· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Vin sarbatorile. Ce cadouri isi doresc fetele?  |
Al3x

|
26.11.2003 10:37 Vin sarbatorile. Ce cadouri isi doresc fetele? |
|
| |
|
Sarbatori fericite!
Craciun fericit!
La multi ani!

Chestiile astea o sa le auzim tot mai des o data cu venirwa iernii (brrrr ce frig anunta astia la iarna... ). Problema e ca nu te costa nimic sa bombanesti un "Craciun fericit" catre colegii de la birou, dar cand ajungi acasa...asta nu mai e nici pe departe suficient . Pentru ca acolo te asteapta cineva care stie ca o sa primeasca cel putin un cadou de la tine si arde de nerabdare sa vada daca ceea ce va primi este ceea ce-si doreste.
si EU de UNDE SA STIU CE-si DORESC FETELE?
|
sus |
 |
|
|
lumi12a

Copii Lexi: 20 ani
|
26.11.2003 10:55 |
|
| |
|
Pai ...nu trebuie sa stii decat ce isi doresc fetele... din viata ta . Intreaba-le, pune-le sa-si faca Wish-List.
|
sus |
 |
|
ddelia

|
26.11.2003 10:56 |
|
| |
|
Cu flori, bijuterii si parfumuri nu dai niciodatas gres atunci cind vrei sa faci un cadou unei femei!
si inca ceva: lenjerie sexy!!
Dar barbatii cam ce si-ar dorii? Intotdeauna mi s-a
|
sus |
 |
|
Vicky

|
26.11.2003 11:18 |
|
| |
|
Pai, la noi e simplu: dupa ce a scumpe dar care mie nu mi se potriveau, mai nou ma intreaba direct....Placerea de a admir ceva anume, si spun.."ce mi-ar place asta...", baga la cap si ma trezesc cu ''obectul" ....simplu, nu?
V.
|
sus |
 |
|
Roxana_G

Copii Alexandra Maria: 18 ani, 4 luni Andrei Serban: 14 ani, 10 luni am nascut deja!
|
26.11.2003 12:25 |
|
| |
|
Parfumurile si lenjeria prind mereu, cel putin in ceea ce ma priveste. Mai putin anul asta...Elefant parfumat in lenjerie de satin nu prea merge.
Anul asta insa vreau un mobil nou si scump (cum e cel pe care l-am primit si mi s-a la Craciunul trecut si l-a nu mai aveam ce face cu el.
Vezi, eu vreau lucruri de stricta necesitate!
Rox
|
sus |
 |
|
|
SMOKY

|
26.11.2003 9:13 |
|
| |
|
...parfumuri,bijuterii (ca restul le cumperi in timpul anului)...si sotul meu baga la cap cind admir cite ceva...nu-l indemn sa-mi cumpere imbracaminte nu din cauza gustului ci din cauza marimilor...mi-a la petit..eu sint average...adica imi veneau mai sus de glezne...ceva de genul pescaresti...si dupa ce l-am trimis sa ii schimbe(nu sufera sa schimbe lucruri) a eu i-am zis bine faci...sa revenim la oile noastre...adica la bijuterii,parfumuri....lenjeria sexoasa e pt cine se simte sexoasa....si indrazneata...asa ca ...sotii ar trebui sa-si stie nevestele si barbatii -prietenele.........
|
sus |
 |
|
Gingirel

Copii Alex Lucas
|
27.11.2003 4:53 |
|
| |
|
Hehehehe si hohohohoho, dar cate nu-mi doresc eu!
Dar, dupa patania pe care am avut-o cu focul, luna trecuta, am realizat ca important este sa fim sanatosi, sa fim multumiti ca avem o familie unita si suntem fericiti. Ceea ce ne dorim, este inca un copil.
Numai bine tuturor!
|
sus |
 |
|
cortago

|
27.11.2003 3:59 |
|
| |
|
Acum 2 ani de Craciun mi-am dorit tare mult un copil si l-am primit.
ANul asta imi doresc un Craciu langa sotul meu, numai noi trei, bradul, o sticla de vin dulce , si l-a primavara -->
|
sus |
 |
|
Renata

Copii ENYA ANNE MARIE: 19 ani, 7 luni
|
27.11.2003 5:23 |
|
| |
|
Parfumuri , bijuterii ...si multe altele .
Flori primesc mai in fiecare zi... .
Mai , ce sa mai zic decat : SA FIM SANATOSI !
|
sus |
 |
|
agneska

Locatie: Franta dar acum GermaniaCopii ANA Elisa: 18 ani, 10 luni Emilie Lucie: 15 ani, 11 luni am nascut deja!
|
27.11.2003 6:39 |
|
| |
|
si eu ... bijuuri (mai ales !!!!) , parfumuri ... sunt moarta si dupa imbracaminte, da anul asta nu se poate la talia mea de elfant ...sper sa mai primesc dupa un regim calumea pe care il incep la anul dupa Craciunul asta ....a CD-uri cu muzica, DVD-uri cu filme calumea , un aparat mic de fotografiat numeric ultimul racnet nu mi-ar displacea anul asta sau un MP3 .... (oare vede al meu barbat ce scriu eu aici ...hihihi) ! ... MOS CRACIUN ma vezi ???????
|
sus |
 |
|
Denise

Copii Tyron.B: 21 ani, 3 luni Imara Romina Luona: 16 ani, 8 luni Amylyn: 22 ani, 5 luni
|
27.11.2003 7:22 |
|
| |
|
da ..........stiu ce vreau ..................SA SCAP de OSINZA CIT MAI REPEDE!!!!!!!!!!! si sa fim cu totii sanatosi si fara stres........se poate?sa slabesc si sa nu ma stresez? 
|
sus |
 |
|
baiat

Copii Adrian: 23 ani, 11 luni
|
28.11.2003 8:14 |
|
| |
|
si mie imi plac bijuteriile si parfumurile, dar la fel de mult imi plac costumele. Dar la acest capitol nu il las pe sotul meu sa-mi ia ca sigur nu o sa-mi placa.
El se pricepe la ales bijuterii.
Deci astept surpriza!
|
sus |
 |
|
Cora

|
28.11.2003 9:54 |
|
| |
|
Un JOB, o CASA cu 3-4 camere si 2 bai minim, si un mini-VAN. Atit imi doresc, nimic mai mult. 
|
sus |
 |
|
Nina

|
28.11.2003 10:06 |
|
| |
|
O carte buna sau un CD-bun sau un pulover fain....
|
sus |
 |
|
Renata

Copii ENYA ANNE MARIE: 19 ani, 7 luni
|
28.11.2003 10:17 |
|
| |
|
---------- Cora a 2 bai minim, si un mini-VAN. Atit imi doresc, nimic mai mult.  ----------
Zau ca astea nu-s pretentii , ci sunt doar niste dorinte umane .
Sa dee Domnu' sa le ai intr-o buna zi . 
|
sus |
 |
|
|
|