Copii Alexandra-Ioana: 25 ani, 1 luna Teodora-Paula: 20 ani, 8 luni
19.08.2003 2:13medic alergolog
cunoasteti unul bun in Bucuresti ?
daca da, imi puteti spune unde il gasesc, adresa, nr. telefon, etc? fetita verisoarei mele face tot felul de alergii si ar vrea sa mearga la un medic din Bucuresti.
multumesc
Mumulinuta, ca intotdeauna cand e vorba de doctori, eu sar prima cu informatii.
La clinica Medicover din Plevnei (310.44.20) este d-na dr Perlea Violeta, Insa dansa nu consulta copii sub 6 ani. Nu ai mentionat varsta fetitei. Mai este tot la clinica Medicover, dar nu in Plevnei (tel. 212.21.55) d-na dr. Claudia Nichifor. La dansa poate merge indiferent de varsta.
Ambele sunt cunoscute ca medici buni (asta ca sa nu exagerez cu laudele).
Daca mai ai nevoie de informatii...
...informatia mea e cam pe jumatate...linga cazino victoria(daca o mai fi acolo) e o policlinica..nu stiu daca e cu plata..parca era nr 1 dar nu stiu sigur...sint cei mai buni doctori alergologi..sint appointmente din toata tara acolo..de fapt erau..verii mei veneau cu copii din sibiu..faceau appointm prin telefon...ajungeau acolo dimineata cind deschideau usile policlinicii..erau cozi imense...incercati...
Iti recomand sa o incerci cu incredere. Adresa este: Centrul Medical Medicover Grozovici, Str. Dr. Grozovici Nr. 6, Sector 2, telefonul il ai mai sus (212.21.55). Suna din timp pentru programari pentru ca e foarte aglomerata d-na Dr.
Succes!