· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
curatenie la minut... ce secrete aveti? II  |
bdliana

Locatie: constantaCopii Alexia: 16 ani, 10 luni Natalia: 14 ani, 8 luni
|
01.03.2007 5:10 |
|
| |
|
Si mie mi-a placut ace gentil, vanish e cam teapa.
|
sus |
 |
|
|
Beppo

|
|
mami76

|
03.03.2007 10:08 |
|
| |
|
Eu am descoperit varianta moderna a lui TIX de pe vremea mamelor noastre. Sunt mai multe firme, eu iau Ajax. F. bun si in baie (fiind praf, nu intra in "textura" cazii, chiuvetei), dar si in bucatarie, cand e vorba de frecat (singurul care ma ajuta la vasele de Jena, carora nu le dadeam de cap cu Axion, par example).
Super ideea cu spalatoria auto. Am una chiar aproape.
|
sus |
 |
|
nelle

|
10.03.2007 1:54 |
|
| |
|
fetele, dar pentru curatarea friteusei de ulei, ce folositi? 
|
sus |
 |
|
alina-florinela

|
10.03.2007 7:56 |
|
| |
|
fetelor eu cu cif power cream rezolv si baia si bucataria,la baie ma ajuta si domestos 
|
sus |
 |
|
|
mianda

|
13.03.2007 11:51 |
|
| |
|
Scria cineva la un moment dat ca foloseste otet pentru a curata toate suprafetele din casa. Va spun ca e super, super bun. L-am incercat si eu , ce-i drept numai in baie,(o parte de otet la trei parti de apa), curata foarte bine inclusiv vasul de toaleta.Vi-l recomand cu caldura...e si ieftin si ecologic!
In ceea ce priveste curatenia la minut... consider ca e important sa ne facem noi viata mai usoara...asta inseamna (din punctul meu de vedere) renuntarea la covoare, perdele, mobilier mult si inutil...trebuie sa existe suprafete usor de intretinut, fara fel de fel de chestii imprastiate peste tot in casa...
|
sus |
 |
|
goroba

|
13.03.2007 11:54 |
|
| |
|
---------- mianda a scris: Scria cineva la un moment dat ca foloseste otet pentru a curata toate suprafetele din casa. Va spun ca e super, super bun. L-am incercat si eu , ce-i drept numai in baie,(o parte de otet la trei parti de apa), curata foarte bine inclusiv vasul de toaleta.Vi-l recomand cu caldura...e si ieftin si ecologic!
In ceea ce priveste curatenia la minut... consider ca e important sa ne facem noi viata mai usoara...asta inseamna (din punctul meu de vedere) renuntarea la covoare, perdele, mobilier mult si inutil...trebuie sa existe suprafete usor de intretinut, fara fel de fel de chestii imprastiate peste tot in casa... ----------
ai maare dreptate, dar al meu face bube... de la miros... 
|
sus |
 |
|
bdliana

Locatie: constantaCopii Alexia: 16 ani, 10 luni Natalia: 14 ani, 8 luni
|
28.04.2007 10:58 |
|
| |
|
Asta era un sb.super, pacat ca s-a stins...
IN ultima vreme am devenit si eu mare fan curatenie, adica frec toata ziua, fara succes, evident, cu doi plozi mici in casa.
Daca as mai pleca pe la un serviciu, nu le-as vedea, dar asa.. ma dispera sa nu fie casa pusa la punct,
Goroba, si eu urasc mirosul de otet.
Beppo, nici nu ma mir ca la voi e bun vanishul la noi cam toti detergentii sunt teapa.Ca si samponul, vopseaua de par, detergentul de rufe etc.
Recent am descoperit Sano, par bune si preturiel sunt ok.
|
sus |
 |
|
roxana5

|
29.04.2007 10:44 |
|
| |
|
eu am decis ca cel mai bun secret al curateniei e o femei in casa. Deci is satula de facut curat.
|
sus |
 |
|
bblusa

Locatie: bucuresti , sector 2Copii eduard cristian: 14 ani, 3 luni
|
29.04.2007 11:16 |
|
| |
|
---------- roxana5 a scris: eu am decis ca cel mai bun secret al curateniei e o femei in casa. Deci is satula de facut curat. ----------
mi tu! 
|
sus |
 |
|
roxanica

|
16.05.2007 12:52 |
|
| |
|
Uffff,....am si eu o problema mare.......nu stiu daca s a mai discutat in primul subiect...nu am timp sa citesc
Plita mea e de sticla...in afara de faptul ca nu o recomand la nimeni..eu trebuie sa rezolv problema cumva Dupa ce o curat cu "diverse", dau cu clin. In 10 minute e plina de particule de praf Nu stiu de unde vine atat si nu stiu cu ce sa dau sa nu mai atraga praful. Aveti vreo idee? 
|
sus |
 |
|
alicadu

Copii Luli: 18 ani, 8 luni
|
16.05.2007 7:36 |
|
| |
|
Pronto antipraf...dar n-o fi facind vreo reactie la caldura plitei? Sa nu pateze...
Mai fetili, nu s-a stins subiectu, doar ca ne-am epuizat 'secretele'. Am zis fiecare ce afce, de-amu di undi noutati? Dar tot ii bine, ca daca am vreo intrebare intrebatoare, stiu unde sa caut.
|
sus |
 |
|
Carmella

|
18.05.2007 4:15 |
|
| |
|
---------- alicadu a scris: nu s-a stins subiectu, doar ca ne-am epuizat 'secretele'. ----------
Da' de unde, eu mai am inca retete doar ca n-am timp sau curaj sa zic, ca unele sint cam penibile pentru o gospodina ce ma aflu ( )
De pilda ce am citit ca face sotul roxanei(5), cu intinsul rufelor pe sirma cit mai intinse, apoi impachetate frumos si puse sub teancul anterior, ca sa se calce singure Tricouri, lenjerii de pat ... se preteaza perfect la acest stil 
|
sus |
 |
|
SMOKY

|
18.05.2007 6:59 |
|
| |
|
pt tzoale de tot felul recomand stemer-ul ; se pun toate tzoalele pe urmerase si se "aburesc" ..pt lenjeria de pat nu se poate fol, decit daca cearsafurile/fetele de perne sint intinse pe sirma
|
sus |
 |
|
roxana5

|
18.05.2007 7:10 |
|
| |
|
roxanica, si eu am porcarie de aia de stecla, cui o mai fi inventat-o!Stiu ca nu se da decat cu creme de alea speciale pt. plita. Dara, ma gandesc in istetimea mea, stii tu trebile alea cu care stergi geamurile si televizorul?Care au efect antistatic? Incearca sa dai pe plita, dar nu pe ochiuri, ma gandesc ca poate iese fum, naiba mai stie ce. Si sa-ti mai zic o treaba, carpa mea de bucatarie o intind pe plita (rece ) s-o usuc.
Da auzi, tu cand o data pe an gatesti de ti se depune prafu? (glumesc, stiu ca unele case au mai mult praf decat normal, de la drum samd)
Carmella, i-am zis la bel ca i-ai retinut metoda si zice: 'See, see, I'm not stupid!' 
|
sus |
 |
|
|
|