· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
ultima stire despre Second Life  |
mamaluieric

Locatie: germaniaCopii Eric: 21 ani, 2 luni Hanna: 17 ani, 9 luni
|
|
|
Cora

|
05.05.2007 3:14 |
|
| |
|
auci! online rape mai lipsea... hmmmm... parca-s de acord cu cea care a
ce nu am inteles eu insa? termenul "second life" - se refera la cea virtuala sau la ce? 
|
sus |
 |
|
ralus

|
06.05.2007 9:28 |
|
| |
|
inca nu am second life, dar... cred ca imi cladesc una desi cred ca second life se refera la un joc in care iti faci viata, afaceri si poti transforma moneda locala (din joc) in dolari adevarati - inf. din revista descopera
|
sus |
 |
|
marinmarin

|
|
Cora

|
06.05.2007 6:07 |
|
| |
|
ce este Second Life? se poate sa-mi explicati si mie in limba romana?
|
sus |
 |
|
|
ralus

|
07.05.2007 8:52 |
|
| |
|
Cora uite de aici stiu si eu
|
sus |
 |
|
Cora

|
07.05.2007 3:24 |
|
| |
|
aha, am citit si multumesc pt. link ralus... astia cu second life banuiesc ca nu-s in stare sa faca nimic bun in real life si-s asa de frustrati ca mai bine prefera sa traiasca in "desene animate" ... fie la ei! 
|
sus |
 |
|
ralus

|
|
nafets

|
22.05.2007 2:35 |
|
| |
|
---------- Cora a multumesc pt. link ralus... astia cu second life banuiesc ca nu-s in stare sa faca nimic bun in real life si-s asa de frustrati ca mai bine prefera sa traiasca in "desene animate" ... fie la ei!  ----------
Mai Cora, nu te repezii ca subsemnatul a n-as zice ca par frustrati pe acolo si ii super interesanta senzatia de lume virtuala Din pacate nu am avut timp sa ma plimb peste tot dar cred ca este buna pentru curiosii calatoriilor SF Poti chiar dialoga cu cei logati in sistem O gramada de romani plecati peste tot in lume erau pe acolo Ce ziceti de un altfel de chat, unde sa ai senzatia si prezentei celui cu care discuti, hm ?!! Mie mi s-a
|
sus |
 |
|
Cora

|
22.05.2007 8:05 |
|
| |
|
---------- nafets a un altfel de chat, unde sa ai senzatia si prezentei celui cu care discuti, hm ?!!... ----------
nu-mi sinteti indeajuns cei de pe acest forum? va simt asa de aproape si uneori tipati prea tare in urechea mea ca ma treziti... sinteti groaznic de reali uneori si nu-i doar o senzatie! 
|
sus |
 |
|
mamaluieric

|
|
ralus

|
01.10.2007 11:05 |
|
| |
|
---------- mamaluieric a la Jocuri, bancuri...
am crezut ca glumesti cumva
daca te-am jicnit, e doar din confuzie
|
sus |
 |
|
mamaluieric

|
|
|
|