· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
De vorba cu atleta despre bbei  |
marle

Copii printisorul nostru: 14 ani, 5 luni print 2: 8 ani, 5 luni am nascut deja!
|
23.01.2008 4:14 |
|
| |
|
vad ca s-a discutat destul de mult pe tema nasucului infundat!!!!
si bebe meu are nasucul infundat, dar nu e racit!!! a fost doca sa-l consulte si e ok!!! a spus sa-i pun ser fiziologic si o solutie protargol!!!!
facem chestia asta de 2-3 zile, dar mie mi se pare ca e tot unfundat!!! mucisori nu are, nu a iesit nimic cu batista bebelusului!!!!
nu mai stiu ce sa-i fac.....oare va trece???? voi cat timp ati tras cu nasucul infundat???? de la ce o fi!!!! se inneca si ffff des!!!!
va pupic
atleta, daci frumosi bebei aveti..... 
|
sus |
 |
|
|
atleta

Locatie: bucuresti ghenceaCopii Alexandru - Zorro 14 ani, 7 luni
|
23.01.2008 4:16 |
|
| |
|
apa de mare a fost buna la noi. Sterimar, inmuia mucisorii s apoi bagam in functiune aspiratorul ,
|
sus |
 |
|
marle

|
23.01.2008 4:26 |
|
| |
|
dar bebe meu nu are mucisori, asta e interesant la el!!!! nu am ce scoate din nasuc!!! multumim oricum!!!! pupici la bebe
|
sus |
 |
|
atleta

|
23.01.2008 4:33 |
|
| |
|
poate este aerul prea uscat in camera, inceraca sa folosesti un umidificator, sau pune pe calorifer un prosop ud, ceva...
|
sus |
 |
|
corina2007

Locatie: TulceaCopii ADRIANA-IOANA: 14 ani, 4 luni AURA MARIA: 11 ani, 9 luni
|
23.01.2008 6:48 |
|
| |
|
cu ce pot sa incerc sa-i curat nasucul printesei mele???
e indicat sa-l curat la"varsta" asta?avem numa 2 saptamani...
cu pompitza??am una(luata de tati care n-a fost prea atent) dar scrie "de la 4 luni" 
|
sus |
 |
|
|
marle

|
25.01.2008 10:32 |
|
| |
|
atleta aerul in camera este destul de umed...noi am spus ca poate din cauza umiditatii!!!!! sper sa- i treaca curand!!!!
bebe tau papa numai san acum sau ii mai dai si completare.....bebe meu a tare puturos si toata ziua molfaie la tzitzi si mananca numi cand vrea el.....de dormit......in reprize scurte de debea apuc sa mananc si eu ceva.....sa nu mai vb de altele ca nu apuc sa le fac....este o vraiste pe la mine prin casa.....noroc cu mama si iubi ca mai fac eu una alta...spalat, calcat, aspirat!!!!
eu as vrea sa ma si mulg sa pot sa-i dau la bebe laptele meu cand nu e satul, dar nici de muls nu am vreme
te pupic 
|
sus |
 |
|
atleta

|
25.01.2008 2:46 |
|
| |
|
stiu marle , te inteleg perfect. la mine mai facea soacra mea....mare noroc am cu ea, ca nu stiu ce ma faceam de una singura...
Noi acum papam doar de la san, am avut perioade cu completare, dar nu mai avem nevoie.
O sa intru in sesiune peste o sapt....si presimt ca iar nu o sa mai am laptic
Eu ii dadeam completare decat o masa seara. Sa l pui la san ca doar asa poti mari productia de lapte, iar cand doarme el, dormi si tu....lasa curatenia ca o faci tu..
|
sus |
 |
|
marle

|
25.01.2008 9:17 |
|
| |
|
bafta multa in sesiune atleta si incearca sa nu te stresezi.....gandeste-te la bebe si sunt convinsa ca totul va fi ok, iar lapticul va sta acolo pt el!!!!
pupici dulci
|
sus |
 |
|
Ramy_ra

Copii Rebela - Alina Ioana Haski - Maria Sofia Foxy -Iris Ana
|
07.02.2008 5:36 |
|
| |
|
Ce face Zorel ? Am venit intro vizita scurta ca prea nu v-am vazut de mult Mami, cand ii bagi sucul de fructe ? Stiu ca daca e alaptat natural pooti incepe diversificrea si la 6 luni
Pupi la flacau si bafta multa la examene !
|
sus |
 |
|
atleta

|
07.02.2008 10:24 |
|
| |
|
Pai suc de fructe, nu i bag inca. i am dat o lingurita o data de la mine, si i a placut, dar nu ii dau momentan mai mult. Ii dau in schimb cereale de kla milupa de vreo 2 zile, ca m a terminat. De o saptamana se trezea noaptea din ora in ora....dar de cand papa si cereale, o masa se trezeste ca inainte, de 2 ori pe noapte. Cu diversificare nu ma grabesc
Va pupam 
|
sus |
 |
|
gaguta

Copii ema maria: 15 ani, 9 luni stefania elisabeta: 14 ani, 7 luni Sofia Elena: 6 ani, 8 luni
|
07.02.2008 11:15 |
|
| |
|
atleta cerealele cum le dai cu lapte de al tau? la biberon sau cu lingurita? 
|
sus |
 |
|
atleta

|
08.02.2008 9:35 |
|
| |
|
la lingurita, facute cu apa plata.
|
sus |
 |
|
extrasansa

Locatie: calarasiCopii ionita alexandru dan - are 5 anii si 9 luni ionita mihai madalin
|
19.03.2008 4:48 |
|
| |
|
buna am cam lipsit dar o sa recuperam noi. ce mai faceti am incercat sa citim tot dar nu prea am reusit ca bibicu meu nu ma lasa nici sa scriu
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
|
|