· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
de la naftalina - retetele de drob  |
zizee

Locatie: la rascruce de 3 vinturiCopii Anaïs Louka (Snoopi): 21 ani, 2 luni
|
05.04.2007 11:05 de la naftalina - retetele de drob |
|
| |
|
creca e momentul de scotocit prin rafturi si de scos de la naftalina retetele alea genialice de drob (de la garofitza) si de pasca de la carma, de-acu o mie si ceva de ani... imi poate da cineva o mina de ajutor, ca-s bita la cautat in forum ? 
|
sus |
 |
|
|
Christa

|
|
ddadriana

|
|
Christa

|
|
Kay

|
|
|
Carmella

|
06.04.2007 8:55 |
|
| |
|
---------- Christa a la Gingirel e o reteta de drob, dar cu ficat de pui ----------
Gingirel e Garofita, ai nimerit-o
si aia e reteta mea de pasca care-i place lui zizee.
Zizee, io-ti recomand prieteneste sa dai cu copy/paste si sa-ti listezi retetele preferate, fie ca sint de-aici sau de pe alte site-uri, ca chiar cind ai nevoie de ele nu-ti merge calculatorul, internetul samd.
|
sus |
 |
|
Christa

|
06.04.2007 10:24 |
|
| |
|
---------- Carmella a fac, auzi?!
---------- Carmella a ele nu-ti merge calculatorul, internetul samd. ----------
Drept ai!
|
sus |
 |
|
Gingirel

Copii Alex Lucas
|
06.04.2007 10:03 |
|
| |
|
Naftalina e putin spus. Zizek, pe forumul acesta sunt Gingirel. Este adevarat ca nu am mai intrat sa va citesc de tare multisor, dar acum este un prilej bun. Noroc cu naftalina asta, ca mi-am printuit si eu reteta Corei de pasca.
In prag de Paste, va urez fericire, sanatate si numai bine. 
|
sus |
 |
|
zizee

Locatie: la rascruce de 3 vinturiCopii Anaïs Louka (Snoopi): 21 ani, 2 luni
|
09.04.2007 4:06 |
|
| |
|
multu, cu intirziere!
carma, salvasem retetele astea faine numai ca in urma saltului de pe-un continent pe altul si-apoi dibtr-o tara in alta, nu mai stiu ce s-a ele...
pina la urma n-am mai avut nevoie, k ne-am hotarit brusc si dintr-o data sa profitam de cele 5 zile libere si sa plecam... deci nema oua, nema drob, nema pasca, nada de nada la drept vorbind... cam tristutz, mai acu' la intoarcere, k cam bate vintu-n frigider si aud povesti cu bunatati de pe la prieteni... ma consolez cu gindul k n-am stat in bucatarie 2 zile si k nici n-am mincat rau deloc pe unde-am fost...
|
sus |
 |
|
Carmella

|
09.04.2007 9:16 |
|
| |
|
Gingirel, acu' ca tot ai revenit, n-ar fi bine sa ne mai scrii si noua cite o reteta - ceva ?! Ca ai luat o pauza prea lunga
Ce mai fac baietii ?
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis