Gingirel

Copii Alex Lucas
|
29.04.2003 11:49 |
|
| |
|
Nimeni in afara de mine si sot nu are voie sa-l pupe pe Alex. Nici cand era mai mic nu am permis nimanui sa-l pupe. ma refer la strainii de pe stada, mall, vecini etc. si pe aici se procedeaza sa intrebi mai intii. "pot sa iau bb-ul in brate, pot sa-l ating, etc?" Nu m-am jenat niciodata sa spun persoanelor ce doreau sa-l atinga, sau sa-l pupe. si daca se suparau ce?
Eu si sotul l--am pupat pe obrajori, dar niciodata pe gura. si bunicii la fel (cum era sa-i opresc?, plus cate stampile de pupaturi a matusile de la tara!! Dar, nu a cand le vedea fugea si striga:"phuu, moase uat, phua!"
In rest il las sa se murdareasca, ce sa-i fac in parc, sa-l sterg pe manute din 2 in 2 secunde? si microbii isi au rolul lor. Chiar sa-l over-protejez nu vreau.
|
sus |
 |
|
Mami-gemeni

Locatie: Atena GreciaCopii Alexandros: 20 ani, 2 luni Yannis: 20 ani, 2 luni
|
30.04.2003 8:55 |
|
| |
|
Avind gemeni,traiesc dublu acest lucru!!! In special cind erau bebei! Ce fac eu??? de multe ori am fost chiar agresiva,nepoliticoasa,grosolana!!! Jicnesc? Ei si??? Copiii mei nu sint atinsi decit de mine si de tatal lor,in ultimul timp mai mult si de bunici!
Cit despre copiii care se apropie si vor sa atinga copiii mei,le vorbesc frumos si daca nu prinde,apuc minuta lor si o indepartez delicat incercind sa le explic ca sintem mici inca si nu e bine sa ne atinga,parintii insa pe aici,si probabil peste tot in lume,au grija ca sa nu atinga copii lor alti copii!
|
sus |
 |
|
zizee

Locatie: la rascruce de 3 vinturiCopii Anaïs Louka (Snoopi): 20 ani, 7 luni
|
30.04.2003 4:30 |
|
| |
|
io ce sa mai zic, mamicilor? ca se pare ca noi sintem cei mai napastuiti de soarta la capitolul asta
m-am mai plins, si nu o data, de grozavnicul obicei arabesc de-a noi aici, eram de-a eu, cu mare prudenta pe-atunic, pe cunostintele pe care le-aveam, doar-doar oi afla ce-i motiveaza pe asa de multi necunoscuti sa mi-o pupe cu-atita foc...explicatia a motivul pentru care puiul imi era pupat de toti necunoscutii de pe strada si-mi era mult mai usor sa refuz, cind ma prindeam de intentiile 'lipicioase'... dupa ce-am aflat cum stau lucrurile a razboi... si cum pozitia romaniei vis-a iraq a eu gaz pe focul altora (arabii, de oriunde ar fi ei, se considera o natiune)... asa ca iesirile mele cu snoopi-n lume-s un adevarat kin, o lupta continua. trebuie sa fiu foarte vigilenta sa-i ginesc pe aia care dau semne ca vor sa o pupe... unora le explic ca prefer sa nu o pupe din cauza ca e bolnava ori e sensibila ori pur si simplu nu-i cunosc, le cer, la limita, sa o pupe doar pe minuta... unii-s asa de rapizi ca reusesc sa ma ia prin surprindere, ca inainte de a-a primejdia din fata , vine alta pe la spate fara s-o stiu, si mi-o pupa pe dupa umar... ce dreaq poti sa le mai spui dupa, de fapt ce rost mai are? e putin probabil sa te reintilnesti cu aceeasi iar sa educi tot orasul e practic imposibil... doar sa-i lipesc o etiketa, cum am auzit ca ar exista pe carucioarele unora, in franta "e interzis sa atingeti bebelusul"...
nu le pica bine refuzul, au fost situatii in care oamenii au facut grimase, s-au uitat nedumeriti, m-au acuzat de rasism asta din urma s-a
asadar, cooky, desi se pare ca-s cel mai mult implicata-n astfel de situatii, tot nu stiu sa-ti dau o solutie care sa mearga in toate situatiile, fiindca n-am gasit-o inca pentru mine insami...
ps - mai sint unii si ceva mai "cizelati", ce sa zic mai ales barbati... carora daca le spun ca prefer sa n-o pupe, isi pupa ei trei degete facute manunki de la mina dreapta (da, exact aia cu care merg la buda ) si si-o pun pe obrazul lui snoopi ori kiar pe gurita
adica ei ar pupa-o, dar daca mama nu-i de acord, ok, isi pot manifesta afectiunea si mai cu distanta (admin, tre sa faci rost si de-un emoticon vomitiv, ca uneori e mare nevoie...)
|
sus |
 |
|
AdinaA

Locatie: Auckland, New ZealandCopii Matei: 22 ani, 4 luni Maria Romana: 17 ani, 8 luni Mircea Victor: 13 ani, 10 luni
|
02.05.2003 7:01 |
|
| |
|
Zizee, pune-i si tu lui Snoopy un sticker cu "Nu ma pupati ,va rog!" si lipeste-il pe piept si pe carut....
|
sus |
 |
|
ina_nz

Locatie: auckland, new zealandCopii Adrian: 18 ani, 10 luni Maya: 12 ani, 10 luni
|
02.05.2003 7:20 |
|
| |
|
Vai zizicule ce-am mai cautat si eu semnul ala cu vomitatul!! Saraca de tine prin ce treci!!!
Bine ca pe aici nu prea e voie sa atingi copii altora....macar tre sa ceri permisiunea!!
Shi totushi ce te faci daca asha sunt ei invatzatzi?? Am asistat la o faza undeva la un botez care m-a dur si categoric) nishte babutze sa atinga copilul....la care ele cu o figura atata de dezamagita au zis "Da ce avem mama pe noi?? R...t? " Credeti-ma ca mi-au rupt inima .... ele asa ereau obisnuite, faceau in acceptiunea lor un gest frumos .....cu toate ca ii dateam dreptate si mamei. E greu sa stai sa le explici ca pe vremea lor o fi fost ok....dar ca acuma cu microbii nu-i de gluma!!
Mi se pare tare delicata situatzia!
|
sus |
 |
|