adanita nu iti face griji la inceput or sa fie atitea lucruri si locuri noi de vazut incit nici nu o sa constientizezi cind trece timpul...si desigur o sa ai momente cind iti va fii dor de tara dar din ce spun fetele pe aici se pare ca o sa gasesti de toate.
In NY ai 4 anotimpuri ca in tara ,deci nu o sa-ti lipseasca atmosfera de sarbatori cum mi se intimpla mie in fiecare an ,de Craciun nu vad pic de zapada si in cele mai multe cazuri sint in tricou.
Si normal ca o sa-ti fie dor de parinti/prieteni dar poti vorbi cu ei la telefon. Acum poti alege ce este mai convenabil ,companii tefefonice sau card-uri. De exemplu eu folosesc acum un card, vorbesc 120 min. pentru 5$. Ma satur de vorbit cu mama si vorbim in fiecare saptamina .
Ahh si o sa-ti placa sezoanele de SALE in care iti poti cumpara lucruri super pentru preturi incredibil de mici.
In NY nu ai nevoie neaparat de masina caci transportul in comun este foarte bine pus la punct .
In legatura cu vorbitul in tara, noi suntem abonati la o companie care se numeste WDT e romaneasca si paltim cu Bucurestiul 5 c/minut. Insa de cand cu internetul ma vad cu ai mei pe webcam pe mess, ca i-am pus si pe ei sa-si ia, si vorbim pe skype si se aude f. bine, zici ca sunt la ei in vizita acasa, vorba lor. Ce ti-e si cu tehnologia asta!
Cand o sa ajungeti la NY sa scrii in ce zona v-ati mutat ca Queens-ul e mare!
Copii Julia: 17 ani, 11 luni Emi: 15 ani, 4 luni Andreea: 9 ani, 9 luni am nascut deja!
26.07.2006 4:21
adanita, la pct. 1, cineva ti-a recomandat o banca... nu mai stiu care ... sunt mai multe banci cu care se lucreaza, eu retin doar bcr si transilvania, dar sigur erau mai multe pe lista ca eu sapt. asta am fost la primarie si exact asta era si ceea ce ma interesa pe mine. iti faci card in lei si n-ai nici o treaba, ei iti vireaza in cont.