|
|
autor |
Paul Aaron, ingerasul meu  |
cristina26

Locatie: Wichita, KsCopii Paul Aaron Ingrid Ecaterina - Ingrid 14 ani, 10 luni
|
21.01.2007 9:19 |
|
| |
|
Sper ca curand o sa ne spui ca asteptati al 2-lea copilas. Sper sa fie intr-un ceas bun!
Doamne ajuta!
|
sus |
 |
|
|
lori4u

Locatie: BucurestiCopii Lavinia Maria - printesa noastra 13 ani, 6 luni Natalia Cristiana - A doua printesa a noastra 12 ani
|
21.01.2007 9:48 |
|
| |
|
Multumesc Cristina si Dumnezeu sa ajute pe toata lumea sa-si indeplineasca dorintele si visele. 
|
sus |
 |
|
cristina26

|
24.01.2007 5:11 |
|
| |
|
Astept al 2-lea copil, ceea ce ma ajuta uneori. Daca DD ma ajuta va veni in jurul datei de 22 iulie.
|
sus |
 |
|
angicut

Locatie: BucurestiCopii Diana Alexandra: 18 ani, 11 luni Ilinca Gabriela: 16 ani
|
24.01.2007 8:33 |
|
| |
|
---------- cristina26 a scris: Astept al 2-lea copil, ceea ce ma ajuta uneori. Daca DD ma ajuta va veni in jurul datei de 22 iulie. ----------
Cristina, iti doresc din toata inima ca bunul Dumnezeu, sa-ti daruiasca un bb sanatos in jurul datei de 22 iulie.
Iti tin pumnii si sarcina usoara ! 
|
sus |
 |
|
arond

|
24.01.2007 8:44 |
|
| |
|
Mi-ai facut o bucurie. Sanatate.
|
sus |
 |
|
|
copi

Locatie: PitestiCopii Patrik-Mihai - este un baiat tare rasfat 17 ani, 3 luni am nascut deja!
|
25.01.2007 8:49 |
|
| |
|
Felicitari Cristina , Dumnezeu sa va dea multa sanatate!
|
sus |
 |
|
cristina26

|
02.02.2007 2:17 |
|
| |
|
Va multumesc din suflet, acum stiu si ca este o fetita. Sper sa fie sanatoasa.
|
sus |
 |
|
smama

Locatie: IasiCopii MARTA SOFIA: 17 ani MARCU SORIN: 12 ani, 11 luni
|
02.02.2007 11:27 |
|
| |
|
Felicitari pentru sarcina, mai precis pentru fetitza din burtica.. Sa fiti sanatoase si sa aveti grija de voi. Acum poti sa mergi pe lista mamicilor cu burtici de la intersectii. E o admosfera foarte frumoasa acolo.
http://www.parinti.com/modules.php?name...6&start=30
|
sus |
 |
|
cristina26

|
06.02.2007 4:26 |
|
| |
|
Multumesc de sfat smama, am sa ma duc.
|
sus |
 |
|
RoBlondy

Locatie: Din Oradea de origine. Acum in Connecticut, USACopii Alexia Molnar: 16 ani, 11 luni Raducu Sebastian Molnar: 14 ani, 11 luni Frisky Molnar: 17 ani, 9 luni
|
06.02.2007 5:00 |
|
| |
|
Cristina felicitari pt. fetitza din burtica!.
Hai la lista gravidoaselor..te asteptam cu drag1 
|
sus |
 |
|
lori4u

Locatie: BucurestiCopii Lavinia Maria - printesa noastra 13 ani, 6 luni Natalia Cristiana - A doua printesa a noastra 12 ani
|
09.08.2007 11:22 |
|
| |
|
Buna Cristina,
Am revenit de-abia acum sa-ti dau o veste mare. S-a intamplat minunea! am ramas insarcinata. Sunt abia la stadiul in care am facut 4 teste de sarcina si toate au iesit pozitive.Maine merg la doctor. Am facut atat de multe deoarece nu-mi venea sa cred cand vedeam rezultatul. Tu ce faci? Ai nascut? Te pup si Dumnezeu sa ne ajute sa avem copii sanatosi.
|
sus |
 |
|
cristina26

|
06.12.2007 3:14 |
|
| |
|
[quote="lori4u"]Buna Cristina,
Am revenit de-abia acum sa-ti dau o veste mare. S-a intamplat minunea! am ramas insarcinata. Sunt abia la stadiul in care am facut 4 teste de sarcina si toate au iesit pozitive.Maine merg la doctor. Am facut atat de multe deoarece nu-mi venea sa cred cand vedeam rezultatul. Tu ce faci? Ai nascut? Te pup si Dumnezeu sa ne ajute sa avem copii sanatosi.[/quote]
Ma bucur atat de mult pentru tine. Doamne ce veste minunata acum in pragul sarbatorilor de Craciun. Imi pare atat de rau ca nu am intrat aici de mult timp. Tot zic ca imi fac timp si intru si uite cat de mult timp a trecut. Te rog mult sa ma tii la curent cu progresele sarcinei. Sa te binecuvanteze Dumnezeu cu un copil sanatos si nastere usoara.
Te imbratisez
Cristina
|
sus |
 |
|
Luciaand

|
17.12.2007 11:11 |
|
| |
|
Pentru Cristina 26 - de la Luciaand - mami de ingeras - regrete eterne pt. micutul Paul si sa ne ajute Dumnezeu sa avem parte de copii sanatosi pe lumea asta. Stiu ca nu vei uita niciodata ce-ai pierdut, nici eu, indiferent de cati copii Dumnezeu ne va da. In ajunul Craciunului se implinesc 6 luni de cand mi-am nascut bebelusa fara viata, dar n-am ce sa sarbatoresc absolut deloc.Nu stiu daca tu ti-ai revenit dupa o asemenea pierdere, dar eu nu, inca se invarte totul cu mine si mi se pun noduri in gat si ceata in ochii inlacrimati.N-am sa inteleg niciodata de ce...
|
sus |
 |
|
lori4u

|
19.12.2007 10:33 |
|
| |
|
Buna Cristina. Am vazut ca ai citit ceea ce am scris eu pe cealalta pagina la "am avut si am pierdut" si cred ca ti-ai dat seama ca am pierdut sarcina pe care am avut-o la 12 saptamani. Ci toate ca mi-am facut toate analizele posibile si imposibile am tinut chiar si regim de slabit (am dat jos 15 kg in cateva luni) i s-a facut si analiza anatomo patologica tot nu a iesit nimic nici o cauza, Chiar nu stiu ce ar mai trebui sa fac ca sincer la noi in Romania medicina nu este asa evoluata ca in alte tari civilizate. Cu toate ca au aparut fel si fel de aparatura tot oamenii o folosesc si deci.... Ma bucur pentru fetita ta sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea. Te pup lori. Acum sa stii ca mi-am revenit si de data asta dar nu stiu cat am sa mai pot daca mi se mai intampla vreodata.
|
sus |
 |
|
cristina26

|
19.12.2007 10:59 |
|
| |
|
Eu zic sa nu iti pierzi speranta ca doar ai reusit sa nasti o data si ai reusit sa si ramai gravida. Din cate am auzit e foarte bine sa iei acid forlic si vitamine cu 3 luni inainte sa ramai gravida si pe toata perioada sarcini. Ai incercat sa mergi la ceva clinici de feritilizare, am auzit ca sunt si in Ro si sunt foarte bune. Eu cred din tot sufletul ca vei avea un bebe sanatos in brate curand.
Te imbratisez cu drag si sa iti implineasca Sf. Dumnezeu toate dorintele, pana si cele mai ascunse.
|
sus |
 |
|