· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Casnicie, familie >Noi, femeile > Horoscop floral
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2  »
subiect nou  raspunde
autor Horoscop floral     
KiKilinis
Locatie: Bucuresti
Copii
JR: 14 ani, 1 luna
MICA: 9 ani, 9 luni

02.03.2007 5:02   Horoscop floral  citat 

Cifra care-ti reprezinta ziua de nastere iti da informatii precise despre tine: cine esti, care ti-e drumul in viata si ce trebuie sa faci pentru a fi fericit(a)!

Ce floare esti?

Floarea Soarelui
daca te-ai nascut intr-o zi de 1, 10, 19, 28
Cine esti? O persoana care, asemenea florii soarelui, are nevoie de stralucire. Esti dinamic(a), placut(a), genero(a)s(a), vrei sa te afli in centrul atentiei si chiar ai un magnetism care va acapara atentia multor persoane! Ai idei bune si esti in stare sa le pui in practica. Felicitari!
Destin: In tinerete poti alege un drum care sa nu duca nicaieri...numai ca te vei opri la timp. Oricum, te vei descurca minunat in cele mai dificile situatii! Oamenii te vor admira pentru faptele tale.
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa te lasi calauzilt(a) de ceea ce simti, dar sa nu calci in picioare sufletele celorlalti. Sa te straduiesti sa nu fi autoritar(a), impulsiv(a) sau imprudent(a)! Bafta!

Bujor
daca te-ai nascut intr-o zi de 2, 11, 20, 29
Cine esti? O persoana foarte pasionala in tot ceea ce face! Esti perseverent(a), oricat de dificila ar parea situatia in care te afli. Esti loial(a), iti indeplinesti responsabilitatile intr-un mod exemplar. Nu poti trai singur(a), esti pasional, dar si foarte posesiv(a), uneori sufocant(a) in manifestarile de tandrele.
Destin: Iti place mult natura, dar actiunile tale au ca scop asigurarea unui trai confortabil, fara probleme. Din acest punct de vedere esti un(o) invingato(a)r(e)!
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu subapreciezi oamenii si sa nu-i jignesti. Sa nu fi incapatanat(a) si inflexibil(a). Fii mai curajo(a)s(a)! Doar respectand aceste principii vei fi impacat(a) cu tine si cu cei din jur. Succes!

Papucul Doamnei
daca te-ai nascut intr-o zi de 3, 12, 21, 30
Cine esti? O persoana instabila si imprevizibila, exuberanta si timida in acelasi timp. Nu iti place sa stai prea mult intr-un loc, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe pentru a te simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru tine pentru ca ai impresia ca-ti ingradese libertatea la care tii atat de mult. Esti foarte curio( a)s( a) si ai nevoie in permanenta de lucruri care sa-ti alimenteze curiozitatea.
Destin: Desi puneti totul sub semnul jocului dragostei si al intamplarii, informatiile pe care le acumulati va fac indispensabil din punct de vedere professional. Aveti, de asemenea, o capacitate mare de adaptare si integrare.
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu mai fii atat de superficial(a)! Sa-ti fie mai clara notiunea de fidelitate. Sa nu mai fi imprastiat(a), mai multa rigurozitate te va ajuta in tot ce vei intreprinde.

Albastrea
daca te-ai nascut intr-o zi de 4, 13, 22, 31
Cine esti? O persoana fidela, care, la randul ei, are mare nevoie de stabilitate. Ai un dezvoltat simt al ordinii si incepi de multe ori sa organizezi si vietile celorlalti. Dar firea ta profunda si sensihila va fermeca orice persoana care te va cunoaste cu adevarat. " Nu-ma-uita'', nu-i asa?
Destin: Toate actiunile pe care le vei intreprinde au un grad minim de risc. In concluzie, suceesul iti va fi de la bun inceput asigurat 90%.
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Da dovada de tact cand iti impui punctul de vedere. Exprima-ti sentimentele fata de iubit(a) si fata de familie!

Iris
daca te-ai nascut intr-o zi de 5, 14, 23
Cine esti? O persoana dinamica, sociabila si sincera, simpatica si foarte inteligenta. Esti echilihrat(a), dar o jignire te poate transforma intr-un vulcan! Respecti oamenii si astepti acelasi lucru din partea lor. Ai o mare capacitate de adaptare.
Destin: Poti deveni dependent(a) de placeri de tot felul care, numai o data gustate, te iau in stapanire. Cu umor, vei intretine multe relatii doar la nivelul flirtului, pentru ca te distreaza seductia in sine, dar si sexualitatea. Persoanele din jurul tau vor fi capabile sa poarte discutii interesante, pentru ca alt gen de oameni nu accepti in jurul tau. E O.K. sa fii selectiv.
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa vezi lucrurile asa cum sunt si sa fii mai retinut(a).

Mac
daca te-ai nascut intr-o zi de 6, 15, 24
Cine esti? O persoana intuitiva, care anticipeaza situatii si chiar face profetii in toata regula! Esti un bun psiholog, nimeni nu poate avea secrete fata de tine. Esti sensibil(a), rafinat(a ) s i te cufunzi uneori in reverii adanci...
Destin: Esti romantic(a) si toata viata vei cauta un partener potrivit. Din acest motiv S-ar putea sa te casatoresti de mai multe ori... Esti sensual(a) si iti cauti echilibrul in prezenta iubitei /iubitului. Absenta unui partener potrivit te poate duce la dezechilibru interior. E totusi posibil ca in cele din urma ea/el sa apara in carne si oase.
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa-ti descoperi si sa-ti folosesti aptitudinile! Evita alcoolul si drogurile.

Orhidee
daca te-ai nascut intr-o zi de 7, 16, 25
Cine esti? Persoana sensibila, cu un simt dezvoltat al datoriei. Esti gata sa-i ajuti pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat. Te detasezi in multime, cu toate ca nu o faci intr-un mod constient. Esti de o frumusetc izbitoare, care nu se incadreaza neaparat intr-un tipar, ci pur si simplu atrage atentia.
Destin: Vei fi dezamagit(a) cand vei observa ca ceilalti nu accepta regulile de oneslitate de la care tu nu te abati. Esti marcat(a) de tristete in mod ohisnuit, dar trebuie sa o controlezi. Calatoriile ar fi o solutie pentru a-ti risipi melancolia in peisaje. Caminul pe care ti-l doresti e unul bine organizat. Stii sa iubesti, iar profunzimea sentimentelor tale va fi pentru partener o binecuvantare!
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Calatoreste! Nu-i lua pe ceilalti prea in serios!

Margareta
daca te-ai nascut intr-o zi de 8, 17, 26
Cine esti? O persoana modesta, rezervata, dar perseverenta. Sensibil(a), susceptibil(a), prudent(a). Esti in defensiva, de multe ori capitulezi prea usor.
Destin: Vei avea prieteni putini, dar adevarati. Esti tandru(a) si astepti acelasi lucru de la partener, asa ca-l vei cauta destul timp... Dar ceea ce e cu adevarat important e fericirea care iti va umple intr-o zi inima pentra ca esti o persoana norocoasa!
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu fi suspicio(a)s(a) cu toata lumea.

Trandafir
daca te-ai nascut intr-o zi de 9, 18, 27
Cine esti? O persoana temperamentala si impulsiva, adesea expusa consecintelor neplacute ale propriilor fapte. Accepti sarcini dificile Si esti foarte curajo(a)s(a). Esti capabil(a) sa faci mari sacrilicii. Familia si prietenii se pot bizui pe tine. Ai o receptivitate ascutita la stimulii sentimental-erotici.
Destin: Nu se poate trece usor peste interesele tale vitale. Ii vei deranja pe multi datorita simtului moral foarte dezvoltat. Vei urmari idealuri carora le vei consacra intreaga ta energie. "L'important ce la rose..."
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu iti neglijezi partenerul .


sus

Denunta
abramburica
Locatie: Bucuresti
Copii
THAISA DANA TEODORA : 15 ani, 11 luni
MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 11 ani

02.03.2007 5:07     citat 

Vai m-am umplut de mandrie....sunt Floarea-soarelui jenat

sus

Denunta
daria32
Locatie: bucuresti
Copii
Victoras: 18 ani, 8 luni
Rares: 13 ani, 5 luni

02.03.2007 5:11     citat 

da, si eu, sint iris. Dar n-am gasit ziua de 28, ca ma interesa pt consort...

Scuze, am gasit-o, era in capul listei...


sus

Denunta
anima_dia
Locatie: Brasov
Copii
Isabella: 14 ani, 1 luna

02.03.2007 5:17     citat 

Eu sunt albastrea jenat Sotul margareta Se pare ca impreuna am creat un trandafir scot limba rad sarut

P.S. Se potrivesc al nervos de bine atat la mine cat si la sot...


sus

Denunta
bdliana
Locatie: constanta
Copii
Alexia: 16 ani, 8 luni
Natalia: 14 ani, 6 luni

02.03.2007 5:33     citat 

Nici la mine, nici la sot nu se potriveste.Deloc.

sus

Denunta
bdliana
Locatie: constanta
Copii
Alexia: 16 ani, 8 luni
Natalia: 14 ani, 6 luni

02.03.2007 5:35     citat 

Mai degraba sunt papucul doamnei.Nu mi-or fi gresit astia ziua de nastere?:
Am intrat sa citesc pt. Natalia si m-a izbit cat de tare mi se potriveste. surprins


sus

Denunta
iulianaem
Locatie: Craiova
Copii
Sara: 15 ani, 8 luni
Daria: 13 ani, 8 luni

02.03.2007 5:40     citat 

Eu sunt Albastrea si Sara la fel!! Man al meu e Mac...sper sa nu fie adevarat ce-i zice!!! trag cu ochiul

sus

Denunta
Cora

02.03.2007 5:55   Re: Horoscop floral  citat 

----------
KiKilinis a scris:
...
Floarea Soarelui
daca te-ai nascut intr-o zi de 1, 10, 19, 28
Cine esti? O persoana care, asemenea florii soarelui, are nevoie de stralucire. Esti dinamic(a), placut(a), genero(a)s(a), vrei sa te afli in centrul atentiei si chiar ai un magnetism care va acapara atentia multor persoane! Ai idei bune si esti in stare sa le pui in practica. Felicitari!
Destin: In tinerete poti alege un drum care sa nu duca nicaieri...numai ca te vei opri la timp. Oricum, te vei descurca minunat in cele mai dificile situatii! Oamenii te vor admira pentru faptele tale.
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa te lasi calauzilt(a) de ceea ce simti, dar sa nu calci in picioare sufletele celorlalti. Sa te straduiesti sa nu fi autoritar(a), impulsiv(a) sau imprudent(a)! Bafta! ...
----------


rad rad rad poate cineva sa spuna ca nu mi s-ar potrivi floarea asta? rad ... ca si horoscopul... suna bine, dar nu-mi place cum sfirseste... scot limba rad

p.s. floarea sotului este complet, dar complet aiurea...


sus

Denunta
denig
Locatie: Galati
Copii
Denisa Andreea: 14 ani, 10 luni

02.03.2007 6:39     citat 

Eu sunt floarea soarelui,Deni si tati sunt papucul doamnei.

sus

Denunta
Igna

02.03.2007 8:43     citat 

Io is Bujor iar fimea si sotu Floarea Soarelui!

sus

Denunta
nerea
Locatie: cordoba
Copii
estefania: 14 ani, 2 luni

02.03.2007 10:19     citat 

eu sunt iris si domnisara mea margareta si tati scot limba e mac

sus

Denunta
KiKilinis
Locatie: Bucuresti
Copii
JR: 14 ani, 1 luna
MICA: 9 ani, 9 luni

02.03.2007 10:34     citat 

eu sunt orhidee.
imi place rau faza cu calatoriile. daca as si putea pleca atat de des cum mi-as dori... ar fi super.
faza cu frumusetea izbitoare... aaaaoaileooooooooo. ce sa zic? cei care au facut horoscopul mai dau si ei gresh... jenat

tati e papuc rad rad rad rad , iar tudor este floricica soarelui


sus

Denunta
nightwish
Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)
Copii
INGRID: 17 ani, 3 luni

03.03.2007 9:04     citat 

si io si man suntem papuc..deci facem pereche...dar e complet aiurea ce scrie mai zambet

sus

Denunta
alinatent
Locatie: oradea
Copii
Bogdan: 18 ani, 3 luni
horia: 15 ani, 11 luni

03.03.2007 10:28     citat 

Eu sin IRIS si mi se cam potriveste, cu toate ca nu cred in horoscoape jenat ... dar, mai stii?
Man e ALBASTREA, la el nu prea merge, dar eu am impresia ca Horoscopul asta se potriveste mai bine pt caracterizarea doamnelor, mai putin a domnilor, nu?
Voi ce ziceti?


La ei ar mere mai degraba Horoscopul Arboricol, ca stiu ca si din ala este


sus

Denunta
Cora

03.03.2007 5:54     citat 

----------
alinatent a scris:
...eu am impresia ca Horoscopul asta se potriveste mai bine pt caracterizarea doamnelor, mai putin a domnilor, nu?...
----------


sint de aceeasi parere cu tine, nici baietilor mei nu li se potrivesc florile... si dupa cum suna numele horoscopului, parca-i doar destinat femeilor. trag cu ochiul


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: