· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Blog-uri  |
Berea

|
10.10.2006 9:27 Blog-uri |
|
| |
|
Sunt un fenomen desi au aparut doar de un an. Mai nou "ma dau" prin bloguri si gasesc povestioare frumoase, oameni interesanti, uneori ma enervez, alteori ma induiosez, de cele mai multe ori ma desprind cu greu de ele.
Cateva care imi plac:
Tales From The Dark Side Of The Moon spirituala si dragutza, din pacate nu a mai scris nimic de multisor
Jurnalul amoralului Uneori trist, alteori romantic ... daca eram barbat m-as fi indragostit de pisica lui rosie
Memoriile bizantine ale lui abd allah Adanc
curtezana Multumiri speciale wishuletzei pentru asta. Daca aveti timp, incercati sa cititi tot ce e scris, mie mi se pare superba in gandire.
mayra Dulce uneori, ironica alteori ... frumoasa
|
sus |
 |
|
|
onitzu

Locatie: brasovCopii radu: 18 ani, 2 luni luca: 14 ani, 10 luni
|
10.10.2006 12:40 |
|
| |
|
Le-am citit si m-au napadit amintirile si oarecum regretele. Dar cum te dai prin bloguri, ca eu am facut umanu` 
|
sus |
 |
|
Berea

|
10.10.2006 12:55 |
|
| |
|
Cu dat prin bloguri vroiam sa zic ca le citesc 
|
sus |
 |
|
Lauriciu

Copii Patrick-Alexandru: 15 ani, 3 luni Miruna-Ioana: 12 ani, 1 luna am nascut deja!
|
10.10.2006 1:03 |
|
| |
|
In ritmu' asta ma da sefu' afara,ca ma chinui sa ma apuc de ceva de 1 ora,acum m-au prins blogurile Gagica asta curtezana are ceva neuron 
|
sus |
 |
|
Berea

|
10.10.2006 1:07 |
|
| |
|
are, are E bestiala.
|
sus |
 |
|
|
onitzu

|
10.10.2006 1:08 |
|
| |
|
M-am prins ca aia inseamna ca si eu folosesc termenul, dar cum intru? V-am zis ca-s paralela cu ,,noile tendinte", adica am invatat doar strictul necesar in materie de internetzi.
|
sus |
 |
|
Berea

|
10.10.2006 1:09 |
|
| |
|
Vrei sa iti faci si tu unul ? Asta intrebi ?
|
sus |
 |
|
Lauriciu

Copii Patrick-Alexandru: 15 ani, 3 luni Miruna-Ioana: 12 ani, 1 luna am nascut deja!
|
10.10.2006 1:45 |
|
| |
|
Ha! Acum am deschis Jurnalul Amoralului si am dat cu ochii de numele localul pe care-l frecventam acum cativa ani,Barfly! Ehe,ce vremuri....
|
sus |
 |
|
onitzu

|
10.10.2006 2:30 |
|
| |
|
Nu mai....nu mai am neuroni sa ma ajute la scris. I-am folosit pe amandoi atunci cand mi-am nascut baietii....i-am impartit in mod egal. Cum fac sa gasesc si io d`astea sa mai citesc? Poate asa ma mobilizez si incep iar sa scriu.....ca mai am putina materie cenusita dosita intr-un coltisor si poate face pui 
|
sus |
 |
|
Berea

|
10.10.2006 2:34 |
|
| |
|
Pai ... sau dai blog aleator (ai un buton undeva in dr sus) sau te uiti pe blogurile favorite a celor pe care ii citesti (pe Weblog.ro zic )
|
sus |
 |
|
kmn

|
10.10.2006 2:35 |
|
| |
|
Si eu vreau sa stiu ...cum fac?
|
sus |
 |
|
onitzu

|
10.10.2006 3:43 |
|
| |
|
Saru` mana! Chiar asa....mi-am amintit si eu de crasmele tineretii si nu numai! A cui o fi fost ideea cu blogu`?
|
sus |
 |
|
Berea

|
|
Marinutza

Locatie: BucurestiCopii Alexandru zis Trompetzic: 15 ani, 9 luni
|
|
mikimihaescu

Locatie: BucurestiCopii Luca Vlad: 19 ani, 1 luna Andrei Tudor: 24 ani, 6 luni
|
12.10.2006 3:46 |
|
| |
|
Multumim de pont, Bericico. Chiar nu stiam de unde sa incep in cautarea de bloguri interesante. Ma pun pe citit dupa ce il calmez pe fi-miu ala mare ca s-a batut cu unu la scoala.
|
sus |
 |
|
|
|