· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
pentru mamicile din US  |
Cora

|
18.09.2002 6:41 pentru mamicile din US |
|
| |
|
Chris mi-a internet prin care puteam gasi mamici in zona mea cu preocupari comune. Adresa insa era gresita, dar am gasit-o pe cea reala:
http://www.matchingmoms.org/
Eu am reusit sa gasesc doar 2 mamici in aceeasi localitate, dar care lucreaza si au copii destul de mici. Inca ma gindesc daca sa le abordez sau nu.
M-am gindit ca poate cele de aici vreti sa incercati link-ul de mai sus si poate va gasiti prietene, serioase bineinteles. 
Ultima modificare efectuata de catre Cora la 25.08.2003 7:32, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
|
Melissa

|
25.08.2003 2:31 |
|
| |
|
Cora, dar tu unde esti in US?eu sunt in Indiana! poate ne cunoastem noi intre timp....
|
sus |
 |
|
christinam

Copii Connor Ryan: 22 ani, 5 luni Elena Maria: 20 ani, 1 luna Zeke Owen: 16 ani, 10 luni am nascut deja!
|
25.08.2003 2:55 |
|
| |
|
Melissa, soacra mea este in Evansville, IN. Cat e de departe de tine?
|
sus |
 |
|
Cora

|
25.08.2003 7:30 |
|
| |
|
---------- Melissa a "capatul lumii". Eu is in WA in NW, aproape de statul ID. 
|
sus |
 |
|
Melissa

|
25.08.2003 8:27 |
|
| |
|
Cristhinam,
suntem departe una de cealalta...ea e in Sudul Indianei, eu in Nord...cred ca ea e la distanta de doua ore de Indianapolis din sud spre centru....la inca doua ore distanta sunt si eu insa in Nord...acum m-am uitat pe harta si am vazut...tu esti in Kansas? cum e acolo?
Cora, esti in NW...cu viza de munca?o sa participam si noi la green card anul asta ...sa vedem ce o sa iasa...va pupic paaaaaaaaaa
|
sus |
 |
|
|
Inny

|
13.10.2004 6:58 Hei Cora! |
|
| |
|
Multam fain pt site, chiar mai inainte m-am inscris si o sa caut sa vad si eu pe cine gasesc prin zona mea. Eu stau in LA county, din pacate nu sintem prea aproape! :)
a cind ai postat... ti-ai facut curaj intre timp? Ai contactat mamicile gasite? Daca da, ce ti-au raspuns???
Inny
|
sus |
 |
|
martinutza

Copii jonathan: 17 ani, 10 luni isaac: 18 ani, 9 luni rachel: 16 ani, 5 luni miriam: 13 ani, 1 luna
|
14.10.2004 9:47 |
|
| |
|
si eu as vrea pe cineva aici langa mine noi suntem in MI.
|
sus |
 |
|
Elena27

|
17.10.2004 3:18 |
|
| |
|
Eu sunt in Florida locuiesc in Fort Lauderdale.
Este cineva din Florida?
|
sus |
 |
|
Cora

|
22.10.2004 5:49 |
|
| |
|
Nu am gasit pe nimeni prin acel site... si pina la urma am renuntat la el si automat mi s-a-mi e deajuns si abia m-am mutat si peste drum am dat de o familie de romani de virsta noastra si haiosi foc. 
|
sus |
 |
|
tzica

Locatie: Australia (Melbourne)Copii Jason Alexandru: 18 ani, 10 luni
|
22.10.2004 11:20 |
|
| |
|
Eu am gasit o mamaica si sunt foarte fericita pe Martinutza stam pot sa zic aproape, cam 20 de mile.
Numai bine fetelor!
|
sus |
 |
|
Inny

|
24.03.2005 10:32 |
|
| |
|
hehehe... a cind am postat primul mesaj chiar mai sus... asa ca m-am gindit sa pun tot aici si numaru 1000! 
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|