|
|
autor |
clubul cheliosilor  |
liviavetuta

|
24.12.2007 7:40 |
|
| |
|
Ralucica,mie sincer imi pare rau ca nu mi+am ras copilul ,Christian a el mititelul si in acelasi timp am simtit si putina jena fata de frizerita care a straturile moarte de epiderma si dupa aceea se curata mai bine scalpul. Eu cel putin asta am aflat in tinerete maica cand ma dureau salele mai putin si am lucrat la un salon de cofezat babe . Atunci am ajuns la concluzia ca babele au bani.
|
sus |
 |
|
Grasutza

Copii Victor - blondutzul meu iubit: 16 ani, 9 luni
|
24.12.2007 9:57 |
|
| |
|
Nu stiu la ce ajuta., daca ajuta, eu nu cred si nici nu-mi plac copiii chei. L-am tuns pentru ca vroia taxo si am preferat sa-l rad cand e mic pentru ca apoi sa-l las cu par lung.
Avantajul a admin ] -->
|
sus |
|
|
Ralucica

|
25.12.2007 12:15 |
|
| |
|
Eu sunt de parere ca asta este un obicei tipic "romanesc". Copii se simt foarte prost dupa, au mancarimi pe tot scalpul, mai ales in timpul caniculei, pe unii careau pielea mai sensibila ii poate si ustura. Iar pentru scalp sau par este total inutil. Avem sampoane de foarte buna calitate, in ziua de azi care le curata perfect scalpul, chiar si cu cea mai deasa claie de par.
Iar pentru regenerare nu are absolut nici un efect. Parul este o chestiune de genetica. Faptul ca dupa ras pare mai des este doar datorita faptului ca razandu-l, il taiem de unde firul de par este foarte viguros, adica de la radacina. Dar crescand, evident ca acele fire se vor subtia inspre varf.
Plus ca sunt de parerea "ce tie nu-ti place altuia nu-i face". Pe ei i-ati intrebat ce parere au?
|
sus |
 |
|
little_djini

|
25.12.2007 2:23 |
|
| |
|
[...]
Io pe fimiu l-am intrebat inainte sa il tund cum vrea sa fie tuns ceea ce tu nu ai fi in stare sa il intrebi. Nu dealta da al meu copilas genial vorbea pe vremea aia japoneza . ( si asta e fara a
|
sus |
|
|
|
gazzella

Locatie: Quebec, CaCopii F: 17 ani, 7 luni B: 15 ani, 7 luni M: 10 ani, 2 luni
|
25.12.2007 2:44 |
|
| |
|
eu l-am tuns zero pe Felix
a pentru el, dar si pentru mine
inainte credeam ca ar putea sa fie solutia miraculoasa pentru el, care aducea tot mai mult a
ajungea sa urle la spalatul parului intr-o maniera de nedescris
de fiecare data cand il spalam (destul de rar dealtfel) ma simteam ca o nenorocita care-si chinuie feciorul si ma gandeam ca rasul in cap e solutia, cel putin pentru vreo 2-3 luni
basme! dupa ce l-am spalat si uscat totul e mai usor suportabil vazandu-i in continuare fata incadrata de par
dar dupa ce l-am ras ma chinuiam in continuu vazandu-l chel
dar probabil o fi o chestiune de gusturi....
acum i-a
si cu de abia astept sa-l vad cu pletele sale sloiase pentru ca asta e feciorasul mamii (mai salvez si io ce pot lasandu-l sa se balaceasca cat vrea sperand ca implicit ceva mai scutura din praful acumulat )
|
sus |
 |
|
Grasutza

Copii Victor - blondutzul meu iubit: 16 ani, 9 luni
|
26.12.2007 5:25 |
|
| |
|
[...]Ralu, ti-ar veni sa crezi ca l-am intrebat si chiar a alta, dar pana acum l-am respectat si i-am cerut mereu parerea Poate ca o sa ti se para incredibil, dar copilul meu are o personalitate bine conturata si imi spune daca vrea sau nu...orice. Asta nu inseamna ca mie mi-a
Singurul avantaj real a parul tocit de la ceafa de pe vremea bebelusiei.
|
sus |
|
|
kimm

|
27.12.2007 2:11 |
|
| |
|
[...]
eu n-am tuns fata din motive subiective
uram asa de tare ca ma tundeau scurt cand eram mica..incat acum nu ma vad cu parul scurt nicicum iar pe copilul meu refuz sa il tund..
|
sus |
 |
|
scenic

|
14.05.2009 10:55 |
|
| |
|
si noi am tuns-o pe Mada dupa ce i-am luat din mot,la un an.am inceput acasa noi s-o tundem,dar nu am reusit si am pus-o repede in masina si ne-am dus la frizerie...
(inainte)
(dupa)
|
sus |
 |
|
scenic

|
19.05.2009 11:46 |
|
| |
|
nu mai vine nici o cheliuta? 
|
sus |
 |
|
brishtara

Locatie: DevaCopii THEA MARIA - Irezistibila: 15 ani, 10 luni LUCAS PAUL - Alaptat de: 13 ani, 8 luni
|
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis