|
|
autor |
sunt distrusa........  |
amamaria

Locatie: BarcelonaCopii Lavinia: 24 ani, 1 luna Andrea Alexandra: 10 ani, 5 luni
|
13.04.2007 9:38 |
|
| |
|
cj nu trebuie sa-ti ceri scuze .aseara medicul mia spus ca pare oprita in evolutie cam de 3 saptamini dar totusi imi va face si astazi eco cu sonda intravaginala .sincera sa fiu nu ma astept la vesti bune deloc pt ca e prea mare diferenta intre cit ar trebui sa fie de mare si cit este ,totusi in sufletul meu am un mic simbure de speranta.am spus ca asta a incurajeaza sa lupt in continuare sa fac analize la bucuresti.am intrebat in braila si fac numai o parte din ceea ce mi se recomandasera mie.\decizia finala nu stiu care va fi dar vroiam sa te intreb totusi cam la ce suma sa ridicat costurile analizelor tale?pt moment nu ma pot gindi la o noua incercare ,sunt prea dezamagita si am chiar mari emotii pt intilnirea de azi de la ora 16 ,dar totusi as dori sa stiu informativ cam ce costuri sunt.
|
sus |
 |
|
|
little_djini

|
13.04.2007 10:26 |
|
| |
|
Amamaria eu ma rog ca totusi bebe sa fie bine. Stiu ca sansele sunt probabil 1% dar toptusi sper intr-o minune.
|
sus |
 |
|
cj

|
13.04.2007 10:35 |
|
| |
|
in iulie cand am pierdut sarcina aveam 8 saptamani, am facut toate aceste analize care m-au costat 8.500.000 lei vechi (850 RON) (fiecare tip de analiza cuprinde doi indici IGG si IGM fiecare costand cate 400.000 lei vechi aici la Inst cantacuzino, poate in alta parte e mai ieftin nu stiu) dar cand mi-a costa ..... am inlemnit. Eu in iunie am avut si cununia religioasa... si de acolo am avut banii. In octombrie am ramas iar si a inca nu am terminat. Poate am fost si exagerata toata lumea imi spunea iar faci analize ? si cu toate astea teama nu mi-a
si cu sarcina asta am avut probleme .... am avut sangerari prin sapt 6, asta pentru ca nu am fost cuminte cu iubi al meu (am stat linistiti pana intr-o seara cand ne-am apucat de nebunii si dimineata aveam deja sangerari) - am avut interdictie pana pe la 4 luni.. ) nu imi puteau spune daca este oprita in evolutie sau nu pt. ca nu se vedea activitate cardiaca, am fost internata, si am continuat cu tratament acasa. acum suntem bine..
eu zic sa nu te lasi ascult-o pe mama ta .. timpul trece si va fi mai greu.
Daca se intampla sa fie asa cum zice dr., fa o pauza cam de 3 luni, cauta-ti un doctor bun acolo in loc., fa-ti analizele, si m-ai incearca
iti doresc mult curaj si bafta azi la eco !!!
|
sus |
 |
|
amamaria

Locatie: BarcelonaCopii Lavinia: 24 ani, 1 luna Andrea Alexandra: 10 ani, 5 luni
|
13.04.2007 10:49 |
|
| |
|
multumeasc pt raspuns cj.la mine la eco de ieri nu se vedea nici embrionu si nici activitate cardiaca de aceea sansele sunt minime sa primesc un raspuns pozitiv.in privinta cautarii unui medic bun in orasul meu nu stiu ce sa mai zic .eu cred ca iam luat la rind pe toti cei pe care ii stiam cei mai buni .acum sunt la al 4lea medic .la fiecare sarcina am mers cu altcineva sperind ca va fi bine .diseara voi veni cu vesti ...............
|
sus |
 |
|
pupy76

Locatie: pitesti-argesCopii Radu-Mihai: 12 ani, 8 luni Vlad-Gabriel: 12 ani, 8 luni
|
13.04.2007 2:18 Raspuns anamaria |
|
| |
|
Draga Anamaria, eu zic sa nu te dai batuta si sa continui sa lupti. Uita-te un pic cate suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine; nu trebui sa ne dezamagesti.Eu zic sa crezi si in minuni , asteptam vesti. 
|
sus |
 |
|
|
amamaria

|
13.04.2007 5:51 |
|
| |
|
Buna fetelor.Acum am venit de la medic.Sunt intr-o mare dilema -medicul spune ca dupa parerea dumnealui sarcina e oprita in evolutie dar la eco cu sonda intravaginala i sa parut ca a inima.mia zis sa nu ne aruncam imediat la chirotaj ci sa mai astept sa continui tratamentu si sa-mi faca o noua masuratoare peste 2 saptamini .Cum era si firesc mia spus ca la prima picatura de singe pierduta sal caut urgent.nici nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai sper pt ca raspunsu lui a inima indica ceva,asa ca hai sa mai asteptam un pic".Sunt derutata total.Mia mai spus ca uteru e in regula cu vase de singe cu pereti buni cu lichid suficient sa l hraneasca ..........totusi sarcina pare oprita ......
|
sus |
 |
|
timboli

|
14.04.2007 8:34 |
|
| |
|
---------- amamaria a la medic.Sunt intr-o mare dilema -medicul spune ca dupa parerea dumnealui sarcina e oprita in evolutie dar la eco cu sonda intravaginala i sa parut ca a inima.mia zis sa nu ne aruncam imediat la chirotaj ci sa mai astept sa continui tratamentu si sa-mi faca o noua masuratoare peste 2 saptamini .Cum era si firesc mia spus ca la prima picatura de singe pierduta sal caut urgent.nici nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai sper pt ca raspunsu lui a inima indica ceva,asa ca hai sa mai asteptam un pic".Sunt derutata total.Mia mai spus ca uteru e in regula cu vase de singe cu pereti buni cu lichid suficient sa l hraneasca ..........totusi sarcina pare oprita ...... ----------
sa dea dumnezeu ca doctorul sa se fi inselat cand a inima nu renunta sa speri. nu cred ca ecograful minte, un om se poate insela. iti tin pumnii!
numai bine si tie si la micut 
|
sus |
 |
|
amamaria

|
14.04.2007 8:54 |
|
| |
|
multumesc timboli .sper din tot sufletul ca medicul sa se fi inselat pt ca imi doresc enorm de mult o pereche pentru fetita mea.oricum fiecare ora este de emotie si de tensiune .iti spunn sincer ca si dusu la toaleta e o teama de a rog sa treaca cu bine aceste doua saptamini si sa am vesti bune la urmatoru ecograf .
|
sus |
 |
|
VIPERA

Locatie: BucurestiCopii Maria-Anca: 15 ani, 11 luni Ioana Luiza: 13 ani
|
14.04.2007 9:15 |
|
| |
|
Anamaria , iti doresc mult curaj si sa dea D-zeu sa fie bine puiul tau acolo si sa iasa la termen sanatos , suntem alaturi de tine cu toata fiinta !!!!!!
Sa ne ti la curent cu ce se intampla si sa dea Domnul sa fie totul bine!!!! 
|
sus |
 |
|
amamaria

|
14.04.2007 9:44 |
|
| |
|
Va multumesc mult pt incurajari.Imi ridica mult moralul aceste mesaje de la voi si ma fac sa nu privesc numai partea rea a o mica speranta .Fetita mea sia facut planuri mari si ar fi si pt ea o mare dezamagire sa dam gres si de aceasta data.La fiecare pierdere a nu intelegea de ce barza ne lasa mereu cite un bb bolnav si nu aduce unul sanatos care sa se si nasca .Are 8 ani dar inca crede povestea cu barza care mil lasa mie in burta .Mereu se roaga sa am un bb sanatos in burtica si nu as vrea sa fie dezamagita.
Oricum eu va multumesc mult pt incurajari si ma rog la D -zeu sa trec cu bine peste aceasta cumpana.
|
sus |
 |
|
little_djini

|
14.04.2007 10:26 |
|
| |
|
Amamaria eu ma rog ca bebe sa fie bine si doctorul sa se fi inselat
Da acm ce vazusem eu la alte fete la sarcinile orpite din evolutie le era mai rau , aveau sangerari........tu cum te simti?
|
sus |
 |
|
amamaria

|
14.04.2007 10:58 |
|
| |
|
La celelalte 3 pe care leam pierdut am avut singerare si apoi de a contractii de a rau sau durere de burta .Sunt confuza cu sinii ba simt ca ma dor ca la sarcina ba simt ca sau lasat dar cred ca e si pe fond psihic.O ricum si la celelalte pierderi sa intimplat pe neasteptate fara dureri fara alte semne am inceput sa singerez .La mine sarcinile se opresc in evolutie si dupa 3-4 saptamini incep brusc sa singerez si simptome de a ceea ce i sa parut medicului a inima sa se confirme peste 2 saptamini.
|
sus |
 |
|
ramona79

Locatie: constantaCopii Raisa Georgiana: 15 ani, 8 luni Denis Gabriel: 13 ani, 5 luni
|
14.04.2007 1:38 |
|
| |
|
amamaria nu stiu de ce....dar eu cred ca de data asta totul e bine.....
ai incredere in dumnezeu, ceva de genul asta am patit eu, nu am sa stau sa povestesc acu, dar si eu am avut probleme incepand cu sapt a faceam eco din 3 in 3 zile....la diversi medici....eu sangeram....la un moment dat am facut un eco....un aparat bun de aruncat dupa caini cu el.....iar doctorita a si zice: "uitati....parca a.....o baba tampita si fara suflet zicea cu un zambet spurcat in coltul gurii ....e.... a nu ne-am mai intors niciodata la ea. apoi am mai facut alte ecografii si bebe era bine. sangerarile s-au oprit cu tratament. apoi am ajuns la o alta doctorita(o femeie exceptionala) nu era medic ginecolog se ocupa doar de eco. m-a la cabinet , iar timp de jumatate de ora bebicul meu nu s-a ora mie mi s-au parut cele mai groaznice momente din viata mea. asa ca nu-ti pierde speranta, acum depinde si e medici...cata rabdare au .....lor le e foarte usor sa zica ...mmmm cred ca ar fi mai bine un chiuretaj, dar uite amamaria
ca deja sunt in 7 luni, bebicul meu e bine se pare, si eu la fel.....ce se intampla daca o ascultam pe imbecila aia?
sfatul meu e sa te relaxezi, stresul nu-ti face bine nici tie nici bebelusului. si eu zic sa nu astepti 2 saptamani sa vezi daca e bine....ti-am zis, eu faceam eco la 3 zile. 2 saptamani o iei razna. ma gandesc ca daca era ceva, te simteai rau, sangerai . cauta un eco bun si nu spune medicului ce ti-au zis ceilalti...sa vezi ce parere are un alt medic. de data asta va fi bine, ai inredere in doamne doamne, suntem alaturi de tine. ai grija de tine...eu zic sa faci un drum pe la galati.acolo sa faci un eco.pupici.
|
sus |
 |
|
monica77

Locatie: in familie Copii VIP: 17 ani, 1 luna D-P: 10 ani, 2 luni
|
15.04.2007 12:37 |
|
| |
|
oau, ce ma bucur!!!!!! Anamaria, nu te gandi la nimic rau, nu are cum sa i se para unui medic ca vede inimioara batand....Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine...Mai ai 5 saptamani si ai trecut de perioada critica.....Sanatate multa si bebe sanatos!!!!!
|
sus |
 |
|
amamaria

|
16.04.2007 11:16 |
|
| |
|
buna ramona79 !vroiam sa te inteb daca acel eco la care ti se spusese ca sarcina e oprita lai facut la 6 saptamini sau mai tirziu?eu am 11 saptamini si medicul mi-a sarcina ca e oprita pt ca la virsta asta trebuie sa se perceapa bine bataile inimii si sa se vada si
mugurii membrelor .
monica 77 dupa spusele medicului nu pot sa nu pun intii raul in fata dar totusi sa sper ca nu e asa cum crede dinsu ci ca fi bine.
as vrea sa merg sa mai fac un eco dar totusi parca nu am curaj.ma dezamagit expresia"ou clar "pe care am mai auzit-o de 3 ori si parca mie teama ca si un alt medic nu va vedea decit aspectul negativ al sarcinii.
|
sus |
 |
|