· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Lista gravidoaselor 2004  |
mamaluieric

Locatie: germaniaCopii Eric: 21 ani, 1 luna Hanna: 17 ani, 8 luni
|
01.04.2004 12:03 |
|
| |
|
na mersi fetelor
nu s-a mi-a asteptam sa fie mai mic/a burta. a si termenul s-a nasteri la fel 
|
sus |
 |
|
|
evadindeva

Locatie: San Diego, CaliforniaCopii Anamaria: 26 ani, 10 luni Alexander: 17 ani, 10 luni
|
01.04.2004 12:20 |
|
| |
|
Am facut ieri si amnio, am suparavietuit , sunt bine si n-am avut nimic, nu crampe nu sangerari (cel putin pana acuma) doar o usoara durere-jena in flancul drept aseara. Acum asteptam rezultatul, mor de frica de nu mai stiu de mine, parca asta e partea cea mai grea .
intepata in burta,
evadindeva
|
sus |
 |
|
cornelia

Locatie: Galati-RomaniaCopii Alexander Wayne: 19 ani, 5 luni Richard: 17 ani, 11 luni
|
01.04.2004 1:55 |
|
| |
|
Eva ... calm mama , calm. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
I-a vedeti ce burta am... soacra-mea mi-a mancare de nu va imaginati... si e atat de greu sa te abtii ... ....
Pupici la burtici!
|
sus |
 |
|
AdinaA

Locatie: Auckland, New ZealandCopii Matei: 22 ani, 4 luni Maria Romana: 17 ani, 8 luni Mircea Victor: 13 ani, 10 luni
|
01.04.2004 2:19 |
|
| |
|
Eva, tinem pumnii in continuare sa fie bine !
Cornelia, pe asta tre s-o vedem, ia pune draga niste poze cu burtoiul tau ( de care cred ca numai te lauzi ca acu 1 luna nu aveai nimic )

|
sus |
 |
|
lilith1967

|
01.04.2004 5:32 |
|
| |
|
ce mai fac burticile si burtoaiele? care mai de care mai cu pofte de mancare... macar voi aveti motiv, da' eu? ca as manca toata ziua numai prajituri.... aveti grija de voi si multa sanatate si liniste!
|
sus |
 |
|
|
Anca2004

|
01.04.2004 6:24 |
|
| |
|
si io si io... tot cu pofte... nu ma mai opresc din mancat... si toata lumea imi spune ca nu am burta mare ... da io ma simt ca un pepene... 
|
sus |
 |
|
zannieCA

|
02.04.2004 12:33 |
|
| |
|
ma bucur evadindeva ca totule e bine, sunt sigura ca si rezultatele vor fi la fel de bune!
Mancatul a la mine sportul favorit, toate sertarele biroului meu contin cate ceva de rontait( diverse seminte-crude, stafide, pretzel, etc) iar micul frigider personal tot din birou e indesat cu iaurtele si fructe...Toata ziua ma gandesc la ce as mai manca si, nu intamplator, mama ma suna "strategic" pe la ora 3 dupa-masa sa ma intrebe ce sa-mi aduca bun sa mananc ...de fapt, ne aduce la amandoi, dar sotul dupa ce s-a mananca salata lui de varza, niste radacini si ananas si zilnic face exercitii Eu nu am luat in greutate mai mult de un pound, dar si asta oscileaza, cateodata apare, cateodata nu la cantar
Ce schimbari am mai observat...pielea a simplu stralucitoare, nu prea mai creste parul pe picioare, nu-mi place ca seara ma simt foarte balonata indiferent ce as manca, burtica este foarte vizibila, ca a
Alta chestie care nu-mi place este ca dupa vreo 3 ani in care nu am pus gura pe soda acum nu pot sa trec pe langa vreo masinarie cu de-astea de vanzare si sa nu-mi cumpar una ...imi place pepsi twist, if you can imagine...
Cam atat despre mine, azi ma duc la plaja, unde vom lua si cina, e o vreme minunata afara...
Va pup,
|
sus |
 |
|
evadindeva

Locatie: San Diego, CaliforniaCopii Anamaria: 26 ani, 10 luni Alexander: 17 ani, 10 luni
|
02.04.2004 12:48 |
|
| |
|
Ha, mie imi spui cum e????? Pai seara parca am un pepene in burta, dimineata e gone with the wind, seara sunt balonata si nervoasa, in zori de zi e iar bine. Nici eu nu m-am ingrasat, dar si greutatea mea oscileaza de seara pana dimineata si invers. Am trecut de faza cu mancatul in prostie dar am pofte, uneori bizare, uneori normale. Sunt zile in care nu-mi place nimic si zile in care as manca orice, indiferent ce.
pupici la mamici,
evadindeva
|
sus |
 |
|
AdinaA

Locatie: Auckland, New ZealandCopii Matei: 22 ani, 4 luni Maria Romana: 17 ani, 8 luni Mircea Victor: 13 ani, 10 luni
|
02.04.2004 2:25 |
|
| |
|
Annie draga,
Chiar ma gindeam, oare numai io oi fi asa, ca nu am pus gura pe Pepsi de multi ani si taman acu m-a Pepsi sau Coca Cola, bleah, nu-s ce sa ma fac.....imi iau si io cite una mica....de pofta !
si m-am ingrasat 5 kg !!!
Dar mi-am pus in gind ca de acum in colo sa ma ingras numai 2 kg / luna, sa vedem......daca imi iese.... 
|
sus |
 |
|
cornelia

Locatie: Galati-RomaniaCopii Alexander Wayne: 19 ani, 5 luni Richard: 17 ani, 11 luni
|
02.04.2004 5:24 |
|
| |
|
Lasati-mi ceva timp si fac eu si poze si am sa va arat burtoiu in prim plan...
Dar cum va descurcati cu naveta la toaleta??? ... ca eu am spus ca ma mut si dorm direc pe wc... pai ce? ... sa ma trezesc de trei-patru ori pe noapte si sa-mi treaca somnul???? .... noroc ca ma trezeste Alex la sase dimineata sa-i dau laptele ca altfel la cat somn am in mine s-ar putea sa-mi pun diapers.... hmmm... asta-i o idee .... nu?
|
sus |
 |
|
tinapopa

Locatie: Stockholm, SuediaCopii Anastasia: 18 ani Elias: 14 ani, 11 luni
|
02.04.2004 1:00 |
|
| |
|
salutare la toata lumea!
(mi-)am revenit si io pe parinti.com.
am fost in concediu (ultimu' in 2 si-un pic )
felicitari, noe!!!
se bucura un forum intreg dupa cate vezi
creste si burtica mea, la fel ca a tot urc pe lista gravidelor, se apropie termenu'! si incep sa am emotii
va pupacesc pe burtica,
tina
|
sus |
 |
|
cornelia

|
02.04.2004 8:00 |
|
| |
|
burticoaselor am pus si eu o poza cu burticoasa de mine 
|
sus |
 |
|
mamaluieric

Locatie: germaniaCopii Eric: 21 ani, 1 luna Hanna: 17 ani, 8 luni
|
03.04.2004 12:36 |
|
| |
|
mersi tina pe unde v-ati petrecut?
cat se asteapta evadindeva pt. rezultate? sigur va fi bine, ce-ti inchipui?
cornelia, ti-am vazut burtica si chiar e faina, maricica.
sarcini ca fulgu' si nasteri asemeni
|
sus |
 |
|
Anca2004

|
03.04.2004 7:41 |
|
| |
|
---------- citat: Ha, mie imi spui cum e????? Pai seara parca am un pepene in burta, dimineata e gone with the wind, seara sunt balonata si nervoasa, in zori de zi e iar bine. ----------
Eu am trecut de faza asta cu disparutul burtii dimineata... acu cica nu mai dispare... dar e mai mica totusi decat seara... Oricum, bucurati-va ca mai aveti juma de zi de respiro... ca mai tarziu o sa mai vreti o pauza de la atata burta...
In schimb, nervoasa sunt in continuare si foarte agitata seara... 
|
sus |
 |
|
evadindeva

|
03.04.2004 7:49 |
|
| |
|
Uufff, se asteapta cam doua saptamani, imbatrnesc zece ani pana atunci. si colac peste pupaza ma doare un san, intr-o parte, ma arde-doare si parca e tare. Asta imi lipsea .
suparata,
evadindeva
|
sus |
 |
|
|
|