sper ca la astea te referi:2 oua,1 lg de ulei,condimente ,gris.
se bat ouale cu uleiul si condimentele,se adauga gris atat ca sa nu fie prea groasa compozitia.
se pune o cana de apa rece in supa si se da la foc mic (ca sa fie pufoase)si se fac galustele cu o lingurita.
Bafta.
eu torn deasupra compozitiei la final putin gris in ploaie si le iau cu furculita, ca sa fie mai lunguiete si ies si putin crestate, nu stiu daca m-am exprimat bine
nu uita... dupa ce pui grisul peste oua (cam 3 linguri gris la 1 ou biiine batut) bati iar si pui si o lingura de ulei... si nu uita... se lasa compozitia cam 3-5 min, inainte de a pui prima galusca la fiert. Daca se desface, mai pui o lingurita gris, amesteci, lasi iar un pic si incerci iar. TREBUIE sa-ti iasa!
si apropo de cautare... eu am gat sa-mi caute galusc* numai la Arta culinara. Pt ca am pus steluta aia... mi-au aparut toate cuvintele care incep cu galusc... deci am avut si galusti si galuste si galusca...
Copii Mattia: 18 ani, 11 luni Martina Nicole: 16 ani, 7 luni
06.12.2005 7:25ce draguta esti Inny!
Mai Inny, meçi mult de tot. Tre sa-mi iasa mai ales ca de maine pina dupa Craciun sunt in concediu asa ca o sa am timp de bucatareala.
Mai ales ca am inceput sa poftesc o gramada de chestii pe care le mincam in mod obisnuit in tara, cind eram copil si nu numai.
Mi-am luat si niste burta de vita deja taiata, sa-mi incerc norocul si cu o ciorba de burta.
Din pacate maninc doar eu si sa vad daca-l pacalesc pe Mattia ca sotul meu e tare schitinos la mincare, mai ales la chestii cu care nu-i obisnuit.
Ultima data am mincat doua saptamini ciorba acrita cu bors( instant!!!) de una singura!
Nu-i bai. Il convertesc pe fiu-meu la romanisme.
Pupici si inca o data multam tare mult!
Dana