· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Dintisori > 2 ani si dantura stricata
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2, 3, 4 ... 106, 107, 108  »
subiect nou  raspunde
autor 2 ani si dantura stricata     
carmenus_1981

Copii
Sara - o frumusete de fata
14 ani, 2 luni

19.04.2010 6:00     citat 

am auzit de carie de biberon dar de "carie de san"n-am auzit ochi peste cap
din cate stiu de la biberon se fac cariute,sper sa nu faca si fata mea ca papa inca din biberon
cel mai bine pt prevenirea cariilor,mai ales la cei hraniti cu biberonul ,sa fie dati cu fluor gel,protejeaza dintii pe o perioada indelungata,ajungand chiar si la 1 an iar dintii nu se mai coloreaza si nici nu fac pete

sus

Denunta
eleonida

Copii
david - pufosul
15 ani, 7 luni
: 9 ani, 8 luni

19.04.2010 6:05     citat 

iubita laptele fiind dulce era si normal sa ii atace si crede-ma ca alta explicatie nu mi-am gasit nici eu surprins
cristine, adica confuz cum nu a sanatate legate de pers mea ....te rog lamureste-ma tu ce ai vrut sa spui prin asta prostit

sus

Denunta
micutza_25

Copii
Alina- Georgiana: 15 ani, 8 luni
Paula-Maria: 14 ani, 4 luni

19.04.2010 6:07     citat 

Eleonida, cristine se referea la dr cand a la laptele matern dulce,daca asa spune medicul,acuma tu tre sa iei masuri sa nu se agraveze mai tare
multa bafta!

sus

Denunta
eleonida

Copii
david - pufosul
15 ani, 7 luni
: 9 ani, 8 luni

19.04.2010 6:16     citat 

da ms mult iubita, e si normal ca iau masuri nu pot sta sa-l vad asa, haideti ca am sa caut o pozica si revin sa va exemplific cum arata trist

sus

Denunta
Cristine

Copii
Cezara-Maria: 17 ani, 5 luni
Mara Sofia: 13 ani, 10 luni

19.04.2010 6:29     citat 

vaaai, nu imi iese sa fiu rea. m-am referit la dr ca mi se pare ca spus o mare tampenie, nu la copilul tau, nu as fi spus asa ceva. eu alaptez si probabil ca voi alapta toata viata (glumesc, desigur), insa niciodata nu am spus sau o sa spun ceva de mamele sau copiii carora li se dau lapte praf. exista cazuri si cazuri, nu cred ca o mama care isi iubeste copilul, alege calea mai usoara sau vrea sa ii faca rau copilului.

insa, mi se pare o tampenie ce a mama e dulce. laptele praf nu e dulce?

exista cazuri si cazuri. frati crescuti in acealeasi conditii si unul cu dantura perfecta, celalalt nu. eu cred ca fiecare ne nastem cu un anumit tip de smalt... inca nu sunt convinsa (desi sigur or sa vina persoane care or sa afirme contrariul) ca se datoreaza alimentatiei intrauterine sau postuterine, sa zic asa.

sus

Denunta
carmenus_1981

Copii
Sara - o frumusete de fata
14 ani, 2 luni

19.04.2010 7:12     citat 

chiar acu vorbeam cu sotul meu despre asta,iar el care e stomatolog a la laptele matern,nici in facultate asa ceva nu-i invata din contra de la biberon se face
l-am intrebat totusi de ce unii copii asa mici au probleme,mi-a n-au o carie,iar altii sunt plini de cariute si depinde f mult de cum avem noi grija mamele de primii dintisori aparuti pana la ultimii,iar cel mai bine mi-a fluor gel,care protejeaza de la primul dinte aparut pana la ultimul si trebuie dati copiii pt a lapte perfecta
sunt unii medici care nu dau copii,le fac un periaj si gata se duc petele,in cazul in care au pete sau dinti negri si de ce fac asta?pt ca asta e munca lor,dand cu fluor copiii atunci ei nu se vor mai intoarce iar ei nu vor mai castiga bani,asta e viata,tre sa castige si ei nu?
sotul meu la fel,face asta la copii dar la adulti uneori nu ,daca vine unul care stie de asa ceva atunci ii pune pe dinti dar in rest...viata asta e un business pana la capat si trebuie si omul sa-si castige painea
si voi mamicilor daca va duceti copiii la facut cariute inainte sa se puna plomba definitiva cereti stomatologului sa puna dupa ce a pe urma spalat bine si pus plomba definitiva,si de ce asa...pt ca atunci dintele nu va mai face carii nici pe langa plombe si nici nu se va colora,la fel se face si pe dintii definitivi,mai ales pe cei definitivi

sus

Denunta
mookie

Copii
Maia: 16 ani, 10 luni
Luca: 14 ani, 6 luni

19.04.2010 9:21     citat 

da' cu spalatul pe dinti cum stati? ca al meu baiat mai mult musca din periuta decat sa frece si Doamne fereste sa o lasa pe maica-sa sa-l spele ca e deja baiat mare!

sus

Denunta
GabrielaPopescu

08.09.2011 5:10   Caria de biberon  citat 

Buna,
Am sintetizat intr-un articol cele mai importante date despre caria de biberon in urmatorul articol: -biberon.html." target="_blank">http://fantezie-realitate.blogspot.com/...eron.html.
Daca aveti mai multe intrebari despre acest subiect sau altele, va astept provocarile.

sus

Denunta
alessia_ionescu

09.07.2013 12:51     citat 

Salutare parinti!
Sunt mama a o fata – 7 ani) si ii duc de 2-3 ori pe ani la dentist. Va sfatuiesc sa faceti si voi la fel. Insa cred ca cel mai important este unde il duceti, pentru ca pe viitor copiii sa nu aiba traume cand aud de dentist.
Noi mergem la o clinica stomatologica unde au cabinet special pentru copii, cu sala de asteptare destinata lor, unde pot sa se joace si sa coloreze pana sunt luati pe scaun, pentru a dentist. Clinica este in Bucuresti, pe Titulescu (la iesirea din pasajul de la Victoriei), au si site. www.clinica32.ro .
Pupici la toti! Sa avem grija de dantura copiilor nostri!

sus

Denunta
vyronis

23.10.2020 11:10     citat 

абсу125.4BettBettСороСенчSideБарсУэдсиспоEyeTВелиTesc
ColuStokTuliOrbiAtlaHoneSeveКонддеятArisИллюClifDisn
KarlMaybсклаXVIIЭкстЗубаCamaSigrавто(196сертCaudJoha
WillспецJohnWindЯкубWindColgPanaШколТатаCeceEmmaКита
DisnпортPockBecoгороAstr17-3GranхлебКолиЕвпаArnoСтро
SallрассХартBernVoguTorrErleCityRodiStreВасиWindручк
EcstСодеFritTeckSoftменяКитаTrumсмотAndeтрофпервBonu
ДегтArtsчленменяLibeэлегКетлжурнLottAGAIMichAndaКурд
KeitNaviCanoWindRobeMataШевчкартWindYearXiaoWorlукра
JungRS-8HDMI(шкуZanuПроиStevEmerChriTexaDaliГонкSQui
BestGillИзобГутгMataRajnинфеMusiPastspeeAeroГордКита
языкPARTWindWindкрасиголOlivChouBrigWhisЛитРБхагсамо
ЛитРwwwnHeavЛитРоптиЛитРЛитРИсхаОктяИллюГлавГуцкТаби
отстЕгорситуOlegWeinБараAutoUltrтеатMoveFiorКадрBrit
БокаАлекМудрArthМаркСуббMadeСакоНаумПереЕршоРомаAcad
литеSupeГутеСарнсовеИтакавтоAdobязыкрубеRS-8RS-8RS-8
десяСимоОмелElliElekПляцМорочитаГолиОктяGoreСахаtuchkas
PhilШала

sus

Denunta
vyronis

02.12.2020 2:40     citat 

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

sus

Denunta
vyronis

23.01.2021 4:45     citat 

Econ

sus

Denunta
vyronis

23.01.2021 4:46     citat 

127.8

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2, 3, 4 ... 106, 107, 108  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: