|
|
autor |
lichidul amniotic  |
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
|
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.
Inscrie-te chiar acum in concurs!
|
bubulinaRea

Locatie: sibiuCopii andreea-9 ani Eric-Alexandru-11 saptamani
|
14.03.2007 11:27 lichidul amniotic |
|
| |
|
fetelor...am o nelamurirre mare...sunt in 8 luni si azi dimineatza cand m`am trezit am mers la toaleta si am vazut pe hartia igienica ceva gelatinos asa.....am intrat aici si am tot citit..pareri si pareri..unele fete vorbeau de un dop...stie cineva ce e ala cum arata???? eu nu`mi amintesc de la prima sarcina....multumesc anticipat... 
|
sus |
 |
|
|
bubulina77

Locatie: ClujCopii Thia: 14 ani, 9 luni Patric: 12 ani, 7 luni
|
14.03.2007 11:34 |
|
| |
|
bubu nu ar trebui sa-ti suni medicul?????................avand in vedere ca ai doar 8 luni...................
http://www.parinti.com/modules.php?name...pic&t=6294
am pus un link unde fetele au mai discutat despre asta, cu mai mult nu te pot ajuta ca eu inca nu am nascut 
|
sus |
 |
|
bubulinaRea

|
14.03.2007 11:41 |
|
| |
|
pai de asta am si zis sa intru sa vad daca mai stie cineva de asa ceva....sa stiu...sun medicul..mai stau ...ce sa fac.....multumesc bubu77.
|
sus |
 |
|
bdliana

Locatie: constantaCopii Alexia: 18 ani, 2 luni Natalia: 16 ani
|
14.03.2007 11:42 |
|
| |
|
Cate sapt. ai?
|
sus |
 |
|
bubulinaRea

|
14.03.2007 11:45 |
|
| |
|
aproape 32.....
Eu am eliminat dopul..............sau o parte din el cu o saptamana inainte.............era gelatinos, alburiu galbui, fara urme de sange..........mai gros la consistentza................sorry............arata ca niste mucisori sau mai bine zis cum e secretia cand expectorezi dupa tuse...............hai ca n-am gasit si eu o explicatie mai buna............si era mai elastic.............am testat
exact cum a descris lorena aici...asa am avut si eu.....oare ce se intampla?
|
sus |
 |
|
|
oanam

Locatie: iasiCopii Horia Filip: 16 ani, 1 luna am nascut deja!
|
14.03.2007 3:01 |
|
| |
|
BubulinaRea eu iti recomand sa-ti suni medicul si sa-i spui sau chiar sa mergi la o consultatie.Nu trebuie sa te sperii dar nici sa tratezi cu indiferenta pt ca dupa cum spui e dopul gelatinos iar eliminarea acestuia prevesteste nasterea.Sanatate si sa auzim de bine!
|
sus |
 |
|
Cora

|
14.03.2007 6:38 |
|
| |
|
---------- oanam a scris: BubulinaRea eu iti recomand sa-ti suni medicul si sa-i spui sau chiar sa mergi la o consultatie.Nu trebuie sa te sperii dar nici sa tratezi cu indiferenta pt ca dupa cum spui e dopul gelatinos iar eliminarea acestuia prevesteste nasterea.Sanatate si sa auzim de bine! ----------
de acord cu oanam, fuguta la ginecolog ca e prea devreme pt. caderea acestui dop gelatinos.
|
sus |
 |
|
bubulinaRea

|
14.03.2007 6:53 |
|
| |
|
Da fetelor..multumesc din suflet...am sunat doctorita si mi`a spus sa urmaresc pana maine si daca mai cade ceva asemanator maine sa ajung la ea....apropo..asa mi`a explicat si ea..ca gelatina aia este dopul....pupicei la toate..
|
sus |
 |
|
arriel

|
14.03.2007 10:02 |
|
| |
|
Bubu, ce se intampla? S-a rupt apa? Eu mi-am "pierdut" dopul gelatinos cu o seara inainte sa ma apuce contractiile, pana m-au operat a doua zi dimineata (dilatatie de 2 cm cu 4 ore inainte de operatie, la ultimul control) nu aveam rupta apa. Asa ca fii atenta si la dureri, nu numai la apa!
Sper sa nu fie bebe inca, e prea devreme pentru el!
|
sus |
 |
|
Cora

|
15.03.2007 4:12 |
|
| |
|
---------- arriel a scris: Bubu, ce se intampla? S-a rupt apa? Eu mi-am "pierdut" dopul gelatinos cu o seara inainte sa ma apuce contractiile, pana m-au operat a doua zi dimineata (dilatatie de 2 cm cu 4 ore inainte de operatie, la ultimul control) nu aveam rupta apa. Asa ca fii atenta si la dureri, nu numai la apa!
Sper sa nu fie bebe inca, e prea devreme pentru el! ----------
asa-i, sa fii atenta la contractii.. mie la primul copil mi-a picat dopul la 4:30am si la 10:40am nasteam (ajutata si de pitocin ca era la moda pe vremea aceea in RO si mi-au rupt la spital apa ca ea singura nici vorba)... la al 2-lea copil nu stiu cind a picat dopul, dar am stat vreo 3 saptamini dilatata 2-3 cm si apa tot a trebuit rupta, desi contractiile erau "in floare".
da-ne de veste bubulinarea.
|
sus |
 |
|
bubulina77

Locatie: ClujCopii Thia: 14 ani, 9 luni Patric: 12 ani, 7 luni
|
15.03.2007 9:01 |
|
| |
|
bubulina asteptam vest de la tine.............sper ca totul este in regula 
|
sus |
 |
|
capi

Locatie: constantaCopii Alesia: 14 ani, 10 luni am nascut deja!
|
15.03.2007 11:11 |
|
| |
|
Fetelor, toata lumea descrie modul in care arata, dar nimeni nu spune ce cantitate sau cat de mare este acest dop gelatinos. Stie cineva? 
|
sus |
 |
|
arriel

|
15.03.2007 11:32 |
|
| |
|
Mda, cam greu de explicat in cuvinte, mai ales ca nu sunt dintre cele mai placute explicatii. Nici nu stiu nici eu sa-ti spun cat e, nu e vorba de marime, ci de cantitate. Nu arata ca un dop, ci mai degraba ca niste mucozitati. Eu de exemplu am avut senzatia de scurgere, in momentul cand a cazut dopul, si m-am dus imediat la baie sa vad ce este. O scurgere mai groasa. Scuzati explicatia.... nu stiu cum sa descriu altfel.
|
sus |
 |
|
capi

Locatie: constantaCopii Alesia: 14 ani, 10 luni am nascut deja!
|
15.03.2007 11:48 |
|
| |
|
Arriel, deci este ca o secretie doar ca mai groasa. Dar eu am citit ca are si firisoare de sange prin el. Inseamna ca nu e obligatoriu sa aiba sange. 
|
sus |
 |
|
oanam

Locatie: iasiCopii Horia Filip: 16 ani, 1 luna am nascut deja!
|
16.03.2007 3:00 |
|
| |
|
Nu Capi, nu e obligatoriu sa aiba sange si arat intr-adevar ca niste mucozitati.Chiar daca nu e f placut sa explicam, totusi trebuie mai ales ca nu toata lumea stie despre ce este vorba.Eu de exemplu spre marea mea durere si nefericire am pierdut o sarcina in 22 de saptamani pt ca nu am stiut ca acea scurgere e de fapt dopul gelatinos si nu m-am dus imediat la dr.Asa ca e bine ca viitoarele mamici sa stie aceste lucruri.
|
sus |
 |
|