· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Ce zodie sunteti? II  |
arond

|
13.11.2007 2:56 |
|
| |
|
Res, recunosc cu modestie ca asa-i Sunt un leu greu 
|
sus |
 |
|
|
rene

|
13.11.2007 7:33 |
|
| |
|
Eu - fecioara cu ascendent in leu (07.09), barbatu - balanta, copilu - sagetator
si-am gasit pe www.elystar.ro urmatoarele:
Compatibilitatea dintre parinti si copii
Copilul Berbec ( 21 martie - 20 aprilie )
Parintii cei mai compatibili pentru copilul Berbec sunt : tatal Leu sau Sagetator, mama Berbec sau Peste.
Mai putin compatibili : tatal Balanta sau Scorpion, mama Capricorn sau Rac
Copilul Taur ( 21 aprilie - 21 mai )
Compatibilitate excelenta in cazul , cand tatal este Capricorn sau din semnul Fecioarei, iar mama, din zodia Racului sau a
Dificila situatia, cand tatal copilului Taur este din Berbec sau Leu, iar mama acestuia din Varsator sau Sagetator.
Copilul Gemeni ( 22 mai - 21 iunie )
Cea mai buna compatibilitate : tatal Varsator sau Leu, mama Balanta sau Geaman.
Un minus evident, il semnalam in situatia in care tatal este din Fecioara sau Sagetator, iar mama Scorpion sau Peste.
Copilul Rac ( 22 iunie - 22 iulie )
Tatal Scorpion sau Taur, mama Peste sau Rac - o compatibilitate perfecta.
Parintii cei mai putin compatibili : tatal Berbec sau Sagetator, mama Leu sau Balanta.
Zodiile nespecificate, sunt neutre.
Copilul Leu ( 23 iulie - 22 august )
Compatibilitate de invidiat, daca tatal este Berbec sau Sagetator, iar mama Capricorn sau Fecioara.
Incompatibilitate : tatal Sagetator sau Berbec, mama din zodia Leului sau a
Copilul Fecioara ( 23 august - 22 septembrie )
Parintii ideali pentru copilul din acest semn sunt : tatal Capricorn sau Taur, iar mama Balanta sau Fecioara.
Nerecomndat : tatal Leu sau Scorpion, mama Geaman sau Varsator, semne de Aer.
Copilul Balanta ( 23 septembrie - 22 octombrie )
O compatibilitate reusita : tatal Leu sau Varsator, iar mama Geaman sau Balanta.
La capitolul incompatibilitate : tatal din zodia Pestilor sau a
Copilul Scorpion ( 23 octombrie - 22 noiembrie )
Cei mai compatibili parinti : tatal Rac sau Pesti, iar mama Scorpion sau Fecioara.
Nerecomandat (posesivitate exagerata) : tatal Berbec sau Leu, iar mama Capricorn sau Sagetator.
Copilul Sagetator ( 23 noiembrie - 21 decembrie )
Parintii cei mai indicati : tatal Berbec sau Leu, mama Balanta sau Sagetator.
Un dezechilibru - apare in cazul cand parintii sunt din urmatoarele zodii : tatal Rac sau Peste, iar mama Scorpion sau Gemeni.
Copilul Capricorn ( 22 decembrie - 20 ianuarie )
Compatibilitate : tatal Fecioara sau Taur, iar mama Capricorn sau Rac. Se stie despre femeia Rac, ca este una dintre cele mai protectoare mame din Zodiac.
Mai putin compatibili sunt parintii : tatal Leu sau Sagetator, mama Berbec sau Varsator.
Copilul Varsator ( 21 ianuarie - 18 februarie )
Parintii ideali : tatal Balanta sau Geaman, mama Varsator sau Peste.
Posibile conflicte daca : tatal este Fecioara sau Taur, iar in cazul mamei, daca aceasta se afla in semnul Capricornului sau a
Copilul Peste ( 19 februarie - 20 martie )
Parintii cei mai compatibili : tatal Scorpion sau Berbec, mama Rac sau Taur.
Parintii cei mai putin compatibili : tatal Sagetator sau Fecioara, iar mama Capricorn sau Leu.
|
sus |
 |
|
SHAKI

|
30.11.2007 9:33 |
|
| |
|
Vreu si eu aici....................sunt scorpion!Mersi 
|
sus |
 |
|
ramona79

Locatie: constantaCopii Raisa Georgiana: 14 ani, 11 luni Denis Gabriel: 12 ani, 8 luni
|
30.11.2007 10:02 |
|
| |
|
io sunt leu 1 august 1979
|
sus |
 |
|
capi

Locatie: constantaCopii Alesia: 14 ani, 11 luni am nascut deja!
|
02.12.2007 9:52 |
|
| |
|
Ramona, cum e leul din punctul tau de vedere? ma refer la adulti.
Eu sunt sagetator
|
sus |
 |
|
|
Inuca0212

|
05.12.2007 6:03 |
|
| |
|
deci m-am demoralizat di tat! fii-mea e taur si zice ca daca maica-sa e sagetator nu miroase bine. am citit si eu la mine, si zice ca daca tata e berbec (si e!) ma-nteleg bine cu el (da) da daca mama e gemeni ies scantei (dadadadadaada). deci asta inseamna ca si intre mine si fii-mea or sa iasa scantei? BA NU!
|
sus |
 |
|
furnicutza26

Locatie: NorvegiaCopii Lucasosaurus: 15 ani, 8 luni Pufarina: 11 ani, 6 luni
|
05.12.2007 6:12 |
|
| |
|
auileu, sunt cea mai incompatibila mama (rac) pt copilu meu balanta
ce ma faaaac?
oare poate sa ma dea la schimb, sa isi ia alta mama?
in schimb tacsu e gemeni, ceea ce e mama perfect pt el... sa fie tacsu mama lui????
|
sus |
 |
|
Delia40

|
05.12.2007 6:17 |
|
| |
|
Nu dispera doamna cu Vovo ca iaca:
---------- rene a incadrez la marele fix cu Deea mea: tat'su balanta si ma'sa capricorn, mai, mai ce potrivire... Compatibile ori ba -dupa regulile astea- noi doua ne intelegem de minune (zic eu, poate ea are alta parere). Povestea cu tat'su ... Ei, acolo se potriveste: clar nu-s compatibili! 
|
sus |
 |
|
Cristine

Copii Cezara-Maria: 16 ani, 6 luni Mara Sofia: 12 ani, 10 luni
|
05.12.2007 6:29 |
|
| |
|
daaa...si eu ma "incadrez" perfect... eu sunt berbec si mama rac
ontopic: Ceza e Sagetator cu ascendent in Varsator; eu sunt berbec si tati e scorpion. Oare ne "incardam"?
|
sus |
 |
|
marynecula

|
10.07.2009 5:02 |
|
| |
|
eu sunt balanta
nazdravanii mei:capricorn si pesti
|
sus |
 |
|
ralu-mada

Copii D S E
|
23.10.2009 10:18 |
|
| |
|
coucou daca mai e cineva pe aici
eu sunt varsator ( 18 febr)... dupa anumite zodiace ar fi prima zi de pesti...poate ma lamureste si pe mine cineva 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
30.10.2009 6:38 |
|
| |
|
hellou
eu sunt balanta iar micuta mea este in gemeni....se pare ca suntem compatibile tati este taur
ralu sora mea e tot pe 18 febr nascuta
|
sus |
 |
|
liliana-theodora

|
18.11.2009 11:14 |
|
| |
|
eu sunt berbec sau taur (ultima zi din berbec / prima zi din taur, depinde cum e impartit zodiacul). iar sebi e rac.
|
sus |
 |
|
puika

|
24.11.2009 12:23 |
|
| |
|
Noi suntem, oricum, incompatibili.
|
sus |
 |
|
MATZA

|
01.02.2010 9:34 Ce zodie sunteti? II |
|
| |
|
Berbec
„Cine-i ÅŸeful aici? a unde pot să fac rost de un palat de cristal luminat ca ăla?â€
Taur
Părăsindu-şi corpul, Taurul realizează că nu mai are stomac şi se întoarce instantaneu în corp, fără să vadă tunele, lumini sau entităţi cereşti, ceea ce îl face sceptic pentru tot restul vieţii.
Gemeni
Ideea de bază în cazul Gemenilor nu este experienţa vreme ce Gemenii se simt bine în orice lume, mai puţin într-una fără telefoane, internet sau alte mijloace de comunicare, se întorc în corp destul de repede - iar gura are tendinţa a
Rac
Racii trăiesc cam 125 ani ÅŸi, în general, nu au de-a ceea ce restul numesc „viaţăâ€, atunci când îşi fac curaj să iasă din casă pentru cumpărături.
Leu
„Nuuuuuuuuuuuu... NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s ăia în alb? Ce cântă acolo? Sună complet aiurea. Eu pot să cânt mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Åži nu mă deranjaÅ£i, decât dacă e vorbă de un impresar important!â€
Fecioara
După 60 ore de muncă în continuu, Fecioara pică frântă şi părăseşte corpul, ajungând într-un tunel de lumină ce străluceşte de c*răţenie. Însă, în c*rând, începe să se îngrijoreze la gândul că cei dragi au rămas singuri şi fără ajutorul ei, a
Balanta
În corp, în afara corpului, în corp... în cele din urmă spiritul se hotărăşte să iasă... Balanţa
Scorpion
de vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieţi, aceştia sunt tentaţi să experimenteze multe feluri de moarte aparentă (uneori provocată de ei înşişi). Când se despart de corp, o foarte mică parte din ei traversează tunelul de lumină fără a
Sagetator
Părăsindu-şi corpul, Săgetătorul nu se poate abţine să nu râdă de felul stupid în care a lumină, refuză să se întoarcă în corpul pe care a accidente datorate neîndemânării proverbiale. Deoarece este foarte curios dacă religiile „organizate†sunt valide, profită de ocazie pentru a
Capricorn
Capricornului îi ia ceva timp să realizeze că a „evaluarea muncii†(pentru profani – evaluarea faptelor bune şi rele din timpul vieţii) şi o notă roz (reînviere). Capricornii se întorc destul de repede în corp, nefiind capabili să îndure existenţa
Varsator
Vărsătorul ajunge în Rai, vede că nu este condus prin consens şi începe să le explice tuturor că e nevoie de ceva nou şi că regulile sunt făcute pentru a reforme, a urgenţă înapoi în corp.
Pesti
Dintr-un motiv sau altul, Peştii nu prea observă moartea aparentă. În schimb, într-o zi de muncă normală, mulţi Peşti spun că văd fiinţe cu figuri suferinde, care le spun într-un mod calm să se întoarcă în corp.
Va recunoasteti? 
|
sus |
 |
|
|
|