· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
nastere prematura  |
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
|
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.
Inscrie-te chiar acum in concurs!
|
madalina22

Locatie: BucurestiCopii Sotir Ioana Cristiana: 14 ani, 1 luna am nascut deja!
|
07.12.2006 8:50 nastere prematura |
|
| |
|
Buna fetelor...sunt noua pe aici si nu stiu exact cum merg treburile dar chiar am nevoie de ajutor...Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc intre 19-23 ianuarie 2007 dar se pare ca fetita mea vrea sa vina intre Craciun si Revelion...Mi-e teama deoarece doctorul imi tot zice ca trebuie sa o facem sa mai stea, sa nu nasc acum....iar prietenul meu nu face altceva decat sa imi spuna in fiecare dimineata cand pleaca la servici : "sa nu nasti azi, e prea devreme" !!! Contracti am in fiecare zi....de cele mai multe ori , sunt f dureroase...
Ce fac? Vreau sa fie bine bebe meu si sa nu ii dezamagesc pe cei din jurul meu...dar tinand cont ca de la 5 luni jumate stau la pat....nu prea mai rezist nici eu.
Va pup si sa aveti toate copii sanatosi
PS Copilul poate avea complicatii daca se naste pe la 34-36 sapt?
|
sus |
 |
|
|
abramburica

Locatie: BucurestiCopii THAISA DANA TEODORA : 16 ani, 2 luni MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 11 ani, 3 luni
|
07.12.2006 10:27 |
|
| |
|
NU cred ca trebuie sa-ti faci f mari griki pt ca mai rau faci...la 36 de sapt , teoretic nu sunt pb....eu aveam termenul pe 13 ian2005 si am nascut pe 21 dec 2004...deci dc stai sa calculezi ai sa vezi ca e cam acelasi timp ca si la tine.....si apoi uita-te la poze la mine si sa vezi ce mare s-a facut si cat de bine este si din pct fizic(greutate, inaltime) si din cel psihic...pupici, si stai linistita
|
sus |
 |
|
deedees

Copii Zuzu: 15 ani, 2 luni
|
07.12.2006 10:38 |
|
| |
|
salut. eu am stat de pe la 2 luni acasa cu iminenta de avort si contractii. cateodata aveam niste contractii atat de puternice si imi venea sa imping, incat aveam impresia ca daca nu-mi strang picioarele iese bebe afara. dar am stat cuminte in pat (ma rog, cat de cuminte am putut fi) si bebe a stat cuminte pana la 39 de saptamani.
important e sa gandesti pozitiv si sa stai calma. povesteste cu bebe si spune-i ca mai trebuie sa stea acolo cumintel ca afara e frig tare
multa sanatate.
|
sus |
 |
|
Denise

Copii Tyron.B: 19 ani, 11 luni Imara Romina Luona: 15 ani, 3 luni Amylyn: 21 ani, 1 luna
|
11.12.2006 4:59 |
|
| |
|
de la 29 de saptamani bebe sigur are sanse sa traiasca(de fapt chiar si de la 26sapt.)
sa mai discutat in trecut despre prematuri etc
eu am nascut baiatul la 34 sapt. si a fost ok
a trebuit sa mai stea in spital aproape 3 sapt. din alte motive .
eu zic sa nu iti faci griji si daca vine atunci mai bine ca te scapi dar sper sa nu fie nici o problema.
iti doresc multa tarie ,succes si nastere usoara.
eu zic sa stai de vorba cu doctorul tau foarte serios.
succes inca odata
|
sus |
 |
|
madalina22

Locatie: BucurestiCopii Sotir Ioana Cristiana: 14 ani, 1 luna am nascut deja!
|
11.12.2006 5:30 |
|
| |
|
Cu fiecare mesaj pe care il primesc cu atat mi-e mai usor sa ma linistesc...stiti, am pe frigider un calendar mare si in fiecare dimineata , tai ziua care tocmai a trecut si ii multumesc lui Dumnezeu ca a mai stat un pic.
Va multumesc pentru vorbele frumoase si multa sanatate si voua si copiilor.
|
sus |
 |
|
|
|