|
|
autor |
ajutorr - iritatie  |
Inuca0212

|
08.12.2006 3:05 |
|
| |
|
pai daca-i dolo, sa-i stergi bine si pliurile, sa nu ramana umezeala acolo...
|
sus |
 |
|
|
gaguta

Copii ema maria: 15 ani, 9 luni stefania elisabeta: 14 ani, 7 luni Sofia Elena: 6 ani, 8 luni
|
08.12.2006 6:01 |
|
| |
|
nu la pliuri e rosie numai un picut la fundulet sotul meu zice ca exagerez ca nu are cine stie ce,las ca poate trece cu crema asta,ms :P
|
sus |
 |
|
fata

Locatie: FinlandCopii David-Andrei: 16 ani, 9 luni Iulia Alexia: 11 ani, 10 luni
|
08.12.2006 6:08 |
|
| |
|
Noi ne-am impacat foarte bine si cu crema de galbenele, si, sa nu radeti, ulei de masline dinala presat la rece fiert. Dar variaza de la copil la copil, pastreaza zona cat mai mult uscata, fara scutec, e cea mai buna metoda.
|
sus |
 |
|
adinaaaa

|
09.12.2006 8:51 |
|
| |
|
daca e doar putin rosie la fundulet merge foarte bine bephanten dat dupa fiecare schimb de scutec si aerisita bine zona, trebuie sa fie uscata cand ii pui scutecul... si schimbat des sa nu stea umeda. daca are eroziuni poti sa dai cu streptomicozan solutie (sol Castellani) de 1-2 ori pe zi 2-3 zile... fara creme cu cortizon insa la varsta asta!
|
sus |
 |
|
gaguta

Copii ema maria: 15 ani, 9 luni stefania elisabeta: 14 ani, 7 luni Sofia Elena: 6 ani, 8 luni
|
09.12.2006 11:25 |
|
| |
|
adinaaa noi stam in sania si nu avem Bepanthen am inteles ca e bun astept sa vad dupa cat timp ii trece dupa crema asta ,am sa primesc si crema asta din tara,ms mult de sfat
|
sus |
 |
|
|
aprilia

Copii maria aprilia: 16 ani, 3 luni
|
09.12.2006 7:19 |
|
| |
|
noi folosim mustela, crema pentru schimbatul scutecului. am avut probleme serioase si asta a fost singura care ne-a ajutat. exista si varianta speciala pentru piele iritata, dar e foarte buna si cea simpa.
|
sus |
 |
|
gaguta

|
09.12.2006 7:42 |
|
| |
|
am cumparat mustela dar nu cea cu oxid de zinc caci nu-i trecea cu aia asa ca am luat tot mustela ptr iritatii mai grave sper ca asta sa-si faca efectul observ ca incepe sa -si revina dar trebuie sa o las si fara scutec sa se aerisesca mai mult,nu o las prea mult ca sa nu racesca,sanatate la bebe
|
sus |
 |
|
gaguta

|
09.12.2006 7:44 |
|
| |
|
cu siguranta Aprilia ca atunci cand o sa fie si fetita mea de 9 luni nu o sa mai avem probleme zic ca timpul le rezolva mai ales daca e si un pic grasuta,ms de sfat
|
sus |
 |
|
MarianaQ

Locatie: Maastricht, NetherlandsCopii Lia Isabel: 15 ani, 7 luni
|
10.12.2006 7:45 |
|
| |
|
Eu folosesc o crema cu zinc de la Chicco. Este super buna si sunt sigura ca se gaseste peste tot.
|
sus |
 |
|
gaguta

|
11.12.2006 3:50 |
|
| |
|
buna fetelor fetita mea a inceput sa isi revina la fundulet o schimb mai des o las si mai mult fara scutec ,dar ceea ce voiam sa ve intreb locul unde a fos rosu incepe sa se usuce credeti ca e bine adica e pe punctul de vindecare,a mai avut vreun bebe asa :?
|
sus |
 |
|
Inuca0212

|
11.12.2006 3:54 |
|
| |
|
da mai e de bine! ca pielea aia iritata tre sa se refaca, nu? si atunci se usuca si apare un nou strat de piele... nu-ti mai fa asa multe griji! )
|
sus |
 |
|
gaguta

|
11.12.2006 3:59 |
|
| |
|
sunt o mama grijulie cum e primul copil ma preocupa totul :D sper sa isi revina cat mai repede
|
sus |
 |
|
gaguta

|
15.12.2006 7:09 |
|
| |
|
fetelor ce ma fac? iar e rosie la fundulet cand credeam ca i-a trecut acuma e la fel
a avut cam 2-3 zile care ii trecuse aproape de tot dar acuma la fel ca inainte,offf poate cu timpul o sa-i treaca a mai patit cineva asa ?pana cand a fost bebele fostru rosul la fundulet? dupa cate luni nu a mai avut nimik
|
sus |
 |
|
danaaddy

|
18.12.2006 9:52 rosela funduletului |
|
| |
|
EU II DAU CU BEPHANTEN SI II TRECE ,ESTE FOARTE BUN.
|
sus |
 |
|
emapatrichi

|
18.12.2006 10:00 |
|
| |
|
Noi nu am avut probleme de acest gen. Folosim o crema cu oxid de zinc. Se zice ca iritatia aceasta apare de la urina care e prea acida. Dar nu stiu daca se poate face ceva ca sa nu fie astfel; poate ceva legat de alimentatie, poate apa cu care faci lapte, ceai...
|
sus |
 |
|