|
|
autor |
suflet pustiit.....  |
aditza_tl

|
08.04.2008 2:12 suflet pustiit..... |
|
| |
|
buna la toata lumea
si eu sunt mamica unui igerasi,este cumplit sa treci prin asa ceva,imi este tare dor de ingerasul meu ,desii au trecut 17 ani nu pot umple golul din sufletul meu ,cu toate ca mai am doi copii.
......si mi-e dor de el.....si plang.....si mi-e tare dor....
|
sus |
 |
|
|
D3lia

Locatie: prin preajma prunculuiCopii Ayan Gabriel: 13 ani, 3 luni
|
12.04.2008 11:23 |
|
| |
|
nimic nu poate face ca aceasta durere sa treaca... ieri am aflat ca al doilea meu bebe a
2 sarcini pierdute si nici un copil al meu care sa-mi zambeasca....
aditza_tl... fii fericita ca ii ai pe cei 2... bucura-te de ei si nu lasa ca aceasta bucurie sa fie umbrita de amintiri dureroase... eu nu am nici un motiv sa ma bucur... nu imi spune nimeni "mama".
sunt alaturi de tine din tot sufletul!
|
sus |
 |
|
aditza_tl

|
12.04.2008 11:38 |
|
| |
|
D3lia iti multumesc pentru mesaj,imi pare foarte rau pt tine ,Dumnezeu sa aiba grija de ingerasii tai acolo intre stele.
ma bucur de cei doi copii pe care ii am,sunt totul pt mine,dar nu pot sa-l uit pe Cosmin.....este foarte dureros....indiferent de varsta copilului.....pot trece 10....20 de ani nu- poti uita....nascut sau nenascut ..... a apoi toate visele si bucuriile se naruie....este cumplit de dureros......
nu-ti pierde speranta.....poate intr-o zii.....te vei bucura
iti doresc din suflet sa poti reusii...intr-o zii cineva te va striga ...MAMA....
te pup .Poate vb si pe mess,ID-ul meu este sofanadriana.....
|
sus |
 |
|
D3lia

|
12.04.2008 11:59 |
|
| |
|
intr-adevar... totul s-a
|
sus |
 |
|
Luciaand

|
25.05.2008 9:39 |
|
| |
|
fetelor va inteleg- si eu sant mama de 2 ingerasi si nici un copilas aici langa mine.cel mai enervant e ca nu s-au gasit cauzele si ca nu se stie ce-mi rezerva viitorul. stiu ca trebuie sa fim tari, unele ca sa uite, altele ca sa si uite si ca sa si mai incerce.inca nu e totul pierdut pt. noi.indraznesc si eu sa mai sper.curand fac 1 an de la 1 nastere si 3 luni de la a nu pot uita, ca si voi. 
|
sus |
 |
|
|
D3lia

|
01.06.2008 4:24 |
|
| |
|
nici eu nu cunosc cauzele care au dus la cele 2 avorturi. si mie mi-e frica de o noua incercare.
primeste o imbratisare din partea mea cu drag.
|
sus |
 |
|
Luciaand

|
|
cobrata

Locatie: BrasovCopii Francesca Ana - DULCINEEEEA noastra! 14 ani, 11 luni
|
02.06.2008 11:45 |
|
| |
|
Imi pare rau de suferinta voastra:(
sa va ajute Dumnezeu!
sa va dea putere, pace si alinare.
Va imbratisez.
p.s. Acatistul Sf. Stelian sigur va va ajuta!
iar dupa ce minunea se va intampla, si aceasta rugaciune speciala:
RUGACIUNEA FEMEII INSARCINATE
Imparate Sfinte, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Izvorule al vietii si al nemuririi, iti multumesc ca in casatoria mea m-ai facut vas ales al binecuvantarii si al darului Tau.
Caci Tu Stapane ai zis:â€cresteti si va inmultiti, umpleti pamantul si-l stapaniti!â€
Iti multumesc si ma rog: binecuvinteaza acest rod al trupului meu care mi-a catre Tine; ocroteste-l si-i da viata intru Duhul Tau cel Sfant; da-i lui crestere intru sanatate si trup curat cu madulare bine intemeiate.
Sfinteste trupul lui, mintea, inima si toate simturile si daruieste acestui prunc care se naste suflet intelept si intemeiaza intru el frica Ta.
Inger credincios, pazitor sufletului si trupului ii daruieste. Pazeste-l, tine-l, intareste-l si-l adaposteste pe el in pantecele meu pana in ceasul nasterii lui si nu-l tainui pe el in pantecele maicii sale pentru ca mainile Tale l-au alcatuit dandu-i viata si sanatate.
Doamne Iisuse Hristoase intru Atotputernicile si parintestile Tale maini incredintez copilul meu. Aseaza-l pe el sub mana Harului tau si prin Sfantul Duh sfinteste-l si-l inoieste intru viata vesnica ca sa fie madular al cerestii Tale Imparatii. Amin.
Intru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, dumnezeul nostru cauta si ma pazeste pe mine roaba Ta de frica si de duhurile rele care cauta sa strice lucrul mainilor Tale, iar cand va veni ceasul si timpul meu, izbaveste-ma de dureri. Lumineaza-mi neputintele cele din timpul iesirii si da-mi putere la nastere. Fa-o grabnica prin Atotputernicul Tau ajutor ca slava lucrului Tau este aceasta si taria Atotputerniciei Tale, lucrul Harului Tau si a
Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Maica Lui Dumnezeu, bucuria celor necajiti, ajuta-ma ca sunt fara de ajutor. Mijloceste Tu si roaga-te la Fiul Tau Iisus Hristos, Dumnezeul nostru, sa-mi binecuvinteze timpul acesta in care port prunc, sa usureze greutatea sarcinii si sa daruiasca binecuvantarea Sa peste pruncul pe care il voi naste; ca nu stiu alt ajutor mantuitor si nici alta nadejde si scapare ca sa ne pazeasca si sa ne apere. Ca intru a ajutor, slava si multumire intru toate inaltam, unuia Dumnezeu in Treime, Facatorul tuturor, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!
|
sus |
 |
|
Luciaand

|
03.06.2008 10:10 |
|
| |
|
Draga cobrata, multumim pt. ce ai postat pe forum. Numai bine!
|
sus |
 |
|
D3lia

|
04.06.2008 5:06 |
|
| |
|
Luciaand, m-a
multumim mult, cobrata!
|
sus |
 |
|
etinc3lle

Copii annya mihaela Luca Naum: 11 ani, 11 luni
|
05.06.2008 7:38 |
|
| |
|
........... si eu sunt mamica de trei ingerasi.... sper numai ca Dumnezeu sa puna capat durerii noastre si ne va trimite un bb sanatos............ sunt langa voi, fetelor.... lucia.... nu uita ca fetita ta ingeras stie ce ai facut pentru ea!!!!
cobrata, multumim mult pentru rugaciune... numai Dumnezeu ne mai poate ajuta 
|
sus |
 |
|
Luciaand

|
06.06.2008 11:48 |
|
| |
|
Intr-adevar fetelor santem suflete pustiite cele care avem ingerasi.
NU e nici un leac 100%.
|
sus |
 |
|
etinc3lle

|
07.06.2008 12:44 |
|
| |
|
lucia.... mie mi s-a ultimul bb ca e 95% sigur ca voi duce sarcina pana la capat.... si cei 5% au fos mai puternici.... nimic nu ne poate asigura ca va fi bine, din pacate 
|
sus |
 |
|
D3lia

|
08.06.2008 7:20 |
|
| |
|
si mie mi s-a ca o voi duce la capat. 
|
sus |
 |
|
etinc3lle

|
08.06.2008 8:12 |
|
| |
|
niciodata nu putem avea siguranta.... cum o vrea Dumnezeu!!! cu incredere inainte!!!!! 
|
sus |
 |
|