastram acea persoana vie in sufletul nostru.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace iar tie si familiei tale sa va dea puterea sa depasiti aceasta durere!
|
sus |
 |
|
iutzulica

|
15.06.2006 12:28 |
|
| |
|
sincere condoleante!
|
sus |
 |
|
CHRISSDY

Locatie: Locul dintre lumina si sperantaCopii Di: 23 ani, 6 luni
|
15.06.2006 1:37 |
|
| |
|
bria cred ca poti sa scrii in jurnal pe care cred ca poti sa-l pastrezi personal,nu sunt sigura daca e obligatoriu sa fie public.
|
sus |
 |
|