· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Se opareste la fundulet...  |
emapatrichi

|
16.10.2006 6:54 |
|
| |
|
Parerea mea este ca macar de 2 ori pe zi bebelusul trebuie sters la fundulet si cu vata cu apa sau spalat la chiuveta, iar la 2 schimbari bebe sa stea cu funduletul liber vreo 10 minute.
In maternitate ni s-a recomandat sa cautam o crema care sa contina ZINC. Asa ca folosim LANOZINC de la Bioeel din Tg Mures. N-am avut probleme niciodata.

|
sus |
 |
|
|
LauraConduraru

|
16.10.2006 7:31 |
|
| |
|
multumesc frumos mamicilor
|
sus |
 |
|
Christa

|
16.10.2006 8:19 |
|
| |
|
Cu crema de zinc trebuie avut grija sa nu se foloseasca timp prea indelungat, deoarece usuca pielea f. tare.
Laura, nu stiu daca la voi se gasesc si produsele Weleda, eu folosesc o crema de la ei cand e nevoie si pana acum a ajutat f. bine. Se cheama Calendula Pflegecreme si contine printre altele ulei de migdale si de susan si galbenele+musetel.
Asa arata:
http://www.cashop.de/images/product_ima...1225_0.jpg
|
sus |
 |
|
anyais

Locatie: BucurestiCopii Aylin: 16 ani, 2 luni Emre: 11 ani, 7 luni
|
17.10.2006 11:00 |
|
| |
|
Eu am folosit numai Cutaden de cd s-a nascut si nu am avut niciodata probleme mari cu iritatiile...cu exceptia unei singure dati, cd i-am luat alt tip de servetele umede (la juma' de pret fata de cele pampers) si era evident ca nu-i fac bine...
|
sus |
 |
|
ancutzica

Copii junior: 19 ani, 9 luni praslea: 16 ani, 1 luna
|
17.10.2006 11:52 dermatita |
|
| |
|
as vrea sa stiu daca se confrunta cineva cu dermatita seboreica si la cat timp trece?
bb a facut la 3 sapt. l-am tratat atunci dar din cand in cand mai are cate o eruptie pe fata, nu foarte grava dar destul de inestetica, in alt fel nu il deranjeaza, e cuminte, linistit, doarme, dar as vrea sa stiu cand scapam definitiv.
|
sus |
 |
|
|
zanel

Locatie: Onesti, BacauCopii Andrei: 16 ani, 10 luni Bogdan: 9 ani, 5 luni
|
17.10.2006 12:00 |
|
| |
|
Ancutzica, incearca sa-i dai cu Elocom. La noi a fost eficient.
|
sus |
 |
|
ancutzica

Copii junior: 19 ani, 9 luni praslea: 16 ani, 1 luna
|
17.10.2006 12:03 mersi |
|
| |
|
Zanel, cand apare o eruptie o tratez cu Advantan, nu e asa mare continutul de hidrocortizon, intrebarea mea e cand scapam definitiv?
|
sus |
 |
|
zanel

Locatie: Onesti, BacauCopii Andrei: 16 ani, 10 luni Bogdan: 9 ani, 5 luni
|
17.10.2006 12:10 |
|
| |
|
Ancutzica, la noi a fost mai eficace Elocom-ul decat Advantan-ul, ca am folosit si Advantan.
Si bubitele au disparut aproape de varsta de 1 an.
|
sus |
 |
|
mella77

Copii MM: 15 ani, 9 luni am nascut deja!
|
17.10.2006 3:52 |
|
| |
|
eu am servetele umede insa nu le folosesc. de fiecare data il spal la fundulet si, daca vad o urma de iritatie, il dau cu bepanthen. funduletul lui arata f bine, asa.
|
sus |
 |
|
mirela06

Locatie: BucurestiCopii Eduard Gabriel: 15 ani, 8 luni Vlad Mihai: 13 ani, 3 luni
|
19.10.2006 12:38 |
|
| |
|
Si bebe al meu se inrosea la fundulet....si mi-au dat din spital o crema preparata de ei.....in cele din urma am convins o dr sa-mi dea reteta de preparare si poti merge la orice farmacie sa o prepare. Uite ce scrie pe reteta de preparare: anestezina - 10g, cloranfenicol 10g, Ox de Zn - 150g, vaselina - 150g, lanolina 150g, Vit a+D2-10g.
Sper sa iti fie de folos...la noi a avut efect imediat!
|
sus |
 |
|
ochisor

|
19.10.2006 4:27 |
|
| |
|
Cand Lari s-a iritat la fundulet,am incercat fel si fel de creme de mai rau ii faceam.Asa ca iti spun ce a mers la noi, schimbat foarte des de pampers,la fiecare schimbat nu mai foloseam servetele, spalat funduletul cu apa si sapun si bai de aer(cat mai mult in funduletul gol).I-am cumparat paturici absorbate si o lasam in funduletul gol pe ele.
|
sus |
 |
|
mihaelastam

|
20.10.2006 6:25 Eu am scapat |
|
| |
|
Buna,si eu am avut probleme cu cel mic si medicul meu pediatru mi-a recomandat sa folosesc pentru tratament Stelactiv de la Mustela-eu am fost foarte multumita,mai ales ca el este si predispus la astfel de probleme fiind blondut si cu tenul foarte deschis.Iti recomand cu draga inima si daca incerci spune-mi si mie daca ai fost multumita .
|
sus |
 |
|
LauraConduraru

|
20.10.2006 7:35 |
|
| |
|
chiar vreau sa rezolv cumva problema asta ca micutul sufera
|