· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Copiii >1-3 ani > de ce nu-i creste parul
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor de ce nu-i creste parul     
netwalker
Copii
Miruna: 22 ani, 10 luni

21.08.2002 9:54   de ce nu-i creste parul  citat 

Cand era mica, dupa ce i-am luat din mot, am zis eu ca e mai bine sa o rad in cap. 0. si am ras-o. Eu.

de-atunci nu-i mai creste parul. Are un par scurt, ca baieteii. Am tuns-o mai des o perioada, caci mi-a ca asa o sa ramana. Asa sa fie?


sus

Denunta
CristinaT
Copii
Ioana Diana: 22 ani, 4 luni

21.08.2002 12:49     citat 

si eu am ras fetita in cap (cand nu voia sa stea la clatit - avea 1 an si 8 luni), dar ii creste... Fetitei tale cum nu-i creste? Poate o tunzi prea des.
Iar asta ca ai avut mana nu stiu cum eu nu o cred. Ce fel de mana? ai tuns-o cum se tund toti copii, probabil ca ii creste mai incet sau ti se pare tie.
Chiar medicul ei ce ti-a anemie, poate trebuie sa-i dai ceva fier. Nu stiu cit par avea cind te-ai apucat de ras dar daca nu avea par mult de ce nu l-ai mai lasat sa creasca un pic?


sus

Denunta
black_cat
Copii
Andrew: 21 ani, 6 luni

21.08.2002 7:21     citat 

si eu am auzit de chestia asta cu "mana rea", dar cred ca-i goanga.Eu nu cred ca exista posibilitatea ca parul cuiva sa nu creasca.Du-o la pediatru si expica-i ingrijorarea legata de cresterea lenta a vezi ce-ti va spune.Nu-i da fier fara sa o vada medicul.O eventuala supradozare este periculoasa.

sus

Denunta
Malynl

21.08.2002 7:46     citat 

buna
hai sa gindim logica ca daca te iei dupa vorba babelor unde am ajunge?
maai bine dute la doctor cum a celelalte mamici......eu am ras baiatul in cap la virsta de 3 luni jumatate si ii creste parul foarte repede si e foarte des dar asa avem si noi.........stiu ca la o anumita virsta parul copiilor ni se pare ca nu creste repede dar nu imi vine sa cred la fel ca si ceilalti chestia cu mina rea.......pffffff


sus

Denunta
netwalker
Copii
Miruna: 22 ani, 10 luni

22.08.2002 7:47     citat 

Thanks pentru raspunsuri.
Am tuns-o la o varsta frageda. Vre-o cateva luni. Am ras-o cu lama de barberit in cap de tot. Ne placea atunci, biluta sa cum era. Apoi de-abia asteptam sa-i vedem parul lung, zulufii carliontati, sa-l impletim, codite si alea, alea.

Am fost la doctor. La doctorul ei de familie, care v-am mai spus, este o incompetenta. Sau poate nu este, dar iti acorda atentie numai daca-i dai ceva. si ceva, nu gluma. Mi-a sa-i fac analizele. Nu stiu ce a la laboranta (scuzati lalafonia) ca ar avea lipsa fier si o vitamina, nu mai stiu care.

Am fost la frizer. Frizerul mi-a par subtire si tunzand-o mai des se va intari, si va creste. Nu a babele. S-o spal cu soda caustica pe cap, cu lesie, ca am mana rea, etc. Lucruri la care nici nu ma gandesc. Am crezut ca ati patit asta. Are un par scurt, de baietel. Dar, e frumoasa si asa. E fetita mea, nu?


sus

Denunta
Ami
Locatie: Bucuresti, Romania
Copii
David Alexandru: 20 ani, 11 luni
Luca Gabriel: 13 ani, 8 luni
am nascut deja!

23.08.2002 1:14     citat 

si noi asteptam sa-i creasca parul lui David...are un an si o luna si par ioc. Nu a sanatos...e sanatos...doctora ne-a vreo luna se vede o usoara crestere foarte fericit...abia astept sa vad si buclele (ca noi am fost creti amandoi cand am fost mici)...apropo...il mosteneste pe socrul meu, care la 8 luni are o poza in care era chel zambet
Sa fim sanatosi!


sus

Denunta
catycojo

28.06.2007 11:46   si eu am bebita cheala  citat 

Paousa mea are un an si doua luni si par de 2 cm si ceva si rar de tot, aproape deloc. Asta luand in considerare ca nu am tuns-o deloc de la nastere. La nastere a mult. acum are doua fire satene. Nu mi-e de culoare, dar nu creste deloc. Int-un cuvant sunt disperata:( trist trist trist trist

sus

Denunta
ddadriana
Locatie: Germania

29.06.2007 12:02     citat 

stai linistita si a moale, cu timpul i sa mai intarit firul de par si s-a