· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Una, alta >Probleme psihologice > Psiholog in Ploiesti?
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Psiholog in Ploiesti?     
ttcrissy
Locatie: Bucuresti

27.12.2006 2:25   Psiholog in Ploiesti?  citat 

Parintii mei au niste fini. Ei au in jur de 40-45 ani si au doi baieti. Unul 17-18 ani, altul 12. Ea lucreaza o saptamana intreaga de dimineata pana noaptea si o saptamana sta acasa. El este sofer de tir si ...sta plecat cam de luni pana sambata. Muncesc din greu sa le asigure copiilor cele necesare traiului de zi cu zi.

Problema apare la cel mare care e certat rau de tot cu scoala. Are un anturaj ciudat, cu copii ai caror parinti au bani, pierduti si ei de sub control. Ei nu reusesc deloc sa mai comunice cu el, in afara de DA si NU nu mai scot de la el. Copilul nu e prost, are materii la care ia note bune si materii la care nu scrie nici un cuvant la teza desi profesoara a asigurat-o pe mama-sa ca stia sa rezolve. Ma rog, situatia e complicata, cred ca greseli sint de ambele parti...sau din toate partile. M-am dat si eu cu parerea si le-am sugerat sa il dea la un sport dar nu par sa fie convinsi ca l-ar ajuta. Sunt oameni simpli care probabil au nevoie si ei de niste sfaturi mai puternice.
De aceea m-am gandit ca ar fi bine sa apeleze la un psiholog. Un bun specialist ar trebui sa ii ajute pe parinti si pe copil sa priveasca situatia mai bine si sa gaseasca o cale de iesire.
Intrebarea mea ar fi daca stiti unde ar putea sa se adreseze? Ei locuiesc in Ploiesti.

Multumesc.
La multi ani!


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: