· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
parinti.com premiat la Gala Societatii Civile  |
Roxana_G

Copii Alexandra Maria: 18 ani, 3 luni Andrei Serban: 14 ani, 8 luni am nascut deja!
|
11.12.2003 3:03 |
|
| |
|
Iuhuuuuuuu! Minunat. Felicitari!
Rox
|
sus |
 |
|
|
fatadedac

Locatie: DEVACopii Ana-Maria: 32 ani, 7 luni Cristiana: 16 ani, 5 luni
|
11.12.2003 4:27 |
|
| |
|
Sunt madra ca fac parte dintre membrii acestui site. Multe felicitari tuturor care contribuie la bunul mers al lucrurilor pe site.
Si la mai mare parinti.com!
|
sus |
 |
|
Dodutz

|
11.12.2003 5:58 |
|
| |
|
De cind a fost cu bunica-sa la impartasit, fi-miu o tine una si buna, ca el vrea "vini". Am incercat sa-i explic ca la un an si 9 luni nu prea e potrivit sa vrei vin, ci lapte, da' el o tine una si buna. Cum vede o sticla cu lichid negru pe masa - ceai de fructe, cafea, chiar cola (desi f. rar) - e disperat, cica vrea "vini"!
Asa ca, felicitari adminilor, dar si membrilor acestui site, si...sa curga VINI!
|
sus |
 |
|
eapopescu

|
11.12.2003 7:57 |
|
| |
|
Felicitari! Si la mai mare!
|
sus |
 |
|
dandria

Locatie: USACopii David: 19 ani, 6 luni Marcus: 14 ani, 11 luni Milo: 11 ani, 4 luni
|
|
|
Cora

|
12.12.2003 8:49 |
|
| |
|
Dragilor FELICITARI pt. reusita minunata ... si imi aduc multumiri si mie ca am fost atita timp linga voi , si sint tare fericita ca am reusit sa cunosc ce oameni minunati sinteti toti 3: Noe, Raul si Eric. si sa cunosc atitia oameni minunati aici... si gata ca palinca bauta in cinstea voastra isi face efectul...
|
sus |
 |
|
ddelia

|
12.12.2003 10:03 |
|
| |
|
Bravo! Bravo! Bravo!
Vreau si eu o sampanie de copii!
Sau mai bine o citronada cu multa lamiie! 
|
sus |
 |
|
Renata

Copii ENYA ANNE MARIE: 19 ani, 5 luni
|
12.12.2003 10:51 |
|
| |
|
Si eu ma bucur fff. mult ...ce pot sa spun decat Felicitari tuturor celor care participa cu sufletul la acest site .
Sarbatori Fericite ! 
|
sus |
 |
|
lumi12a

Copii Lexi: 19 ani, 11 luni
|
12.12.2003 11:42 |
|
| |
|
Uraaaaaaa!
Traiasca, traiasca, Parinti.com sa traiasca!
Nu degeaba mi-am facut eu atatea adrese de mail ca nu le mai tin minte si mi-am isterizat prietenii. Uraaaaaa!
Sunt tare fericita!
Bravo, Parinti!
|
sus |
 |
|
Carmella

|
12.12.2003 4:50 |
|
| |
|
Asta e premiul juriului, independent de voturile publicului. Premiul a fost cistigat pentru ca juriul a stabilit ca e cel mai bun proiect din domeniul sanatate, aia cu votul publicului e altceva ... asa ca se poate vota in continuare. Asa am inteles eu ...
|
sus |
 |
|
Cora

|
13.12.2003 12:36 |
|
| |
|
---------- Carmella a scris: Asta e premiul juriului, independent de voturile publicului. Premiul a fost cistigat pentru ca juriul a stabilit ca e cel mai bun proiect din domeniul sanatate, aia cu votul publicului e altceva ... asa ca se poate vota in continuare. Asa am inteles eu ... ----------
Carmella ai inteles perfect , premiul voturilor (popularitate parca) se da pe 31 Decembrie, deci votarea continua.
Deci altele au fost criteriile pt. care acest site minunat a cistigat acest premiu... nu acele voturi. 
|
sus |
 |
|
maudi

|
13.12.2003 7:41 |
|
| |
|
---------- Cora a scris:
Deci altele au fost criteriile pt. care acest site minunat a cistigat acest premiu... nu acele voturi. ----------
aaa, da? atunci te-am descalificat de la vacanta in Florida. si oricum n-o sa fie misto de sarbatori, au anuntat ca ninge 
|
sus |
 |
|
Cora

|
13.12.2003 7:53 |
|
| |
|
---------- maudi a scris: ---------- Cora a scris:
Deci altele au fost criteriile pt. care acest site minunat a cistigat acest premiu... nu acele voturi. ----------
aaa, da? atunci te-am descalificat de la vacanta in Florida. si oricum n-o sa fie misto de sarbatori, au anuntat ca ninge  ----------
...moasa-ta pe gheata... ... credeam ca oferi vacanta in Florida pt. ca ma cunosti, stii ca-s fata buna ... membru de baza sau cum ii zicea? mare maestru ... ne, ca am uitat termenul... 
|
sus |
 |
|
Anne-Marie

Locatie: bucurestiCopii Alexandra: 20 ani, 7 luni Adelina: 12 ani, 4 luni
|
14.12.2003 10:49 |
|
| |
|
Aloleo Noe... daca ai stii ca ma uit ca toanta la sectiune felicitari de 3 zile... ma si miram ca nu zice nimeni nimic... si nu vroiam sa-ti rapesc bucuria de a da fetelor vestea!
FELICITARI! si la cat mai multe premii de acum incolo!
|
sus |
 |
|
admin

|
14.12.2003 11:03 |
|
| |
|
desi cu intarziere, sa bem e bine oricand, nu?
va astept maine, luni, 15 decembrie 2003, sa ciocnim un pahar de fiecare-ce-are-si-vrea pe chat, incepand cu ora 20:00 ora Romaniei.
in acest fel ii vom putea educa mai bine pe copii de la ora 21:00.
|
sus |
 |
|
|
|