e buna ideea..aici sint si unele paturi care vin cu partile astea si se demonteaza cind nu mai sint necesare..dar uite ca nu am gasit un link..am vazut odata intr-un catalog si odata pe net, dar nu-mi amintesc unde...
---------- gliss a scris: Smoky daca vreau si eu o minune de aia de unde pot face rost.Pls. De pe acel site vad ca trebe parola si card si.... ----------
Acum au aparut si in Bucuresti in magazinele mai marisoare cu articole pentru bb.
Am vazut in magazinul de pe Dacia, parca ''happy kid's'' se numeste .
Gasesti parca de la Fisher Price si cred ca si Chicco .
Si in Unirea la etajul 3 este de incercat .
La fel in Prisma.
n-am mai intrat la acest sb de atunci...nu cred ca poti sa il iei de acolo unde am dat eu linkul...eu dadusem linkul numai pt poza...
dar roaga o fata din bucuresti sa ti-l trimita si tu platesti
Patuturile din poze sunt facute la o firma de mobila din Romania, Pinolino, din Araci, jud. Covasna, se exporta en gros numai in Germania; sunt foarte practice, dar nu au piata de desfacere in Romania, probabil ca ar costa prea mult pt. romani.
Multzam de raspunsuri.
Am fost ieri prin oras si am vazut un model de bara de protectzie pt un patutz di acela etajat, care se poate face si "home made" , si e si foarte simplu si estetic.. In sfarsit am rezolvat si aceasta problema. Oricum multzumesc.