|
|
autor |
Ii miroase gurita!  |
Eliana

|
06.11.2006 3:30 Ii miroase gurita! |
|
| |
|
Fetelor, am o problema cu fetita mea: de vreo 2 zile ii miroase gurita! Ea nu are decat 2 dintisori foarte mici jos (asa ca ma gandesc ca nu are cum sa fie de la dinti). Sa fie oare de la stomacel?(mirosul este asemanator cu cel al de puroiului-scuzati-mi expresia) Dati-mi un sfat va rog! A mai trecut cineva prin asa ceva? Multumesc anticipat!
|
sus |
 |
|
|
chisicuta

Locatie: MontrealCopii Daniel Luca: 16 ani, 2 luni am nascut deja!
|
06.11.2006 4:16 |
|
| |
|
Sfatul meu ar fi sa mergi repede la medic cu fetita. Posibil sa aiba o infectie.
|
sus |
 |
|
bilutza

Locatie: PitestiCopii Maria Daria: 16 ani Andra Diana: 11 ani, 9 luni
|
06.11.2006 5:34 |
|
| |
|
Eu zic ca raceste... La Daria asa se intampla cand ii curg mucisorii: ma anunta cu o zi inainte sau doua, prin mirosul guritei. Fuga la doctor!
Sper sa nu am dreptate! 
|
sus |
 |
|
Eliana

|
06.11.2006 5:44 |
|
| |
|
Eu am facut amigdalita zilele astea. Doamne sa nu fi luat si ea! tare rau mi-a fost mie! Doamne de n-ar lua!Va tin la curent si va multumesc mult de tot pentru raspunsuri! Maine fug cu ea la medic, poate chiar acum!
|
sus |
 |
|
iuliuta

Copii soarele meu: 16 ani, 7 luni
|
06.11.2006 9:28 |
|
| |
|
si eu zic ca cel mai posibil este o raceala la gitut.
maya de cite ori face rosu in git sau amigdalita,ii miroase gurita a puroi.
du-o la DR.
sanatate multa 
|
sus |
 |
|
|
gliss

Copii Ti: 17 ani, 7 luni
|
06.11.2006 10:37 |
|
| |
|
Daca miroase guritza controloeaz-o de viermisori. Un examen coproparazitologic ar rezolva misterul. E unul din semnele pe care uraceosi ni arata.
|
sus |
 |
|
bilutza

|
07.11.2006 8:53 |
|
| |
|
Eliana, ati fost la doctor? Are ceva fetitza sau e doar o alarma falsa?
|
sus |
 |
|
Eliana

|
08.11.2006 1:06 |
|
| |
|
Fetelor, am fost la medic chiar luni seara. Fetita este foarte bine. Nu este racita, dar explicatia medicului a fost ca este posibil sa ii misroasa gurita din cauza faptului ca uneori stomacelul nu se inchide foarte bine.
Zilele trecute am urmarit sa vad daca ii mai miroase gurita, si am constatat ca ii miroase gurita numai de la o suzeta. Fetita mea este dependenta de suzeta! Iar suzeta respectiva ( cu toate ca o fierb) are un miros tare ciudat, drept pentru care am aruncat-o si am cumparat alta! Slava Domnului ca nu e ceva mai grav! Va multumesc mult, mult de tot pentru sfaturi! Daca nu as fi ascultat sfaturile voastre si nu as fi mers la medic, probabil si acum mi-as fi pus o mie de intrebari in legatura cu aceasta problema.
P.S. Am uitat sa va spun ca i-am facut coproparazitologic, si este bine.
Va pup!
|
sus |
 |
|
gliss

Copii Ti: 17 ani, 7 luni
|
08.11.2006 1:18 |
|
| |
|
O veste buna!
Multa sanatate fetitzei si tzie.
|
sus |
 |
|
bilutza

|
08.11.2006 6:19 |
|
| |
|
Super! Ce bine e cand se termina cu bine... 
|
sus |
 |
|
monikL

|
08.11.2006 6:46 |
|
| |
|
Stiu k vin si eu cu raspunsul asa tarziu, dar sa va spun si eu ce am patit noi... La un moment dat am observat k si la Lory incepuse sa ii miroasa gurita... Am fost cu ea la dr si am descoperit k avea o candidoza usoara... I-am dat cu stamicin si de a doua zi nu mai ii mirosea.
E bine k in cazul vostru nu a fost nimik.
|
sus |
 |
|
Eliana

|
10.11.2006 1:03 |
|
| |
|
Raspunsul nu vine tarziu. Acum iar mi s-a parut ca miroase si de ieri a inceput si sa tuseasca un pic. Astazi merg din nou cu ea la medic ( de data asta la altul). Ce o fi oare? Ca simt ca innebunesc!
|
sus |
 |
|
arond

|
12.11.2006 12:34 |
|
| |
|
Nu te stresa. Si ai mei patesc asa inainte de a raci. Mirosul asta e primul semn. Ce-i drept, ca poate sa indice si altceva.
|
sus |
 |
|
ddadriana

|
12.11.2006 12:37 |
|
| |
|
Mirosul poate fi si de la stomatita sau scarlatina.
|
sus |
 |
|
Eliana

|
13.11.2006 1:34 |
|
| |
|
Acum va pot da cauza sigura, in cazul Aidei: a racit bine de tot! Poate daca va ascultam pe voi de la inceput si ii dadeam un antibiotic, ceva, acum nu ar mai fi fost asa de rau! Aseara a facut febra 39 si tuseste de nu se poate! Facem si tratament, dar era bine daca acel indiciu (mirosul guritei) m-ar fi facut sa o tratez de atunci! Asta e! Mi-e invatatura de minte! Acum , macar stiu!
Va pup si sanatate multa bebeilor vostri!
|
sus |
 |
|