Am listat subiectele si i le-am dus baieteului meu. Nu mi-a venit sa cred ca , in timp ce manca, fara ca eu sa-l rog, sa-l bat la cap sau sa-l amenint, s-a apucat si in 45 de minute le-a terminat. A avut o singura greseala (o sa radeti) a spus ca vaca e animalul salbatic. In rest...
Si eu, care credeam ca-i total pe dinafara si ca habar n-are cu ce se mananca scoala! Si ca-i trebuie o armata de meditatori.
La unele chiar zambea a :"glumesti, cu de-astea vii la mine?"
Stati, ca inca nu mi-am revenit!
puteti să-mi trimiteţi subiectele pe adresa mea de e-mail [email protected]. Mulţumesc mult de tot. E primul an in care fetita mea participa la acest concurs.
Pentru ca azi e 3 martie 2008, si eu nu am intrat inca in posesia rezultatelor editiei a XI-a a concursurilor Winners (matematica, romana, engleza), judetul Timis, desi am incercat sa ma folosesc, fara succes, de noua adresa de site, va rog sa ma ajutati sa pot da elevilor mei raspunsurile asteptate, mai ales ca inscrierile pentru probele din semestrul al II-lea sunt pe ultima suta de metri, si ei inca nu-si cunosc rezultatele. Suntem dezamagiti cu totii.