|
|
autor |
liniuta slaba la shure chek  |
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
|
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.
Inscrie-te chiar acum in concurs!
|
STOISOR

|
11.06.2007 11:32 liniuta slaba la shure chek |
|
| |
|
va rog sa-mi raspunde-ti si mie daca ati avut vreodata la testul de sarcina liniuta care indica sarcina foarte slaba,eu asa am si as vrea mai multe pareri,oare am bebe in sfarsit , va rog
|
sus |
 |
|
|
natalya_2014

|
11.06.2007 11:34 |
|
| |
|
chiar daca se vede stearsa liniuta testul e pozitiv
|
sus |
 |
|
STOISOR

|
11.06.2007 11:39 |
|
| |
|
este tot ce-mi doresc mai mult acum dar mi frica maine ar tebui normal sa-mi vina CM, si am avut doar esecuri pana acum,pe 4,5,6 am avut cateva pete maronii si nu stiu ce poate fi iar acum am un test cu o liniuta vizibila,o vad si colegele de birou dar nu la fel de pronuntata ca cea de control
|
sus |
 |
|
ddadriana

|
11.06.2007 11:46 |
|
| |
|
daca a aparut si a doua liniuta, chiar si foarte pala esti insarcinata. Felicitari, si o sarcina fara probleme.
|
sus |
 |
|
natalya_2014

|
11.06.2007 11:48 |
|
| |
|
asa mi-a -a parut si mie liniuta pt ca facusem testul inainte de cel 7 zile de intarziere ,
la testul dupa cel 7 zile de intarziere liniuta a fost perfect conturata
cat despre acele pete maronii se poate sa fi fost sangerearea de nidatie (are loc cam la 8-10 zile de la fecundatie)
|
sus |
 |
|
|
STOISOR

|
11.06.2007 12:17 |
|
| |
|
va multumesc pentru sfaturi,incurajari si felicitarii ...,eu insa am inima cat un purice si astept inca o zi ,doua ,o sa revin cu vesti 
|
sus |
 |
|
STOISOR

|
11.06.2007 2:04 |
|
| |
|
daca a mai patit cineva ceva asemanator astept vesti .
va pup
|
sus |
 |
|
roxana5

|
11.06.2007 5:12 |
|
| |
|
si a mea era extrem de pala, abia se vedea. Si o iesit zana, si acu se vede tare 
|
sus |
 |
|
STOISOR

|
12.06.2007 6:55 |
|
| |
|
astazi ar trebui sa vina pitici si tot astazi am mai facut un test ...tot asa a iesit ,cand sa mai repet testul?in cat timp se contureaza exact?ma omoara asteptarea asta
|
sus |
 |
|
bombolici-maia

Copii Maya: 15 ani am nascut deja!
|
12.06.2007 8:25 |
|
| |
|
STOISOR la fel am patit si eu.Se vedea foarte slab a doua liniuta .Peste o saptamana cand am repetat testul s-a vazut foarte bine ca o sa devin mama .Asa ca bafta multa si sarcina usoara.
|
sus |
 |
|
daci

Copii Tudor Andi: 14 ani, 10 luni Anda Maira: 11 ani, 10 luni
|
12.06.2007 10:24 |
|
| |
|
Stoisor, si la mine se vedea incredibil de slaba , de nu stiam daca chiar exista sau e doar in imaginatia mea...
Si uite-ma acum graviduta in sapt 38...Asa ca, felicitari...sarcina usoara si un pui sanatos ! Pupici ! 
|
sus |
 |
|
STOISOR

|
12.06.2007 10:50 |
|
| |
|
Fetelor o data la cateva minute ma inteapa pe la ovare ...nu tare dar destul,ce sa insemne asta?
|
sus |
 |
|
daci

Copii Tudor Andi: 14 ani, 10 luni Anda Maira: 11 ani, 10 luni
|
12.06.2007 12:25 |
|
| |
|
si pe mine ma intepa si uneori ma durea burtica asa cam ca la ciclu...dar nu e problema...e de la sarcina
|
sus |
 |
|
jackeline

|
12.06.2007 12:28 |
|
| |
|
si mie mi-a aparut asa la test, iar durerea de ovare e normala se fixeaza sarcina.
felicitari si sarcina usoara!
|
sus |
 |
|
STOISOR

|
13.06.2007 7:15 |
|
| |
|
astazi am repetat din nou testul...tot asa a iesit,liniuta aceea este tot mai stearsa decat cea de control,ieri dupa servici am avut din nou o pata mica de culoare maronie,ciclul nu a venit si ma doare usor burtica
|
sus |
 |
|