|
|
autor |
ce saltea pt patutul bebeului?  |
bubuluc

Copii Katia Anastasia: 14 ani, 8 luni
|
03.02.2007 7:46 ce saltea pt patutul bebeului? |
|
| |
|
ce saltea e mai buna pt patutul copilului? de iarba de mare? sau relaxa pe comanda? sau alta care nu prea stiu din ce e facuta zice doar saltea pt copii?
va multumesc!
|
sus |
 |
|
|
abramburica

Locatie: BucurestiCopii THAISA DANA TEODORA : 16 ani, 1 luna MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 11 ani, 2 luni
|
03.02.2007 7:48 |
|
| |
|
Eu am de iarba de mare si este super buna , o am de 2 ani si nu are nici un semn de degradare sau de adancituri in ea si sare Danutza in tarc mereu
|
sus |
 |
|
Marinutza

Locatie: BucurestiCopii Alexandru zis Trompetzic: 15 ani, 9 luni
|
03.02.2007 7:57 |
|
| |
|
noi avem saltea Laska standard. sunt ff multumita de ea, nu s-a deformat deloc (acum copilul meu mai si topaia in pat), este groasa si cred dar nu stiu sigur ca pe o parte este mai dura decat pe cealalta si pe aceea am folosit-o cat a fost bebe mic.
Compozitie: umplutura de bumbac 100% , fibra poliuretan (dunapren).
http://www.barza-ro.com/matrazi.html
|
sus |
 |
|
bubuluc

|
03.02.2007 9:37 |
|
| |
|
multumesc pt raspunsuri.avand in vedere ca de iarba de mare am gasit aici ,cred ca o sa i iau si ei de-asta.
pupici la bebici
|
sus |
 |
|
mmp

Copii tudor
|
05.02.2007 3:31 |
|
| |
|
imi pare rau, cred ca raspund cu intarziere. eu sunt alergica si doctorul mi-a spus sa nu tin in casa saltea cu iarba de mare. nu cred ca sunt foarte sanatoase nici pentru bebelus. erau la mare moda candva, dar s-au dovedit nocive pentru persoanele cu alergii.
|
sus |
 |
|
|
bubuluc

|
05.02.2007 7:28 |
|
| |
|
la alergii chiar nu m am gandit....desi nu cred ca iarba e sanatoasa...deci ramane sa ma gandesc. eu alta intrebare vroiam sa pun:am auzit ceva de limita de varsta (6 luni??) pana la care se poate folosi salteaua din iarba de mare??
|
sus |
 |
|
tic_tic

|
05.02.2007 7:41 |
|
| |
|
Imi ziceti si mie va rog niste preturi?? Merci mult 
|
sus |
 |
|
aari_si_sara

Locatie: caransebesCopii David Aaron Ilie: 15 ani, 10 luni am nascut deja!
|
05.02.2007 9:08 |
|
| |
|
eu am comandat saltea si perne dormeo orthopedic si sunt foarte multumita.Sunt anti alergice si sunt excelente pt coloana vertebrala. Sunt toate marimile.Avem si la noi in dormitor si la baietelul nostru in pat.
|
sus |
 |
|
ancutzica

Copii junior: 18 ani, 5 luni praslea: 14 ani, 9 luni
|
05.02.2007 10:19 |
|
| |
|
ce bine ca ati deschis subiectul si eu am dilema cu salteluta care trebuie sa o schimb, am gasit un site cu saltelute, dar nu stiu de care sa aleg
am vazut de iarba de deal, aia nu e de fan uscat?
relaxa nu pot lua ca e prea inalta, mai era cica turnata din ceva(am uitat ce) dar nu mi-a placut, plus ca dimensiunile trebuie sa le fac la comanda ca si patul e facut tot la comanda, nu are dimensiunile unuia standard
daca ajungeti la o concluzie, care este cea mai indicata pentru bb sa-mi spuneti si mie
sa pun adresa site-ului unde am vazut saltelute? nu o sa fie considerat reclama?
|
sus |
 |
|
Christa

|
05.02.2007 10:24 |
|
| |
|
---------- ancutzica a scris: nu o sa fie considerat reclama? ----------
aia depinde de site. Poti apasa pe "vizualizeaza" in loc de "trimite", si daca e sa fie, apare deja acolo cuvantul reclama si poti renunta. 
|
sus |
 |
|
bubuluc

|
06.02.2007 7:11 |
|
| |
|
aari_si _sara, ai spus de dormeo orthopedic,ca ai facut comanda. unde se face comanda? eu locuiesc in Rm. Valcea,dar sunt din Caransebes cat de groasa e salteaua? ca una normala sau mai subtire? si cat costa? mersi!!
|
sus |
 |
|
mella77

Copii MM: 14 ani, 5 luni am nascut deja!
|
06.02.2007 10:39 |
|
| |
|
eu am cumparat d'aia cu cocos(perii aia de la nuca de cocos, presupun eu:) )
|
sus |
 |
|
aari_si_sara

Locatie: caransebesCopii David Aaron Ilie: 15 ani, 10 luni am nascut deja!
|
07.02.2007 1:30 |
|
| |
|
eu am intrat pe dormeo.net si am luat de acolo adresa de mail a persoanei care se ocupa cu dormeo in RO, si de la ea am nr de tel unde pot comanda.salteaua este la fel de inalta ca cea care am avut-o inainte. pe mine m-a costat 160x200 cm -549 ron. daca vrei poti sa-ti trimit mai multe date despre saltea .Eu am primit prin mail un fisier in word cu o gramada de date despre produsele dormeo orthopedic,precum si preturi. Nr de tel unde am facut comanda: 021-407.57.08
|
sus |
 |
|
bubuluc

|
07.02.2007 4:55 |
|
| |
|
aari_si_sara , eu credeam ca pt bebe ai luat salteaua... ca 160 pe 200 e pt patul de mijloc,nu?
atunci e la fel de inalta ca o saltea normala de pat eu as fi vrut mai subtire ca si asa e inalta katia! mersi
|
sus |
 |
|
ancutzica

Copii junior: 18 ani, 5 luni praslea: 14 ani, 9 luni
|
|