· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Povestind cu daci despre bebei (2)  |
ramona79

Locatie: constantaCopii Raisa Georgiana: 15 ani, 6 luni Denis Gabriel: 13 ani, 4 luni
|
13.11.2007 12:22 |
|
| |
|
offf daci, da si la noi dermatita asta e o mare problema, nu mai scapam de ea....mi-a cortizon....a 3 zile...trecuse, acum i-a culmea a pe celalalt obrajor....vad ca si pe piciorus are portiuni de piele uscata.....dar nu e rosie ca pe obrajor.....in rest e bine...incerc sa o tin departe de raceli, macar acum cat e micuta, in afara de nasuc infundat...e bine.....ce a lui ii place la nebunie "avionul"....raisa deja nu mai are stare....vrea hatzanata si zguduita mereu....norocul meu e ca doarme destul de mult....dar tu ziceai ca tudorel nu prea doarme ziua ...eu chiar ma gandeam...oare nu doarme prea mult?
doarme pana la ora 13 ziua, apoi la 14:30....apoi din 3 in 3 ore.....seara adoarme definitiv pe la ora 23...pana a voi,piscotelul tau a frumusel foc,pupam piscotelul si pe tine mami
PS: intradevar d-zeu ajuta oamenii buni mami!!!!!!!
|
sus |
 |
|
capi

Locatie: constantaCopii Alesia: 15 ani, 6 luni am nascut deja!
|
13.11.2007 11:05 |
|
| |
|
Tudorel este din ce in ce mai frumos si mai expresiv. Doamne, eu spun mereu ca suntem privilegiate sa putem mangaia, alinta si saruta asa pielite finute ale bebelusilor nostrii si sa primim in schimb zambetul lor larg si stirb
Daci, o sa cautam un apartament cu net si oricum imi iau laptopul la mine si webcam sa ne vada tati. Imi va fi greu, ca va trebui sa si gatesc pentru mine si copil(aici imi gateste soacra-mea) si curatenie imi face menajera. Oricum, tati spune ca si asa nu si-a cativa ani si va sta 3-4 saptamani cu noi. La inceput spunea ca sta 1 saptamana la inceput si un la sfarsit. Acum supraliciteaza
ma voi simti mai putin singura daca voi vorbi cu voi. 
|
sus |
 |
|
daci

Copii Tudor Andi: 15 ani, 7 luni Anda Maira: 12 ani, 7 luni
|
13.11.2007 12:39 |
|
| |
|
Multumim fetelor
Eleonida, pup pe David. L-am admirat cat de mare si frumos este...
Capi, e o minune sa avem acesti copii minunati langa noi. .. Dar nu veti sta la spital ? Acolo numai faceti tratamentul ? Dragele de voi, va tinem pumnii si sunt convinsa ca va fi totul bine..si acum trebuie sa fii mandra de minunea ta, dar dupa...nu te dai pe o lume intreaga. Ai si motive... Pupici dulci dulci
Ramona, de ieri il dau cu bepanthen si i-a cu bephantene....dar ii trecea pe moment, a2a zi iar apareau....dar am fazut pe forum, si parca si tu ziceai....sa incerc cu tarate de grau...fierte in baitza....cica asa trece....incerc si asta
|
sus |
 |
|
|
daci

|
13.11.2007 12:55 |
|
| |
|
am incercat insa nu am simtit ameliorare
maine vine dr la noi si o intreb iar ce sa fac. Am auzit ca crema de galbenele dar cea facuta de casa, nu cu parfum, ar fi buna. Se mai prepara si pe la unele farmacii. Dar o intreb maine si iti spun ce a
|
sus |
 |
|
daci

|
13.11.2007 12:57 |
|
| |
|
sau cica cu nivea clasic, aceea in cutie albastra. Dar eu nu dau pana nu intreb maine
|
sus |
 |
|
capi

|
13.11.2007 1:42 |
|
| |
|
Daci, la inceput va face o mica interventie la spital pentru a 2 ori pe sapt ii injecteaza in el o substanta ca sa se mareasca si sa creasca pielea. Osa merg cu ea la spital sa ii faca asta; dureaza cam 6-8 sapt, timp in care vom sta acolo. Se poate face injectarea si in Romania, dar prefer sa stau acolo, nu am incredere sa fac asta la noi. Dupa asta are loc de fapt operatia p.z. adica se rezeca alunita si se face grefa de piele. Prof a mai greu este sa dai, ce te mai costa si un zambet? Deci hai sa fim generoase...cu sfaturi!" -->
|
sus |
 |
|
daci

|
13.11.2007 2:33 |
|
| |
|
Doamne, Capi, o sa treceti si peste asta. Vom fi mereu alaturi de voi si vom povesti. Faceti toate astea in Tara Sfanta, Dumnezeu va fi si mai aproape de voi Pupici dulci
|
sus |
 |
|
atleta

Locatie: bucuresti ghenceaCopii Alexandru - Zorro 15 ani, 4 luni
|
26.11.2007 11:12 |
|
| |
|
daci, ai o frumusete de baiat
ultima poza e superba...el e superb
va pupam mami si bb Tudorel
capi, cred ca tot forumul este alaturi de voi,
si o sa fii singura cu fetita ta, dar sufleteste o sa ai alaturi fetele de pe forum
o sa treaca , cu bine, binenteles
pupici 
|
sus |
 |
|
capi

|
26.11.2007 12:29 |
|
| |
|
---------- atleta a baiat
ultima poza e superba...el e superb
va pupam mami si bb Tudorel
capi, cred ca tot forumul este alaturi de voi,
si o sa fii singura cu fetita ta, dar sufleteste o sa ai alaturi fetele de pe forum
o sa treaca , cu bine, binenteles
pupici  ----------
merci Atleta!
|
sus |
 |
|
daci

|
28.11.2007 11:00 |
|
| |
|
Atleta, multumim din suflet....esti o dulce. Pupici
Capi, intr-adevar asa este, toate vom fi alaturi de voi cu toata inima noastra.....Pupam dulce 
|
sus |
 |
|
polin

Locatie: BucurestiCopii Stefan: 15 ani, 3 luni Emilia-Maria: 13 ani, 3 luni
|
28.11.2007 4:28 |
|
| |
|
Capi numai bine iti doresc tie si fetizei
Daci ce mare s-a baiatul dulce 
|
sus |
 |
|
Ramy_ra

Copii Rebela - Alina Ioana Haski - Maria Sofia Foxy -Iris Ana
|
30.11.2007 11:29 |
|
| |
|
Daci, ti-am vazut Craciunelul la atleta, si-i o minune de flacau Noroc ca-i in poza si mai are si rosu pe el, ca...sigur il deochiam Sa-ti traiasca!
|
sus |
 |
|
daci

|
04.12.2007 11:36 |
|
| |
|
Ramy, Polin va multumim din tot sufletul...sa va traiasca copilasii si sa fiti sanatosi si fericiti !
|
sus |
 |
|
|
|