· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Una, alta >Cultural > Carticica de patru ani(Constanta Buzea)
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Carticica de patru ani(Constanta Buzea)     
mamistef
Locatie: Montreal
Copii
Tudor: 15 ani, 8 luni
Maria: 12 ani, 3 luni

11.03.2009 8:24   Carticica de patru ani(Constanta Buzea)  citat 

Caut cu frenezie aceasta carte,are poezii minunate cu multe jocuri de cuvinte.Am dat cautare pe google si singurul site de pe care as putea-o procura nu functioneaza momentan(de fapt, e un site al unei biblioteci,iar cartea este doar pt a fi imprumutata in Bucuresti,deci....nu e valabil pt noi...)Va rog,stie cineva de unde as putea-o cumpara,sau macar downloada? E cartea preferata a lui Tudor,verisorul lui are un exemplar....rufos jenat de cind aveam eu si sora mea citiva anisori,iar Tudor de fiecare data cind merge acolo suspina pe linga carte....imi doresc foarte mult sa o avem si noi in casa,si ideal ar fi sa o avem in varianta ilustrata.
Sper intr-un ajutor,si pina atunci mai incer sa o gasesc si eu pe net.Daca gasesc ceva,o sa revin la subiect cu precizari


sus

Denunta
elisse
Locatie: Calarasi
Copii
IOANA
AMALIA

19.03.2009 8:56     citat 

Sunt superbe poeziile din ,,Carticica de patru ani''. Le stiam pe toate cand eram mica si acum stie si fetita mea cateva. Cartea a ramas la ai mei si acum ii citesc Ioanei care a si retinut cateva si mi-le-am reamintit si eu. Alea da poezii.La fel mai era o carte ,,Vanatorii cu noroc fata in fata cu zmeoaica" de Romulus Lal. Eu pe aia am cautat-o fara sorti de izbanda.
Ai incercat pe la anticariate? Nu se poate scana sau xeroxa color?
Am avut de gand sa scriu poeziile aici pe site dar nu mi-am gasit timp
Bafta!


sus

Denunta
mamistef
Locatie: Montreal
Copii
Tudor: 15 ani, 8 luni
Maria: 12 ani, 3 luni

19.03.2009 9:53     citat 

ultima varianta ar fi sa o xeroxez,insa nu are acelasi farmec ca si cartea adevarata trist in cele din urma daca nu voi reusi sa o gasesc o voi xeroxa color trist dar NU imi place varianta asta

sus

Denunta
Arculetz
Locatie: Cluj-Napoca
Copii
Andra-Camelia: 15 ani, 10 luni
Carina-Patricia: 12 ani, 11 luni

19.03.2009 10:16     citat 

Cat am cautat si eu carticica astasi n-am gasit-o... Nu-mi mai aminteam autoarea dar inca mai stiu versuri din poezii... zambet prostit Tare draga mi-a fost cartea.

sus

Denunta
mamistef
Locatie: Montreal
Copii
Tudor: 15 ani, 8 luni
Maria: 12 ani, 3 luni

28.03.2009 11:22     citat 

n-am reusit sa gasesc carticica,insa aseara mama mea mi-a facut o surpriza grozava: i-a facut cadou lui Tudor carticica(xeroxata,ce-i drept),legata dragut si cu o dedicatie scrisa de mina ei,pentru Tudor.
E mai mult decit mi-as fi putut imagina,credeam ca un xerox nu poate sa ma bucure asa de tare,insa vazindu-l pe Tudor topit cu carticica LUI in brate si vazind scrisul mamei mele pe prima pagina,mi-am dat seama ca acest xerox facut de mama mea(...care peste 20 de ani poate nu va mai fi) valoreaza infinit mai mult decit o carte cumparata din anticariat
jenat


sus

Denunta
Arculetz
Locatie: Cluj-Napoca
Copii
Andra-Camelia: 15 ani, 10 luni
Carina-Patricia: 12 ani, 11 luni

28.03.2009 2:50     citat 

Buna idee! Poate o s- o gasesc la o bibioteca si am sa o xeroxez si eu. Inca imi mai amintesc unele versuri desi au trecut o groaaaaza de ani zambet .

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: