· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
supa de legume  |
Christa

|
03.02.2007 8:40 |
|
| |
|
---------- Inuca0212 a bebelusi sub un an, dupa un an poti sara mancarea (desigur moderat).
|
sus |
 |
|
|
roxana5

|
03.02.2007 10:31 |
|
| |
|
---------- Nikoll a maslin trateaza cancerul.Asta ca o informatie suplimentara Bolnavii de cancer care au baut suc din frunzele de maslin s-au vindecat de cancer. ----------
Cancerul nu se vindeca, Nikoll, intrii in remisie dar din pacate nu se vindeca.Nu exista cura deocamdata. Unde lucrez eu e un centru oncologic urias, doua sute de mii de pacienti. Nu zic, poate uleiul de masline sau vreun component al lui stabilizeaza situatia cand esti deja in remisie, dar nu te tratezi de cancer daca bei suc de frunze de maslin din pacate.
|
sus |
 |
|
Nikoll

Locatie: Cyprus,Limassol,KIkeronos 12Copii Marios Nikolaou: 16 ani, 10 luni
|
03.02.2007 10:58 |
|
| |
|
Pai asta e ca cercetatorii si medicii in general zic acelasi lucru ca intri in remisie si ca nu se vindenca si mie imi este greu sa cred ,ar fi o minune daca din banalaul maslin care la noi e in fiecare colt al drumului ar fi salvarea milioanelor de oamnei care sufera de cancer.
Dar cazul unei femei care a maslin,recunoaste insa ca nu si-a dupa nu arata nici un fel de cancer.
Acum nu se stie exact ce fel de puteri are maslinul ar fi bine daca asta ar fi leacul :)
Pupici si sanatate multa la toata lumea :)
|
sus |
 |
|
papusa1

|
03.02.2007 3:33 |
|
| |
|
[quote="Nikoll"]Eu cand am fost insarcinata mi-a sulfamida nu are gust sarat dar da gust la mancare,ma intreb nici asta nu s-ar putea folosi pt a
Scrie pe cutie ca este recomandat bolnavilor de rinichi si inima.[/quote]
Nikoll, gustul la mancarici, pana la varsta de un an, il dam preferabil prin ierburi aromate, ceapa, usturoi, lamaie, suc de rosii , decat prin sare si zahar. Apoi nu-i adevarat ca fara sare mancare n-are gust, aceasta e prejudecata provenita din gustul nostru pervertit, un bebe cu papilele gustative "proaspete" simte orice gust diferit si nu are nevoie, ca noi, de accentuarea vreunuia prin sare sau zahar...
|
sus |
 |
|
tic_tic

|
03.02.2007 10:32 |
|
| |
|
si eu pun un varf de cutit de sare in supa .....bineinteles la sfatul pediatrei. Fata mea a am tratat diareea pe care o facuse din acel motiv cu mucilagiu de orez la care doctorita a cutit de sare ......la 2 luni. Am fost derutata atunci dar asa am facut....Acum de cand cu supa a
|
bebevic

Locatie: RomaniaCopii Victor Gabriel: 17 ani, 9 luni David Andrei: 14 ani, 8 luni am nascut deja!
|
04.02.2007 11:28 |
|
| |
|
tic_tic, stai linistita, nu are ce rau sa faca un praf de sare, tu crezi ca mamele noaste ne-au crescut dupa carti si dupa reviste? Inainte nu era moda asta , bebeii mincau de la 6-7 luni aceeasi mincare ca si parintii si erau sanatosi. Daca ar fi daunat atit de mult un praf de sare , acum toata lumea ar fi fost bolnava de rinichi... si mie mi-a nu s-a sarea rolul ei , bineinteles ca nu am facut abuz dar totusi Victor a
|
sus |
 |
|
tic_tic

|
04.02.2007 3:05 |
|
| |
|
Pai si a inteleg cu ea daca nu ii dau supa intr-o zi ......supa cu tot cu legume pasate in in ea. Carne i-am pus in supa dar am scos-o ....am zis ca e prea devreme sa ii pasez si carnita . de cand pot sa ii dau si carnita??
|
sus |
 |
|
mamim

Copii DARIA: 21 ani, 1 luna DAVID: 16 ani, 6 luni
|
04.02.2007 6:08 |
|
| |
|
si noi am incercat astazi prima data supica de legume, si nu prea ne place...desi i-am pus si un strop de sare, si cateva picaturi de lamaie la fiert...Nu i-am pus ulei de masline, dar promit maine sa incerc si asa. Cred ca fata de pireul de fructe, in care ii pun si cereale instant, nu are cum sa fie la fel de bun....
|
sus |
 |
|
onitzu

|
04.02.2007 6:21 |
|
| |
|
Poti sa-i pui cereale si in supa, nu?
|
sus |
 |
|
emapatrichi

|
05.02.2007 10:22 |
|
| |
|
Carnita de la 6 luni, mai intai putin, apoi cresti treptat. a orez, ca sa fie mai groasa, apoi am renuntat, din moment ce mananca piure.
|
sus |
 |
|
karina18

Copii maria diana: 16 ani, 6 luni
|
05.02.2007 11:35 |
|
| |
|
tic_tic, ce cantitate de piure de legume mananca fetita ta? ii mai dai si supa strecurata sau lapte dupa ce papa piureul ? de fapt ma interesesa ce inseamna o masa completa la pranz, ca sa nu mai trebuiasca sa-i dau lapte in completare. multumesc mult
|
sus |
 |
|
tic_tic

|
05.02.2007 11:39 |
|
| |
|
Pai deocamdata nu i-am dat doar supa la masa de pranz.....ea papa cam 50-60 gr de supa, dar nu se satura .Deobicei mai bea cam 100-120 ml de lapte dupa......ca si completare. Nu pot sa ii dau mai multa supa pentru ca nu vrea mai mult Daca vede bibe cu lapte adio .....nu mai vrea supa. Dar oricum papa bine ....ii place mult. Zeama de supa nu ii dau ,adica supa strecurata. Nu i-am dat niciodata . Ce rost ar mai avea daca papa supita crema??
Pofta mare 
|
sus |
 |
|
karina18

|
05.02.2007 11:48 |
|
| |
|
Maria a piure legume (morcov, cartof, patrunjel, pastarnac) si atat. nu i-am mai dat lapte, adica n-am incercat sa vad daca ar mai vrea. si nu stiu cam cat piure ar trebui sa pape ca sa nu mai fie nevoie de laptic.
|
sus |
 |
|
tic_tic

|
05.02.2007 7:49 |
|
| |
|
Pai eu zic ca 100 gr e OK. Dar poti sa incerci s avezi daca mai vrea si laptic. Se poate sa mai vrea.....cum patesc eu cu Ioana. 
|
sus |
 |
|
karina18

|
05.02.2007 8:02 |
|
| |
|
azi a grame de piure! darn-am incercat sa-i mai dau lapte.mi s-a