· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Numele de bb  |
Carmella

|
08.01.2004 10:10 |
|
| |
|
---------- cornelia a scris: Ma mai gandesc sa-i dau numele mamei mele pe care o cheama Florica (numita Floricica) dar m-i se par prea nu stiu cum ... din topor... voi aveti ceva derivate de la acest nume? ----------
Mie imi place Floarea, ca atare ... fara derivate, si-mi place foarte mult chiar 
|
sus |
 |
|
|
AdinaA

Locatie: Auckland, New ZealandCopii Matei: 22 ani, 3 luni Maria Romana: 17 ani, 7 luni Mircea Victor: 13 ani, 9 luni
|
08.01.2004 10:28 |
|
| |
|
Mi imi place Fleur si mi se pare superb
|
sus |
 |
|
AdinaA

Locatie: Auckland, New ZealandCopii Matei: 22 ani, 3 luni Maria Romana: 17 ani, 7 luni Mircea Victor: 13 ani, 9 luni
|
08.01.2004 11:08 |
|
| |
|
Si Flora e dragut desi in RO daca o sa mearga la scoala o sa o tachineza " fauna si flora". Daca insa nu va merge in RO la scoala ci in SUA e ok cred Flora sau Fleur.
|
sus |
 |
|
liana76

Copii Radu Stefan: 13 ani, 7 luni
|
08.01.2004 3:36 |
|
| |
|
Cred ca e dragut Fleur pt. francezi, Flower nu stiu ce sa zic... parca nu prea merge, Florina daca iti place, sau : Crina, Iris, Narcisa, Rose, ca pana la urma tot flori sunt.
Nu ti-am zis nimic de Trandafira, Zambila, Micsunica caci ....
Numele mele preferate sunt Ileana, Celia, Sonia si Gloria, Radu, Stefan,Vlad.
Aaaaaaa! Mie nu mi-a placut niciodata numele meu deci aveti mare grija ce alegeti caci mai tarziu copiii ....
ANINA( asa ma numesc eu............)
|
sus |
 |
|
lilith1967

|
13.01.2004 4:07 |
|
| |
|
Floris?
Da' la baietei ce ziceti de Adrian Thomas?
|
sus |
 |
|
|
Cora

|
13.01.2004 4:37 |
|
| |
|
---------- lilith1967 a scris: Floris?
Da' la baietei ce ziceti de Adrian Thomas? ----------
Thomas the tank engine? ... sint groaznica, stiu ... de ce nu Toma Adrian? sau de ce sa nu fie doar Adrian? Se incurca copilul in nume prea multe apoi. 
|
sus |
 |
|
AdinaA

|
13.01.2004 4:41 |
|
| |
|
De ce nu ....Adrian Paul ca si asa amindoua numele sint internationale si sint la fel si in engleza?? 
|
sus |
 |
|
AdinaA

|
13.01.2004 1:19 |
|
| |
|
Cornelia,
Am mai gasit si :
Floria
Floriana
Fiorella
|
sus |
 |
|
cornelia

Locatie: Galati-RomaniaCopii Alexander Wayne: 19 ani, 3 luni Richard: 17 ani, 10 luni
|
13.01.2004 3:16 |
|
| |
|
La astea m-am gandit si eu dar nu-mi suna bine asa ca m-am hotarat la Bianca-Elizabeth . Si probabil am sa o chem dupa al doilea nume "Eliza". Va place?
|
sus |
 |
|
AdinaA

|
14.01.2004 5:07 |
|
| |
|
Imi place Eliza, poate sa fie si nume nu numai prescurtare de la Elizabeth.
Ma gindeam si eu la acest nume scris Elisa, imi place ca e scurt si delicat.
Dar, Cornelia, daca o sa fie baietel ? 
|
sus |
 |
|
blackie1998

|
27.02.2006 1:32 |
|
| |
|
ce ziceti de nume pentru baiat Danut?
mie mi-a placut foarte mult. e un nume dulcic, gingas ca si copilul. nu?
nu-mi place Daniel. poate Dan dar e prea sec.
mai era nevoie si de un nume de sfant. am convenit ca Danut - Andrei e chiar potrivit.
Bafta la gasirea numelor copilasilor vostri!
intotdeauna am fost convinsa ca numele trebuie sa reflecte si personalitatea. :x
|
sus |
 |
|
Christa

|
27.02.2006 9:29 |
|
| |
|
blackie, gandeste-te ca "Danut" acela va creste candva, si cred ca nu va fi prea incantat sa i se adreseze prietenii la gingasa varsta de 40-50 de ani cu "Danut". Daca il cheama Dan, i se poate spune cand e mai mic si Daniel, si Danut, insa viceversa ...
|
sus |
 |
|
blackie1998

|
27.02.2006 10:29 |
|
| |
|
buna christa,
ai dreptate. m-am gandit si eu la asta: n-ar mai merge sa i se spuna Danut cand va fi om in toata firea. Dar, atunci, se va prezenta el cum ii va placea. Sau poate va folosi celalalt prenume. cum va vrea el. Am zis ca Daniel nu mi-a placut iar Dan nu se potrivea bine cu numele de familie.
te pup
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
|