· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Alergii  |
ioanalex

Locatie: Cluj-NapocaCopii Teglas Ioan Alexandru: 18 ani, 7 luni
|
19.06.2005 11:13 Re: si la noi alergii |
|
| |
|
---------- Cora a dermatologi inaintea mea. In decembrie am citit un articol despre alergii, se constatase ca in cazul copiilor care-si petrec timpul la tara, printre animalele de curte, acestea sint aproape inexistente. Am mers cu Alex in RO, am mers la tara si a sapun sau sampon, fara probleme.  ----------
Cora....la al meu Alex i-a l-am adus plin de bubite rosii dupa gat, pe maini si picioare Medicul a mediu ....Acuma....se pare ca si alergologii astia nu le stiu ei chiar pe toate....ca doar si la ai mei sunt in curte tot felul de animalute si animaloaie 
|
sus |
 |
|
|
Christa

|
19.06.2005 1:45 Re: si la noi alergii |
|
| |
|
---------- ioanalex a mediu  ----------
Treaba asta s-ar putea sa fie adevarata, inclusiv reversul: eu am facut anual de mai multe ori urticarie, de mic copil si pana la majorat, ultima oara inainte de a urticaria, fara nici o explicatie.
|
sus |
 |
|
ramonici

Locatie: madrid-españaCopii isabel andreea: 22 ani, 4 luni eduard alberto: 17 ani, 4 luni
|
11.03.2006 12:24 |
|
| |
|
Baietelul meu a vaca.Nu puteam sa-i dau nici un fel de produs lactat,ii apareau in jurul guritei niste pete rosii,dupa care voma tot.Avea voie doar lapte praf hidrolizat.Acesta fiind putin amarui, nu l-a nu mai are aceasta alergie,poate manca produse lactate fara nici o problema.
|
sus |
 |
|
CHRISSDY

Locatie: Locul dintre lumina si sperantaCopii Di: 23 ani, 8 luni
|
11.03.2006 4:27 |
|
| |
|
Off alergiile,intolerantele astea bata-le vina, ca tare ne-au mancat ficatii... 
|
sus |
 |
|
CHRISSDY

Locatie: Locul dintre lumina si sperantaCopii Di: 23 ani, 8 luni
|
11.03.2006 4:28 |
|
| |
|
Dupa un an jumate de soya si derivate,am introdus laptele de capra si derivatele sale si vad ca sunt rezultate promitatoare,sper sa scapam si de asta in viitorul cincinal.
|
sus |
 |
|
|
ursuletulpanda

Copii alessia: 16 ani, 7 luni
|
18.03.2006 7:53 |
|
| |
|
mai fetelor fiti foarte atente cu alergiile astea la copii ca daca sunt prezente des pana la 3 ani,dupa aceasta varsta se instaleaza bronsitele astmatiforme sau achiar astmul bronsic.
Fetita mea nu prezenta pete sau altfel de bubite insa stranuta de fiecare data cand dadea de ceva la care facea alergie.Asa ca am pitit tot ce putea mirosi,detergenti,solutii de curatat sau alte spray-uri si nu am folosit pana in prezent nici un fel de detergenti la spalarea rufelor ei.Doar le clateam cu balsam pt copii.Poate mai tarziu o sa caut ceva pentru ea.Am vazut un detergent special la una din farmaciile Sensiblue.Trebuie depistata orice sursa fie din alimentatie,fie din cosmeticele sau praful din casa.Alergia nu exista dela inceput ci ea se instaleaza,nu vorbesc despre intoleranta aici.
|
sus |
 |
|
ursuletulpanda

Copii alessia: 16 ani, 7 luni
|
18.03.2006 7:55 |
|
| |
|
apropo de lapte antialergen este foarte bun Similac Alimentumiar in ceea ce priveste faina de orez si de porumb eu folosesc de la bebelac si sunt foarte multumita,mai ales ca nu contine nici un fel de zahar.
|
sus |
 |
|
celiachie

|
11.08.2007 7:21 |
|
| |
|
Daca suna-ti la 0745543619 veti primi informatii despre magazinele care comercializeaza produse fara gluten din Cluj-Napoca.Numarul lor deocamdata este foarte mic deoarece exista o oarecare retinere din partea comerciantilor vis-a aceste produse,teama ca nu se cer pe piata.Chiar nu le acordam nici o sansa acestor persoane care au intoleranta la gluten,sau cum facem diversificarea alimentatiei la sugarul de 5-6 luni,cu biscuiti din faina de grau?
|
sus |
 |
|
monica74

|
29.11.2007 10:43 |
|
| |
|
Cred ca cel mai important este sa le crestem sistemul imunitar. Ca exemplu eu am patit-o pe pielea mea, cand, de la nu se stie ce, ma umflam peste noapte si i-mi apareau pete rosii pe tot corpul de chemam salvarea la cateva zile.
de cand am inceput sa iau produse pa baza de polen, sunt ca noua
BB-ul meu care acum are 2 ani si 5 luni, am tot bagat in "fund-ul" lui produse nutritive naturale si, de cand le foloseste (cca 1 an), nu mai stie ce-I ala spital. 
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|