· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
2 probleme mari pentru noi  |
janad7

Copii David Andrei: 18 ani, 6 luni
|
11.02.2007 5:31 2 probleme mari pentru noi |
|
| |
|
Am scris si pe alte forumuri si scriu si aici. Am un baietel care are niste cearcane foarte accentuate inca de mic.Am intrebat multi medici si i-am facut si analize la sange, scaun si urina inainte de 2 ani (unii ziceau ca sunt nebuna de il chinui asa de mic).Perfect sanatos.
O alta problema ar fi ca se invineteste in jurul guritei, mai ales cand face efort.La fel, i-am facut eco la inima si la celelalte organe.Perfect normal.
Vreau sa stiu daca mai sunt si alti in aceasta situatie si daca pot sa stau linistita.
Copilul se dezvolta normal, mananca bine, ia in inaltime si greutate.Deci nu sunt alte probleme.
Va multumesc.
|
sus |
 |
|
|
fata

Locatie: FinlandCopii David-Andrei: 17 ani, 9 luni Iulia Alexia: 12 ani, 10 luni
|
11.02.2007 7:24 |
|
| |
|
si Andrei avea cearcane cand era bebelus mic pana la 6,7 luni , nu asa accentuate, dar avea.Asta din cauza ca nu dormea, dormea foaarte putin, erau zile cand dormea 5,6 ore max din 24, nici acum nu doarme mai mult de 10 ore din 24, dar cearcane nu are.
Daca i-ai facut analize, ai fost si la medic eu zic sa stai linistita.
N-ai observat, sunt uneori mai accentuate, si alteori mai estompate?
|
sus |
 |
|
ligiaG

|
11.02.2007 9:23 |
|
| |
|
si rares are, dar nu ff. pronuntat.
eu acum sunt in investigatii.
mi-a
--viermisori/ giardia
--lipsa somn( desi rares doarme suficient, adoarme seara la 9.30-10.dr. a
---tv
---va dezvolta pe viitor probleme la ochi,mai ales daca sunt in familie
---anemie
|
sus |
 |
|
ceci

Locatie: montreal-lachineCopii RAFAEL-ANDREI: 17 ani, 8 luni
|
11.02.2007 11:21 |
|
| |
|
legat de invinetitul in jurul guritei la efort consulta un cardiolog-al meu zicea ceva ca e legat de suflu sistolic.
deci mai cereparerea unui cardiolog.multa sanatate
|
sus |
 |
|
janad7

|
12.02.2007 12:11 2 mari |
|
| |
|
ligia David doarme de la 9 seara pana la 6.30 dimineata si cam 2-3 ore la pranz, deci doarme bine.de anemie am auzit si eu si i-am dat fier, dar nici o schimbare.Viermi la analiza nu au iesit si stiu ca la viermi nu au pofta de mancare, nu se dezvolta bine si ii mananca nasul.Nici unul din aceste simptome nu are.Poate fi ereditar?Sotul are cearcane accentuate?
|
sus |
 |
|
|
Thine

|
13.02.2007 2:23 |
|
| |
|
Daca ar fii numai cearcanele eu nu mi-as face probleme, mai ales ca l-ai tot investigat. Paul are cearcane cam de cind s-a cind ma stiu am niste cearcane de toata jalea cind sunt obosita
Ce mi se pare mie ingrijorator este invinatitul guritzei la efort..asta cere neaparat investigatie cardio.
|
sus |
 |
|
chisicuta

Locatie: MontrealCopii Daniel Luca: 17 ani, 2 luni am nascut deja!
|
13.02.2007 2:52 |
|
| |
|
Spune-mi, respira bine pe nasuc, nu are polipi sau probleme cu obstructia cailor respiratorii? Sunt cazuri cand copiii au buzele vinetii datorita unei insuficiente respiratorii?
|
sus |
 |
|
janad7

|
13.02.2007 3:21 2 mari |
|
| |
|
Respira foarte bine si nici nu are polipi.Merg sa ii fac in martie (atunci vine dr. din Canada) cardio.
Multumesc mult.
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis