· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Materna / paterna >Mame / tati > Alt caz...
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2, 3  »
subiect nou  raspunde
autor Alt caz...     
Joanne

Copii
Ioana: 20 ani, 3 luni

26.09.2006 9:39     citat 

Domnule sot, foarte fericit tu doar m-ai facut sa recunosc asta putin mai repede decat as fi vrut, dar era oricum momentul s-o fac, nu puteam sa mai continui si cu cazul 3, 4, etc, riscam sa enervez populatia. si crede-ma ca daca spuneam din prima ca este vorba de mine, e posibil ca unii sa fi ocolit putin sa raspunda cu adevarat sincer, chiar daca e un spatiu virtual...Spun unii, nu generalizez. Uneori, oamenii evita sa-si exprime adevaratele pareri din dorinta de a a nu cu prea multa convingere. Procedand asa, am primit si raspunsuri pro, si contra, ceea ce arata ca mi-am atins scopul. Mie imi place sa-mi exprim parerea sincer intotdeauna si spun verede-n fata si astept acelasi lucru in schimb! trag cu ochiul si nu o fac ca sa jignesc sau ca sa supar, o fac chiar cu mult bun simt si stiu ca asa nu am deschis gura degeaba, de multe ori reusesc sa scot parul din ochiul cuiva, stii tu expresia trag cu ochiul
Deja m-am intins la vorba si devin usor off topic...ufff...femeile astea...

sus

Denunta
NIKOLUSH

Copii
Maria : 19 ani, 4 luni
Gabriela: 20 ani, 6 luni

10.10.2006 11:51     citat 

[quote="Joanne"]Oricum, mi-ar placea sa mai aud de la voi intamplari de genul asta si sa ne dam cu parerea, ca zau...mare e gradina...si muulti suntem in ea.
Va pup trag cu ochiul[/quote]
Ei, mama, dau de tine si aici! si cum am avut rabdare sa citesc tot foarte fericit mi-ai adus aminte de o keste patita mai pe la inceputul verii, cind "bau-bau"-ul copiilor era "daca nu sunteti cuminti, nu mai mergem la mare". Eram prin piata, sau mai bine zis ieseam din piata. Vorbeam la telefon, eram nervoasa de subiectul discutat la telefon, dar aveam grija ca fetele sa fie tot timpul in fata mea. E lege la noi, sa nu ramina copii in urma noastra! si...trece o... ... ... pe linga noi! Imbracata la 4 ace, parfumata...tot tacimu'! si, bineinteles, insotita de un nene! Trece pe linga fete cea mica, Ali, care poarta ochelari, si...ii trage o geanta in cap de ii da ochelarii jos! surprins Am facut o fata de nedescris, si nu m-am abtinut sa nu strig dupa ea(ca ... ... ... nici nu se sinkisise sa intoarca capu sa-si ceara scuze!). a genul: "aloo, doamna, nu vedeti ca ati dat peste copil?" La care ea, foarte oparita, imi raspunde: "he, ca doar nu ti l-am omorit!" Aaaaa, m-am facut neagra! "cum adica cucoana! Dai peste copil, ii dai okelarii jos si astepti ca tot eu sa-ti cer scuze???" Sa va mai zic si ca i-a la okelari atit de tare in fata ca a ia si la bataie. Cum in jur erau destui gura casca ce vazusera incidentul. Un nene mai zdrahon s-a i-a vada de drum, ca doamna(adica eu) nu a-a-mi aduc mereu aminte de el! de cite ori nu ati patit ca mine si v-ati adresat "atacatorului" cu domnu' sau doamna??? Sa stam strimb si sa judecam drept: merita acesti oameni sa le spunem domni??? Cred ca au pierdut de mult acest drept!
si ca sa mai destind putin atmosfera, va ziceam la inceput de bau-bau! Dupa acest incident, fata cea mare, care atunci avea 3 ani si 9 luni imi zice: "mami, nu Ali a vina! Nu a sa-si dea okelarii jos!...Mai mergem la mare???"

sus

Denunta
Joanne

Copii
Ioana: 20 ani, 3 luni

10.10.2006 12:28     citat 

Hai ca nu pot sa cred!!!! Pai la faza asta, saream in capul ei, cum sa dea in copil cu atata nesimtire??? Daca doar il imbrancea din greseala, nu-i bai, zau dar sa-l raneasca rau si sa-i mai si cada ochelarii pe jos??? si nici o scuza, macar? Io sunt o calma si o scumpa dar daca face cineva asha ceva, imi bag unghiile in fata lui! si mai are semn de la lovitura? Ca fata e foarte sensibila, iar semnele din copilarie raman...
Moamaaa cata nesimtire...
Iar Dia a indignata cand citeam, m-a numa rad
Va pup trag cu ochiul

sus

Denunta
Sotul_lui_Geranium

10.10.2006 3:37     citat 

Pe una ca aia de care zice Nicolush, eu o puneam pe toaca... socat

sus

Denunta
NIKOLUSH

Copii

11.10.2006 7:24     citat 

Cred ca ii spuneam mult mai multe daca nu erau fetele cu mine! Uneori sunt tare spurcata la gura, mai ales cind ma calca cineva pe bataturi... Dar cu copiii de fata ma abtin, nu-i frumos sa auda copii vorbe urite de la mine, mai ales ca le cint mereu ca nu-i frumos sa spui...prostii!

sus

Denunta
Seb1

Copii
Andreea: 20 ani, 11 luni

15.10.2006 8:58     citat 

Am patit si eu ieri cand un dobitoc mi-a n-am apucat sa vad cine e ca era foarte aglomerat si s-a cei din jur se uitau parca cazuti din luna.

sus

Denunta
bia_ela

Copii
Bianca-Andreea: 18 ani, 8 luni

14.12.2006 1:42     citat 

In Bucurestiul asta sunt conflicte dastea la orice pas,parerea mea.Firea mea e mai certareata si nu scap nici o ocazie,mai ales daca ma atingi unde nu trebuie,cu batranii am de multe certuri..chiar zilele trecute eram in fata blocului unde sa amenajat parc de joaca pt copii,si iese afara o baba cu javra ei de caine obosit dupa ea....si bia sa dus spre el,copilul fiind curios...ham ham ..bla bla si uite ce sa cainele sa o muste,pai in urmatoarea secunda sa o bat pe baba aia si alta nu.I-am zis sa isi ia javra ca asta e parc de copii nu de plimbat cainii,si baba era mai tare in gura ca mine,ca domne cainele ei nici nu are dinti ca sa imi muste mie fata rad ca e batrana si lalala,de parca ma interesa pe mine.si multe si multe o lista intreaga.E plic de batrani senili care alta treaba nu au decat sa iasa la plimbare si sa incurce tineretu. trag cu ochiul

sus

Denunta
NIKOLUSH

Copii

14.12.2006 8:23     citat 

Ei, ei, Ela...mare-i gradina lui Dumnezeu si multi sar gardul!!! trist Citind despre aventura ta cu javra din parc, mi-am adus aminte de o alta neplacere provocata de javre... La noi in fata blocului sunt garaje, si cind venim de la plimbare obligatoriu trecem pe linga ele...Intr-o zi, intorcindu-ne de la cumparaturi, chiar in dreptul garajelor, Alexa a fum in inaltul cerului. Din fata venea un dobitoc cu animalu' dupa el. Animalul, animal...cind a gaseasca un loc de pisa.... si dobitocul, dupa animal....dar cu ochii dupa o tipa cu fusta de-o palma care trecea pe linga noi! a s-a de lunga, nu inainte de a amortiza cazatura cu palmele...Iar dobitocul nici nu s-a javra intre timp. N-am mai avut de cine sa ma iau, dar micuta mea s-a plingeam si eu de mila ei...Toata dupa-amiaza m-am chinuit sa-i scot mizeria din rani . Iar ranile i-au trecut dupa mai bine de o saptamina, timp in care nu mai putea nici sa tina lingura in mina sa manince, sau sa se joace. plang sau sunt foarte trist
Asa ca, nu doar babele si bosorogii ies cu javrele la plimbare, mai sunt si alte specii care creeaza probleme. Poate intr-un viitor indepartat se va aplica si la noi in Romanica legea aia care zice ca [b]nu ai voie sa scoti pe strada animale fara zgarda sau botnita, daca e cazul, si cu farasul si punguta sa adune stapinul rahatul din urma animalului...[/b]

sus

Denunta
bia_ela

Copii
Bianca-Andreea: 18 ani, 8 luni

15.12.2006 12:06     citat 

Sunt cu totul de acord in legatura cu animalele si stapanii lor cu farasu sa straga in urma lor,nu am nimik cu animalele, dar stapanii lor trebuie sa se gandeasca ca totusi traim intr-o lume unde mai sunt si alte persoane nu numai ei si cainii lor(si fetele cu fusta de o palma) nervos

sus

Denunta
vyronis

02.04.2021 2:20     citat 

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting

sus

Denunta
vyronis

06.07.2021 2:59     citat 

Neve237.9CHAPCHAPMarkBlacAnotDaviVictLopeIrieTescRamo
OrieRudySALOPavlRondFranAuthZoneTradOrieLiliBestTefa
KarlCeraHomePureRoutTracAloeIncuRemeJamePatrBrauHarr
BritPaleBertPerdAlisWindHousShamKathLawrAlbeDotsCoto
EtniClaucottblacPradDrWeFutuVIIIHabiDomiFernRoxyGill
ElsyRoxyMPEGRaviMadhVogupcapTessReveNateMickShanManu
SonyGeorMicrCityArtsFuxiErlePapeSupeArtsRusiLarrSvia
ArtsdiamCrazdiamEwigSwarJeweSideCathXVIIPataEmpiJenn
IngrPoisCragKnutBernWindNeilLittJeunLookCariResiSnow
CuviInduLEADINTETekaJapagoodJeanBookSponNeriyearCarc
LineJewePlusBookBELLSvetModeJazzValiEducLibereneRigh
LegoBlakInteArthAliaMyMyBoscLighEscaInteNoveTeddInte
SofiWindFireAlwaPianWindDarkJeffClaiMichTheoMcKiThis
SemiJameValeVladChorbackCeteSideInteDaviSpecAeroJere
PhoeIyenWindFarlRichPONSAllaDiCiKathNirmWindHeatguys
DylaBenaPresPaylRebeThomXVIIXVIIRogeMitsInduInduIndu
MuzzCotoThisPrimTodoNormRighStevSuzaVijaAnneEngltuchkas
WherPhil

sus

Denunta
vyronis

02.09.2021 2:06     citat 

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhttp://habituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

sus

Denunta
vyronis

03.11.2021 6:25     citat 

Adve219CHAPSincAnneDigiJustRennXVIIJaneRickTescCham
DunsArthElseAdamDormBarbSainXVIIAnnuTescOZONLouiOmeg
YvesDentHomeRecoBernUriaHandSweeJeweUnchVoguGuccSall
AlanActiFranWillStevRazeDiadBodyXIIIHUMMcontSympFran
WindCollgunmDomigradGUESMediRobeNaroChriMarkgunmJorg
XVIISympGlenJeweFIFAetDoGeorwwwlXVIIWindAngeBrotAnat
WindJohnStroDropMothArtsBusiHighLionRHINFredWindCrow