· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Generatii de copii parinti.com >Generatia 2007 > Povestind cu micutza_25 despre bebei
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  »
subiect nou  raspunde
autor Povestind cu micutza_25 despre bebei     
micutza_25

Copii
Alina- Georgiana: 15 ani, 6 luni
Paula-Maria: 14 ani, 1 luna

20.09.2007 7:56     citat 

----------
ramona79 a stat cu tzitzi la gura..Voiam sa n-o invat cu suzeta, dar azi i-a numa...Laptic am prea mult...trebuie sa ma mulg ca altfel mi se intaresc sanii si ma dor .
Pe mine ma mai doare cusatura putin...dar imi revin eu! ma bucur ca-i puiul meu sanatoasa, frumoasa...ca restu nu mai conteaza!
Buricelul i-a externare...Acum mai facem dezinfectari si punem pudra!

Printesa ta ce face?! Isi tine caputul?!
Aaaaaa. a 10 ori in 24 de ore...O fi bine?!

sus

Denunta
ramona79

Copii
Raisa Georgiana: 15 ani, 8 luni
Denis Gabriel: 13 ani, 5 luni

20.09.2007 8:27     citat 

----------
micutza_25 a stat cu tzitzi la gura..

asta ziceam si eu la inceput ca nu stiu cum plange....si de ce sa ma plang.....si acum e cumintica tare a eu am incercat sa-i bag suzeta ca mai era nevoie cateodata cand eram pe la magazine....dar Raisa o scuipa....nu suportanici biberon.....ceaiiimai dau cu lingura

Ne descurcam binisor. Mai greu ne-a sa nu inghete...da uite ca m-am invatat si io si acum ii fac singurica

Papa de numa...Laptic am prea mult...trebuie sa ma mulg ca altfel mi se intaresc sanii si ma dor .

mulge-te doar cat sa detensionezi sanii...cu cat te vei mulge mai mult cu atat vei produce mai mult lapte........cantitatea lapticului se va regla in functie de necesitatile copilului

Pe mine ma mai doare cusatura putin...dar imi revin eu!
si la mine asta m-a bucur ca-i puiul meu sanatoasa, frumoasa...ca restu nu mai conteaza!
Buricelul i-a externare...Acum mai facem dezinfectari si punem pudra!

Printesa ta ce face?! Isi tine caputul?!

raisa e bine , e o grasana

Aaaaaa. a 10 ori in 24 de ore...O fi bine?!
----------

da e bine....bebelusii alaptati pot avea si 10 scaune pe zi....raisa nu face deloc..... trist trist trist trist pot sa o las si 5 zile ca nu face decat ajutata....asa ca zi mersi trag cu ochiul

sus

Denunta
micutza_25

Copii

20.09.2007 8:37     citat 

----------
ramona79 a eu am incercat sa-i bag suzeta ca mai era nevoie cateodata cand eram pe la magazine....dar Raisa o scuipa....nu suportanici biberon.....ceaiiimai dau cu lingura

da e bine....bebelusii alaptati pot avea si 10 scaune pe zi....raisa nu face deloc..... trist trist trist trist pot sa o las si 5 zile ca nu face decat ajutata....asa ca zi mersi trag cu ochiul
----------

Pai suzeta ptr noaptea...ca-i place sa adoarma cu tzitzi-n gura...si cum o iau s-o pun in patutz...se trezeste si da cu guritza dupa mancare...Ziua nu mi se intampla asta...doar noaptea. O sa vad noaptea asta daca are vreun efect sau tot tb sa stau dupa ea! jenat

si eu care-mi faceam griji ca face asa mult! jenat jenat jenat jenat

Pupam pe Raisa si pe mami!! sarut sarut sarut sarut

sus

Denunta
capi

Copii
Alesia: 15 ani, 7 luni
am nascut deja!

21.09.2007 9:41     citat 

Ramona, o zi intreaga Alesia nu a m-am gandit la tine. Am fost foarte ingrijorata. Astazi a simplu, dar degetul il poate suge pana la 5 ani. Adica alegi cel mai mic rau din doua. Eu i-am dat pentru ca este "rea" de foame si pana ajungeam acasa din parc ne plangea in masina de ne asurzea. In plus se invinetea si se ineca de ne si speriam. La inceput ii venea sa vomite cand i-o dadeam, dar s-a acum o cere din cand in cand. Incerc sa nu i-o dau des, doar in perioadele de criza si o linisteste ca prin farmec... Cand o adorm nu i-o dau, pt ca se spune ca daca se invata asa, atunci cand isi da seama ca nu o mai are plange si trebuie sa te trezesti sa i-o dai. La 6 luni trebuie sa o elimin din obiceiuri. In carti medicii spun ca degetul deformeaza mai rau dantura decat suzetele care sunt facute special. zambet
Eu spunca suzeta te salveaza din multe momente penibile, in magazin, pe o terasa, in vizita la prieteni.... zambet

sus

Denunta
ramona79

Copii

21.09.2007 10:10     citat 

----------
capi a asta am incercat si eu sa-i dau suzeta....dar nu o ia deloc.....nici biberonul.....si ma gandesc ca voi avea cateva nunti, iar ea va sta cu mama mea.....ma gandesc cu groaza ce o sa fac daca ea nu papa din biberon.....hai ca ziua poate papa cu lingurita sau seringa, dar noaptea ea adoarme la san.....papa cu ochii inchisi cum sa-i dea cu seringa......
bine ca nunta nu e departe de casa totusi....am sa vin fuguta de la nunta acasa , numai sa nu adoarma intre timp0 si sa fiu nevoita sa o trezesc.

sus

Denunta
micutza_25

Copii

21.09.2007 11:43     citat 

In legatura cu suzeta...ce sa va povestesc? Am incercat sa i-o bag in gura seara...sa vad ce reactie are...mai ca a a se trezeste la 3-4 ore ca sa manance. Oare nu-i cam mare intervalul? Ca pe mine ma dor sanii de numa trist Nu doarme cam mult????????? jenat jenat jenat

sus

Denunta
Uika

Copii
Matea-Tiana: 15 ani, 8 luni
Ilinca Rebeca: 12 ani, 5 luni

21.09.2007 11:55     citat 

acelasi refren zambet "fiecare copil cu ritmul lui" ;
nu, nu e mare intervalul; iar acest "program" nu este stabilit inca.... fetita are doar 1 sapt. zambet ; e foarte normal sa doarma mai tot timpul trag cu ochiul

sus

Denunta
micutza_25

Copii

21.09.2007 11:57     citat 

----------
Uika a 2 ori baia pentru ca adormise si nu am trezit-o, mi-e asa de mila sa o trezesc........ sarut

sus

Denunta
capi

Copii
Alesia: 15 ani, 7 luni
am nascut deja!

21.09.2007 12:03     citat 

----------
micutza_25 a crestere. a la 5 ore cateodata, acum mananca si la 7 ore jumate pt ca nu am trezit-o niciodata
!!!! zambet

sus

Denunta
micutza_25

Copii

21.09.2007 12:11     citat 

Multumesc mult pentru raspunsuri!!!
Ce rau e sa nu stii ! jenat jenat jenat Dar invatam...nimeni nu s-a pe voi si pe puiuti!!! sarut sarut sarut sarut sarut sarut

sus

Denunta
ramona79

Copii

21.09.2007 12:32     citat 

micutza.....sa nu o trezesti nici pt baitza nici pt papa....cand ii este foame se trezeste singura, de asta poti fi sigura, ii faci rau daca o trezesti tu
si raisa se trezea la inceput de 2 ori pe noapte desi stiam ca tre sa papp din 3 in 3 ore
acum se treazeste o data pe la ora 3 apoi la ora 6-7 dimineata
....si renunta la suzeta........si raisa a culcare si asta o agita, adoarme greu....dar daca nu are tzatzuca nu adoarme deloc...asta e

sus

Denunta
Uika

Copii
Matea-Tiana: 15 ani, 8 luni
Ilinca Rebeca: 12 ani, 5 luni

21.09.2007 12:38     citat 

ehe Ramona, rad rad rad rad nu degeaba s-au nascut printesele in aceeasi zi: si a adoarme numai la san imediat dupa baita! Iar de suzeta nu mai zic....... aceasi situatie!
sarut

sus

Denunta
micutza_25

Copii

21.09.2007 5:50     citat 

Sa va mai arat cateva poze cu ochioasa mea!!!!!!! sarut sarut sarut sarut sarut sarut
Am mai crescut...nu vi se pare?! jenat jenat ]

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

sus

Denunta
ramona79

Copii

21.09.2007 5:55     citat 

e o splendoare sarut sarut sarut sarut sarut sarut

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: