· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Casnicie, familie >Noi, femeile > tratament par degrada(n)t :-)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2  »
subiect nou  raspunde
autor tratament par degrada(n)t :-)     
monica77

Copii
VIP: 17 ani, 1 luna
D-P: 10 ani, 2 luni

07.06.2007 12:00   tratament par degrada(n)t :-)  citat 

am nevoie neaparat de tratament pentru par, atat intern, cat si extern, dar habar n-am ce pastile mi-ar folosi - imi cade parul ingrozitor- si nici ce masti de par ar fi regeneratoare.Deocamdata folosesc marca gliss (sper ca am voie sa zic), sa vad ce rezultate oi obtine.....Multumesc pentru sugestii......daca aveti vreo una confuz

sus

Denunta
roxana5

Copii
Zana

07.06.2007 7:29     citat 

doamna, treci la hai sa ne facem frumoase, ca acolo o dat cineva o idee, doua, trei. Sau incolteste-o pe RoBlondy, ea le are.Is prea chioara sa dau link-uri, ma ierti.

sus

Denunta
monica77

Copii

07.06.2007 10:37     citat 

sar'mana, roxana....ma mut chiar acum zambet

sus

Denunta
chisicuta

Copii
Daniel Luca: 17 ani
am nascut deja!

08.06.2007 8:27     citat 

Monica, ceiasi problema am avut-o si eu dupa ce am nascut, din cauza alaptarii. Am incercat tot felul de chestii, unele chiar scumpe (un tratament de la Lancome de ex.) fara nici un rezultat vizibil. de 2 saptamani ma spal pe par cu un sampon de la L'Oreal-gama profesionala, ala pt par foarte deteriorat si uscat, iar dupa ce il sterg cu prosopul, aplic un balsam din aceiasi gama, de tip "live-in" si apoi il usuc cu foenul. Numai cu acest kit de produse am reusit sa-mi domesticesc parul. Il poti procura numai din saloane.

sus

Denunta
Carmella

09.06.2007 9:26     citat 

Eu folosesc masca de la Dove, intr-o cutie scunda si grasa, albastra (na, ca mai sint si chestii scunde, grase, dar bune rad ) Dar nu foloseste la cadere, ci doar pentru ingrijirea firului existent trag cu ochiul

sus

Denunta
bdliana

Copii
Alexia: 19 ani
Natalia: 16 ani, 10 luni

10.06.2007 2:06     citat 

Gamele profesionale din saloane sunt cele mai bune.Eu nu dau doi bani pe astea din comert, celelalte, desi scumpe, merita banii.

sus

Denunta
llory

Copii
Cristian Daniel: 16 ani, 11 luni

24.06.2007 10:45     citat 

Intra pe GUGAL cauta la Tratamente pt. par, acol iti va da o gramada, si eu de acolo imi fac tot felu.

sus

Denunta
lumi12a

Copii
Lexi: 20 ani, 9 luni

25.06.2007 8:12     citat 

Poti incerca si gama Alpecin, care este un sampon (+solutie) medicinal (mie mi-au fost recomandate de dermatolog), Revalid mai poti incerca... la mine au avut efect.
Cand astea nu au mai avut efect, am mers la analize si s-au descoperit carente grave de vitamine si minerale. Dupa 2-3 luni de suplimente (vitamine si minerale), parul si-a alege samponul care crezi ca ti se potriveste. Ti-as recomanda Alpecin Medicinal Special - pentru scalp sensibil, impotriva caderii parului sau Alpecin Sampon C1 - cu Cafeina (eu pe acesta l-am folosit) si musai Balsam Lichid - pentru toate tipurile de par.
Daca te decizi sa folosesti si nu gasesti pe acolo (se gaseste numai in farmacii gen Sensiblu, 2Na etc), te pot ajuta si iti pot trimite de aici (am mai trimis la fete)

Mult, mult succes iti doresc.

sus

Denunta
kimm

25.06.2007 3:15     citat 

monica cand vad prea mult par pe perie si ca mi se rup unghiile,merg frumusel la farmacie si-mi iau un flacon de calciu cu vitamina d,si iau 15 zile..

pt firul deja existent,tunsul e singura solutie,mastile doar il fac mai aratos si il inmoaie
tratament extern pt radacina,eu folosesc 1 fioala pantotenat de calciu+1 fiola de vit a masate pe scalp..la mine functioneaza.

sus

Denunta
monica77

Copii

18.07.2007 11:16     citat 

oau, cate solutii!!! Va multumesc mult ca imi impartasiti din experienta voastra!!!!
lumibar, analizele sunt bune, carente nu-s nicaieri....vorba aia:mor sanatos tun rad rad rad
Chestia e ca nici n-am timp sa-i caut de grija prea des, doar de 2 ori pe saptamana apuc sa mi-l "tratez" cu toate alifiile...deocamdata vad ca gama gliss mi-a-a la Nature's Bounty si se numesc "Vitamins for the Hair". Este un tub de 65 de tablete (m-au costat cam 300.000) si spre deosebire de alte pastile, parul chiar se opreste din cazut si capata o stralucire deosebite. Cura se tine cam 2 luni, se ia o pastila pe zi, dupa masa de dimineata de preferat.
Mentionez ca inainte de asta am urmat tratament cu pastile de Revalid (bani multi, rezultate zeroooo), masti din comert...cea mai sigura masca e din galbenusuri de ou cu miere. Daca ai mai mult timp la dispozitie, freaca pielea capului si cu ulei de ricin si mai ramai cam o ora cu compozitia asta in cap...
Iti spun din proprie experienta ca efectele se vad daca esti si consecventa, sa faci cel putin o data pe saptamana masca, fara sa spui "lasa ca fac saptamana viitoare".
PS: acuma am un par luuung si frumos scot limba

Bafta,
Pusa

sus

Denunta
rdolyy

Copii
EDUARD-MIHAI - O minune de copil.
16 ani, 1 luna

08.08.2007 2:40     citat 

Pusha draga eu ma pun pe tratamentul tau zambet

sus

Denunta
alimary

Copii
Robin: 16 ani, 2 luni
Marcus: 18 ani, 10 luni

08.08.2007 9:49     citat 

Sa stii ca o sa incerc si eu...imi cade parul in prostie si ma tem ca mai am pt cel mult 3 dusuri foarte fericit

sus

Denunta
vyronis

06.08.2021 3:48     citat 

Eene132.8CHAPFocaLuncNighVincAlbeFranCowaVieuRudoFisk
XVIITescWillMORGTescLosiRobeArisLifeCharAgatFiskMorm
AndrPatrPlanSchaaimePurpHaroJeanWalkkBitMoisPanaAman
RudyAloeAustAnnaTescGranDentWillFirsCarlSandKiddBlur
ReciNikiELEGCerrPuisMODOSuchEdgaNokiCircDionshinTade
SoulMornMPEGVoguWindHenrMatiwwwlVashSelaSelaDaviGans
MargDeMaZoneHerrMariAntiBertDiscMangXVIIMORGJorgBonu
SpotFinnZoneIntrdiamRabiMichGeorKeepRobeRogeXVIIZone