|
|
autor |
cum stiu cand s-a cele cunoscute.La mine DPN-ul este 03.03.2007 dar nimic ,doctorita mi-a ar fi trebuit dupa aceste date sa fi nascut deja dar nimic nu mai am rabdare 
|
sus |
 |
|
|
cristinaC

Copii Razvan: 16 ani, 2 luni
|
03.03.2007 12:17 |
|
| |
|
Ti se rupe apa, adica parca faci pipi fara sa te poti controla.Incep contractiile, adica dureri de burtica ca in zilele cu menstruatie dureroasa(daca ai avut inainte asa ceva).Dopul gelatinos e ca o gelatina asa, cu ceva sange prin el.Oricum iti dai seama ca se apropie...Dar poti sa nu ai contractii din prima, cazul meu. Mie mi-au facut perfuzii pt. a
|
sus |
 |
|
pufyka

|
03.03.2007 12:41 |
|
| |
|
Nu prea stiu cum e cu menstruatia si crampele dureroase deoarece nu am avut probleme de genul asta Cred ca sunt norocoasa multumesc pt. urari
|
sus |
 |
|
ANA_B

Locatie: .....Copii Venetia: 28 ani, 10 luni Federica: 15 ani, 9 luni
|
03.03.2007 12:53 |
|
| |
|
Acelasi lucru am avut si eu ca tine. La controlul de la 36 saptamini medicul mi-a pregatesc ca pot naste in orice moment. Am nascut exact dupa 2 saptamini fara vreun semn aparte, adica cu o noapte inainte am simtit o durere mare in burta parca as fi avut o greutate mare acolo, iar seara urmatoare am simtit-o clar pe Fede ca coboara si am pierdut dopul.... deci am nascut.
Succes, bb se naste cind este pregatit 
|
sus |
 |
|
ZCLR

Locatie: MadridCopii Lara Maria: 17 ani, 11 luni Rebecca Andrea: 15 ani, 9 luni Patricia Luisa: 13 ani, 3 luni am nascut deja!
|
03.03.2007 1:01 |
|
| |
|
deci ce ma ajutat pe mine si la prima si la a mi-a ore de ekg si trebuia sa fac multa miscare...scari urcate coborate si in aceea noapte am nascut...la a numai puteam de picioare si iar noaptea a
dar cm a ANA ei vin cand sunt pregatiti
|
sus |
 |
|
|
Gawain

|
|