|
|
autor |
Nepotelul meu a murit...  |
copi

Locatie: PitestiCopii Patrik-Mihai - este un baiat tare rasfat 17 ani, 3 luni am nascut deja!
|
16.12.2006 10:37 |
|
| |
|
CONDOLEANTE!
Multa putere surorii tale si multa sanatate!
|
sus |
 |
|
|
crish

|
16.12.2006 10:38 |
|
| |
|
Sincere condoleante.............
|
sus |
 |
|
Igna

|
16.12.2006 10:41 |
|
| |
|
Imi pare nespus de rau, Anca.... Sincere condoleante!
|
sus |
 |
|
Marinutza

Locatie: BucurestiCopii Alexandru zis Trompetzic: 17 ani, 1 luna
|
16.12.2006 10:51 |
|
| |
|
Anca imi pare tare rau...nici nu stiu ce sa-ti spun. azi am primit numai vesti proaste dar sunt alaturi de tine si de familia ta.
|
sus |
 |
|
ana_348

|
16.12.2006 11:05 |
|
| |
|
Anca, imi pare tare rau
Dumnezue sa-l aiba in paza pe Cristian si voi sa aveti putere sa treceti peste toate...
|
sus |
 |
|
|
RoBlondy

Locatie: Din Oradea de origine. Acum in Connecticut, USACopii Alexia Molnar: 16 ani, 11 luni Raducu Sebastian Molnar: 14 ani, 11 luni Frisky Molnar: 17 ani, 9 luni
|
17.12.2006 5:53 |
|
| |
|
va multumesc din suflet fetelor...
stiti..cand citesti de un astfel de necaz...al altora..ti se strange inima si versi lacrimi...cand i se intampla familiei tale....este de nedescris...ce ironie..nu am crezut niciodata ca i se va intampla asa ceva surorii mele...familiei mele....
multumesc lui D-zeu ca s-a indurat de noi..si nu ne-a luat'o si pe sora mea..caci a avut f. mare hemoragie..i-au facut transfuzie de sange...putea si ea sa se duca...la EL
|
sus |
 |
|
kmn

|
17.12.2006 9:20 |
|
| |
|
Anca...sincere condoleante.....asa e ...cand ni se intampla noua nu putem decat sa ne gandim " de ce mie???"...sa va dea Domnul multa putere....ceea ce trebuia sa fie o mare bucurie acum in prag de Craciun s-a transformat intr-o mare tristete.......Imi pare foarte rau.....sunt cu sufletul alaturi de voi...si plang alaturi de voi...si ma rog ......
Dumnezeu sa va intareasca sa puteti trece peste aceasta imensa suferinta.....
|
sus |
 |
|
fluffy

|
17.12.2006 10:13 |
|
| |
|
Ancuta, sincere condoleante!
Sa va intareasca Dumnezeu cum stie El mai bine, pentru a putea trece peste acest mare necaz.
Ma bucur ca sora ta a supravietuit operatiei si ii doresc sa se refaca cat mai grabnic.
Sunt cu sufletul si gandul alaturi de tine!
|
sus |
 |
|
karina1976

Locatie: BrasovCopii Paul: 19 ani, 11 luni Patricia: 14 ani, 6 luni
|
17.12.2006 11:39 |
|
| |
|
Of Doamne! inca un ingeras .........
Chiar vineri am aflat de inca doi ingerasi mici, doi gemeni care au murit la nastere (prematura) si acum si asta ...
Odihneste-te in pace, ingeras mic.
Dumnezeu sa vegheze asupra familiei tale, si sa ii ajute sa treaca peste aceasta perioada grea din viata lor.
|
sus |
 |
|
iuliuta

Copii soarele meu: 16 ani, 7 luni
|
17.12.2006 2:53 |
|
| |
|
sunt alaturi cu ginul la mama indurerata si ma rog la Dumnezeu sa-i primeasca sufletul copilului ei alaturi de El !!! 
|
sus |
 |
|
pupy

Locatie: Pe alte meleaguri....Copii Anna: 16 ani, 2 luni am nascut deja!
|
17.12.2006 4:04 |
|
| |
|
Imi pare nespus de rau ...........of doamne inca un inger nevinovat 
|
sus |
 |
|
Arculetz

Locatie: Cluj-NapocaCopii Andra-Camelia: 17 ani, 2 luni Carina-Patricia: 14 ani, 3 luni
|
17.12.2006 4:06 |
|
| |
|
Ancuta, sanatate sorei tale si multa putere sa treaca peste aceasta grea incercare. Odihneasca-se in pace micutul ingeras...
Condoleante.
|
sus |
 |
|
Lili_R

|
17.12.2006 4:12 |
|
| |
|
Condoleante. Cuvintele sunt de prisos acum , m-au trecut fiorii . Sa fiti puternici si sa o ajutati pe sora ta sa treaca peste aceasta grea incercare . 
|
sus |
 |
|
avedaria

Copii Medeea-Maria: 16 ani, 11 luni
|
17.12.2006 10:55 |
|
| |
|
Sa-i odihneasca Dumnezeu sufletzelul nevinovat, si sa-i fie bine printre ingeri.....
|
sus |
 |
|
mamaluieric

Locatie: germaniaCopii Eric: 20 ani, 11 luni Hanna: 17 ani, 6 luni
|
18.12.2006 2:54 |
|
| |
|
condoleante familiei. imi pare rau