· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
stiti cumva, va rog????  |
sofronie

|
03.09.2006 1:30 stiti cumva, va rog???? |
|
| |
|
stiti cumva exact cum se numeste marca de hainute ptr copii, cocrodillo, crocodilo..................va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se numeste ca am uitat si imi trebuie urgent raspunsul.multumesc
|
sus |
 |
|
|
iutzulica

|
03.09.2006 1:01 |
|
| |
|
cocodrillo asa cred.si noi ne mia imbracam de acolo
|
sus |
 |
|
liliroman

|
03.09.2006 2:53 |
|
| |
|
unde este acest magazin?
nu am auzit................
|
sus |
 |
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 16 ani, 5 luni MICA: 12 ani, 1 luna
|
04.09.2006 8:50 |
|
| |
|
firma se numeste cocodrillo si din cate am vazut la alti copii, lucrusoarele sunt tare frumoase. in bucuresti nu am auzit sa existe vreun magazin, dar stiu ca in constantza exista 2.
am citit ca produsele se vand prin magazinele tcm. daca stie cineva sigur, sunt si eu interesata.
|
sus |
 |
|
babyyy

Copii seby: 16 ani, 5 luni
|
04.09.2006 9:49 |
|
| |
|
KiKilinis-ai idee unde in Constanta?sunt de aici si sincera sa fiu nu am auzit.pupici
|
sus |
 |
|
|
KiKilinis

|
04.09.2006 9:57 |
|
| |
|
parca unul din magazine este undeva langa tomis mall?
sincer, nu stiu, dar le-am auzit vorbind pe prietenele mele din mangalia, care sunt innebunite dupa magazinul asta.
poate mary, carmella, raloo, liana, fetele care sunt de acolo pot spune exact.
|
sus |
 |
|
raloo

Locatie: ConstantaCopii Vladut: 16 ani, 9 luni Julia: 13 ani, 6 luni
|
04.09.2006 10:25 |
|
| |
|
bre, fetelor sa mor io daca stiu nici de firma asta n-am auzit, da' acu' m-ati facut curioasa si o sa mai intreb si eu.... oricum, pe langa mall sigur nu e, ca acolo lucrez si l-as fi ginit pana acum 
|
sus |
 |
|
KiKilinis

|
04.09.2006 11:59 |
|
| |
|
raloo, langa mall nu e o piatza? cica acolo, dar nu bag mana in foc.
|
sus |
 |
|
laucos

Copii B A
|
04.09.2006 12:12 |
|
| |
|
---------- KiKilinis a din cate am vazut la alti copii, lucrusoarele sunt tare frumoase. in bucuresti nu am auzit sa existe vreun magazin, dar stiu ca in constantza exista 2.
am citit ca produsele se vand prin magazinele tcm. daca stie cineva sigur, sunt si eu interesata. ----------
La TCM-ul de la Sincai mai aduc hainute si incaltaminte dar nu foarte multe 
|
sus |
 |
|
laucos

Copii B A
|
04.09.2006 12:24 |
|
| |
|
---------- raloo a firma asta n-am auzit, da' acu' m-ati facut curioasa si o sa mai intreb si eu.... oricum, pe langa mall sigur nu e, ca acolo lucrez si l-as fi ginit pana acum  ----------
Raloo acum daca ai rabdare sa citesti o ''descriere fantastica'' a incaltaminte de genul asta pe la Tomis.
Deci : am iesit din Mamaia pe la Perla, la fantana arteziana in forma de papadie (asa ii spune fiul meu ) am luat-o stanga spre Constanta, am trecut de primul semafor si am tinut drumul drept. Apoi la al doilea semafor am facut stanga , intersectand linia de tramvai si am intrat pe bulevardul Tomis. Acum pe bulevard am mers drept pana la o intersectie cu semafor unde am parcat.
In intersctia asta e o banca Daewoo parca in ''fata -stanga'' in '' fata - dreapta ''este un magazin cu lucruri si jucarii pt copii ( cam al doilea sau al treilea magazin dupa intersectie )
Inainte de a
Ai priceput ceva 
|
sus |
 |
|
babyyy

|
04.09.2006 6:17 |
|
| |
|
buna fetelor , am intrebat pe alt forum si mi s-a metri."
Hainutele sunt d calitate dar ptr copii de peste 1 anisor.kisses
|
sus |
 |
|
raloo

|
05.09.2006 7:08 |
|
| |
|
laucos, cum zici tu cred ca este un magazin de la Victoria (sau Mercur ii mai zicea pe vremuri), il vad mereu din masina, da' mi-a
ps: si noi tot papadie ii zicem la arteziana aia 
|
sus |
 |
|
laucos

Copii B A
|
05.09.2006 7:27 |
|
| |
|
raloo ma bucur ca ai inteles ''descrierea fantastica''
Mie una chiar mi-au placut hainutele de acolo. E adevarat ca i-am luat piticului pt varsta lui dar aveau o multime si pentru bebelusi .Prima parte de magazin este pt bb iar in cea de a
Am luat asta vara un costum de blugi cu pantaloni trei sferturi super haios de acolo.
|
sus |
 |
|
babyyy

|
05.09.2006 9:43 |
|
| |
|
nu stiam ca au si pt bebei ,,, raloo imi poti spune te rog in ce zona este?eu una nu am inteles 
|
sus |
 |
|
raloo

|
05.09.2006 9:57 |
|
| |
|
daca e cum cred eu, este un magazin pe langa liceul 4, vis-a unde era auto-moto-velo; se cheama Junior (hai ca le am cu indicatiile mai mult de o gramada )
sapt.asta nu am timp, dar sapt viitoare sigur am program de cumparaturi; ajung si pe acolo si am sa-ti povestesc exact
ps: gasesti mai multe constantence aici
|
sus |
 |
|
|
|