· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Caninii!!!Bata-i vina!!!!Ca rau ne mai dor!!!  |
Anka-Christine

|
12.03.2007 10:06 |
|
| |
|
Te inteleg, ca si noi ne-am speriat. La inceput am zis ca-s caninii, apoi, cand am vazut ca nu inceteaza "crizele" astea, mai ales ca Roxi e un copil foarte cuminte din punctul asta de vedere, nu s-a mai trezit sa manance noaptea de pe la 4 luni, nu vrea sa doarma cu noi nici daca vrem noi etc., mi-am pus problema sa nu cumva sa aiba altceva, probleme la stomac, otita etc. Dar pediatra a zis ca otita nu ii da probleme doar noaptea, aia e mereu, si plus ca in general acum, asa de mici, fac febra la orice tip de infectie, si asta te alearmeaza. Or, Roxi nu avea nimic in rest.
Succes mult si dintisori frumosi! 
|
sus |
 |
|
|
Florentza

|
12.03.2007 10:11 |
|
| |
|
Dragi mamici ....l-am cantarit pe Alex ....a slabit 400 gr.(intr-o luna)....offf , nu-mi place....eu , care ma chinuiam sa-l mai ingras.......Avea 12,100 la 1,8 luni si acum are 11,700 gr la 1,9 luni......si copilasii vostrii au slabit in perioada asta ???
|
sus |
 |
|
osteffy

Locatie: Popesti-Leordeni-IlfovCopii Rares-Andrei: 15 ani, 1 luna
|
15.04.2007 7:06 |
|
| |
|
Fetele ce temperatura v-au facut copii la iesirea caninilor?Va intreb caci al meu de 2 zile face temperatura pot spune si mare ,azi noapte avea 40,3 .....nu are nimic altceva care sa ne duca cu gandul la o raceala .........am sunat doctora si ne-a zis ca s-ar putea sa faca una din bolile copilariei (rujeola,varicela,etc) ,maine mergem la control ...ii dau nurofen si panadol alternativ la 3 ore .
Ma gandeam ca o fi de la dinti temperatura caci are balute la greu ,nu manaca in schimb se tot freaca pe partea dreapta si e si unflata gingia.
Si noua ne-a slabit Rares ,noi deja suntem la al 3 lea canin .........ceilalti nu au fost chiar asa de pacatosi .......la.primi dinti si cele 4 maselute nici nu le-am simtit cand au iesit ,astia chiar asa pacatosi sa fie ? [/list]
|
sus |
 |
|
RamySa

|
15.04.2007 7:17 |
|
| |
|
osteffy, nu se face temperatura asa de mare de la dintisori! Maxim 38.5 poate 39. E vreo raceala ceva.... un virus poate. Sanatate multa si continua cu medicatia de scadere a febrei!
|
sus |
 |
|
osteffy

Locatie: Popesti-Leordeni-IlfovCopii Rares-Andrei: 15 ani, 1 luna
|
16.04.2007 4:48 |
|
| |
|
RamySa, multumesc de raspuns..intradevar azi am fost la doctor si ne-a spus ca are rosu in gat si de aceea face asa mare temperatura.
|
sus |
 |
|
|
RamySa

|
16.04.2007 5:14 |
|
| |
|
Cu placere, multa sanatate!
|
sus |
 |
|
RELA

|
17.04.2007 12:04 |
|
| |
|
Noi ne chinuim inca cu maselute si deja mi-e groaza de canini. E posibil sa faca temperatura de la maselute? De 2 saptm. face 37.8,37.9 aproape zilnic. Pediatra mi-a spus ca e sanatos, nu rosu in gat, nu mucisori si nici un semn ca ar fi bolnav si totusi el face temp. 
|
sus |
 |
|
chisicuta

Locatie: MontrealCopii Daniel Luca: 14 ani, 10 luni am nascut deja!
|
20.04.2007 2:01 |
|
| |
|
Lamuriti-ma si pe mine, maselutele ies inaintea caninilor? Si Luca este agitat si nervos si plange, dar se vad caninii la orizont, insa si o masea (un premolar) se simte ca vrea sa iasa.
|
sus |
 |
|
Anka-Christine

|
20.04.2007 2:02 |
|
| |
|
Da, chisicuta, de regula premolarii ies inaintea caninilor.
Mai sunt si exceptii, dar asta e regula.
|
sus |
 |
|
chisicuta

Locatie: MontrealCopii Daniel Luca: 14 ani, 10 luni am nascut deja!
|
20.04.2007 2:04 |
|
| |
|
Merci de raspuns, Deci s-ar parea ca o sa avem o maseluta mai intai.
|
sus |
 |
|
Anka-Christine

|
20.04.2007 2:07 |
|
| |
|
Cu placere!
Fiica-mii i-au iesit toti cei 4 premolari cam in acelasi timp, pe la 1 an si 1 luna.
Acum abia, dupa 1 an jumate, i-au iesit caninii de sus, dar cand sa ma uit si dupa cei de jos, vad ca jos i-au iesit maselele din randul 2, molarii, inaintea caninilor.
Suntem in plin proces de eruptii dentare, oricum. Din fericire, fara incidente! Maselele astea din randul 2 nici n-am stiut cand au iesit, pur si simplu le vad acum acolo deja mari!
|
sus |
 |
|
simosin

Locatie: BuzauCopii alexia-ioana: 15 ani, 1 luna Maria-Cristiana: 13 ani, 5 luni
|
24.04.2007 11:47 |
|
| |
|
stiti ce vreau sa va intreb?
daca poate face si diaree.
alexia de vreo 3 zile are cam 4 scaune pe zi cand mai moi cu mucus cand mai tari.i-am dat tratament si regim si parca nu i-asi fi dat nimic.nu afce febra.acum 4 zile i-a rasarit si al doilea canin de jos este ff agitata si nervoasa, trage de tetine si suzete si isi musca cu nervi pumnul.
dar cel mai atre ma ingrijoreaza stomacelul si lipsa poftei de mancare.
ati patit asa?

|
sus |
 |
|
Anka-Christine

|
24.04.2007 11:55 |
|
| |
|
Poate sa faca si diaree, depinde de copil.
Dar daca continua mai mult de 2 zile cu 4 scaune moi pe zi, eu cred ca nu e de la dinti. Fa-i niste analize, un coproparazitologic, cu primavara asta... poti sa stii ce-o fi?!
Sau intreaba medicul pediatru daca nu-i recomanda niste Smecta, ala e bun chiar daca diareea e provocata de eruptia dentara.
Sanatate!
|
sus |
 |
|
Anka-Christine

|
24.04.2007 12:08 |
|
| |
|
Mai ales daca zici ca n-are nici pofta de mancare! La lapte cum reactioneaza? Nu ti se pare ca vrea mai mult decat de obicei? Fa-i o analiza pt orice eventualitate...
|
sus |
 |
|
simosin

Locatie: BuzauCopii alexia-ioana: 15 ani, 1 luna Maria-Cristiana: 13 ani, 5 luni
|
25.04.2007 9:49 |
|
| |
|
anka,am luat de patru zile incoace si furazalidon si smecta si ercefuryl,biotics ...nimik....tot patru scaune pe zi imi face si mancarea este nedigerata:ex. bucatele de morcovi.
cred ca am sa merg maine sa vedem cum facem cu analizele coproparazitologice.
uitasem sa spun:am sunat pediatrul si mi-a recomandat ce am zis mai sus...el zice ca-i din mancare...dar daca era asa nu trecea pana acum cu tot arsenalul de antidiareice?
lapte ii dau la fel:de doua ori pe zi :la culcare si dimineata.speram sa nu fie nimic grav

|
sus |
 |
|
|
|