· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Alimentatia copiilor >Alimentatia pana la 3 ani > Alimentatia de tip "junk-food"!
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Alimentatia de tip "junk-food"!     
Arin
Locatie: Cluj_Napoca

30.01.2007 1:28   Alimentatia de tip "junk-food"!  citat 

Stiu ca ceea ce voi scrie nu vizeaza alimentatia copilului mic (sau nu?), insa am zis ca daca tot e vorba de alimentatie .....

Poate ati auzit unii dintre voi, despre initiativa lansata de cateva sute de clujeni, prin care dorim interzicerea in scoli a campaniilor de orice fel, vizand companiile sau pe oricine altcineva care promoveaza alimente de tip "junk-food". Adica bombe cu efect intarziat pentru sanatatea copiilor nostri pe care noi (unii, ma rog) incercam sa-i educam cum putem mai bine si la acest capitol, iar la scoala, exista riscul ca cineva sa vina si sa le bage "pe gat" (si la propriu si la figurat) cu totul altceva decat ceea ce dorim noi!
Mentionez, pentru a nu exista confuzii, ca nu dorim INTERZICEREA comercializarii, in general a acestor tipuri de produse, cu impact negativ asupra sanatatii copiilor. Nu! Dorim doar ca in scoala sa se faca scoala si nu PROMOTII (mascate sau nu)! Mai ales ca discutam despre copii!!! Care nu stiu inca sa aleaga, in cunostinta de cauza!!!
Unul din deputatii clujeni, a raspuns demersurilor noastre, urmand sa initieze un act normativ care sa protejeze scolile de astfel de actiuni! Cu cat avem sustinere mai mare, cu atat mai multa putere vom avea in fata autoritatilor!

Pentru cei care simt ca initiativa e in concordanta cu ceea ce gandesc si ei, pe site-ul parintilor clujeni (nu doresc nicidecum sa fac reclama, insa altfel nu vad cum am putea comunica altor parinti ceea ce dorim), in stanga, exista in coloana de rubrici, o rubrica intitulata "Petitie" unde puteti vota daca sunteti de acord cu initiativa noastra si puteti sa va spuneti punctul de vedere!
Impreuna putem reusi!

Multumim!


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: