Am citat bucata aceea pentru ca acolo se vorbeste de rezolvare. Am inteles ca in cazul asta nu s-au folosit supozitoare. Poate sunt alti parinti care au facut-o si ma pot edifica ei cum e cu dependenta. Horia este alaptat exclusiv la san. In prima lui luna e viata facea caca bine. si de 4-5 ori pe zi. Cum a mai sus. Alimentatia mea totusi nu s-a
Multumesc mult!
Am citat bucata aceea pentru ca acolo se vorbeste de rezolvare. Am inteles ca in cazul asta nu s-au folosit supozitoare. Poate sunt alti parinti care au facut-o si ma pot edifica ei cum e cu dependenta. Horia este alaptat exclusiv la san. In prima lui luna e viata facea caca bine. si de 4-5 ori pe zi. Cum a mai sus. Alimentatia mea totusi nu s-a
Multumesc mult!
ce te impiedica sa RENUNTI la supozitoare si sa ai incredere in cei care te asigura (nu doar din experienta lor, ci si cea a medicilor - si una mai actuala, nu de acum 30 de ani!) ca orice frecventa a mai multe ori pe zi" pana "o data la 10 zile" la un copil alaptat EXCLUSIV e absolut normal si se va reglementa in timp, si orice comparatie cu adultul este absolut inadecvata, deoarece laptele de mama este asimilat, spre deosebire de alimentatia adultului care NU se mai hraneste cu lapte matern.
si fiica-mea a acum, la 7,5 ani, frecventa e absolut normala, rar trece o zi cand nu are scaun, are insa si zile cu 2 scaune, depinde de cat a putin dupa mine, si cand ma bucur si eu ca in sfarsit a
Ai incredere in el!
Christa
Din pacate nu pot renunta. Supozitorul il folosesc in ziua a agitat. Adica din 12 ore pe zi el cat nu doame plange. Nu este starea lui normala. Literalmente plange tot timpul cat nu doarme in zilele alea. Dupa caca (impus de supozitor) se linisteste ca prin minune. Deci e clar ca nu ii este bine nefacut de 6-7 zile. Pana la ziua 5 este inca in tegula. Dupa incepe iadul.
Cam asta e. Nu pot lasa copilul sa urle in dureri doar pentru ca se spune ca e in regula sa stea nefacut pana la zece zile.
Revin cu niste precizari la cazul expus mai sus. Cum spuneam, eu ii puneam fiului cam o data pe saptamana cate jumatate de supozitor cu glicerina, cand devenea maxim de agitat.
de la un moment nu a face cam la 4-5 zile (nu s-a doua luni a ele, ci a
Poate povestea noastra este de ajutor.