· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
PROVOCARE LA GANDIT:)cele mai grave 10 greseli,0-4luni II  |
nemora

Locatie: BucurestiCopii KAROLINA: 15 ani, 9 luni MAIA ESZTER: 13 ani, 10 luni am nascut deja!
|
31.10.2007 3:24 |
|
| |
|
christa, acel copil de 8 kg. la 11 luni avea 4 kg la nastere. si maica-sa mi-a unde crapa...
chiar nu stiu ce sa cred, oare chiar toate femeile au lapte suficient? daca vor?
apropo de fumat, acu ceva timp am sunat o consiliera pe probleme de alaptare specializata in anglia/america, la rugamintea vara-mii care...fumeaza cca 10 tigari/zi si are lapte garla, s-o intreb ce sa faca vara-mea, daca sa alapteze sau nu. varmea a rog. si dna doctor a alapteaza si fumeaza, copilul e bine. maica-mea a snagov pe zi si cu mine si cu frate-miu, si gravida si alaptand, si suntem bine. insa nu am gasit nimic despre efectele fumatului in alaptare, nimic socant, poate o sperii, poate are cineva vreun articol, ceva? din ce am citit, zici ca n-are efecte negative...uf.
|
sus |
 |
|
|
ramona79

Locatie: constantaCopii Raisa Georgiana: 15 ani, 8 luni Denis Gabriel: 13 ani, 6 luni
|
31.10.2007 4:38 |
|
| |
|
---------- nemora a 8 kg. la 11 luni avea 4 kg la nastere. si maica-sa mi-a unde crapa...
chiar nu stiu ce sa cred, oare chiar toate femeile au lapte suficient? daca vor?
apropo de fumat, acu ceva timp am sunat o consiliera pe probleme de alaptare specializata in anglia/america, la rugamintea vara-mii care...fumeaza cca 10 tigari/zi si are lapte garla, s-o intreb ce sa faca vara-mea, daca sa alapteze sau nu. varmea a rog. si dna doctor a alapteaza si fumeaza, copilul e bine. maica-mea a snagov pe zi si cu mine si cu frate-miu, si gravida si alaptand, si suntem bine. insa nu am gasit nimic despre efectele fumatului in alaptare, nimic socant, poate o sperii, poate are cineva vreun articol, ceva? din ce am citit, zici ca n-are efecte negative...uf. ----------
nemora ...tu sau fratele tau fumati acum?.....pentru ca una din problemele pe care le poate aduce fumatul in timpul sarcinii sau alaptarii este ca in momentul in care copil va creste si va pune tigara in gura ....nu va mai putea renunta la fumat....deoarece nicotina a aceasta problema...dar momentan nu mai stiu pe unde.....oricum...faza asta cu mama a eu nu am nimic, sau cum zice maica-mea....eu voua v-am dat supa de la 2 luni si uite ce mari v-ati facut, sau eu pe voi va scoteam rosii din baie(imi atragea atentia ca apa e prea rece 38 grade) pentru baita...si multe altele....asa e...parintii nostrii aveau alte metode de a
|
sus |
 |
|
nemora

Locatie: BucurestiCopii KAROLINA: 15 ani, 9 luni MAIA ESZTER: 13 ani, 10 luni am nascut deja!
|
31.10.2007 5:17 |
|
| |
|
nu, nu fumam niciunul
si suntem sanatosi tun, desi la 4 luni mancam amandoi de toate...
am povestit cu o mamica in parc, si-a, face maica-sa sarmale, si ii da si puiului de 4 luni jumate. mamica, scandal. la care bunica "ce vrei maica, i-a
|
sus |
 |
|
Christa

|
31.10.2007 8:34 |
|
| |
|
---------- nemora a 8 kg. la 11 luni avea 4 kg la nastere. ----------
Esti dezamagita rau daca-ti spun ca Mona s-a
|
Uika

Locatie: BrasovCopii Matea-Tiana: 15 ani, 8 luni Ilinca Rebeca: 12 ani, 5 luni
|
01.11.2007 11:13 |
|
| |
|
---------- nemora a asta....mama mea cu sfaturile ei....a fiecare data cand mananc eu ceva....nu conteaza ce......sa-i pun si ei asa un pic pe limba ca simte moros....si ii este pofta 
|
sus |
 |
|
allamarine1979

|
|
nemora

|
01.11.2007 2:33 |
|
| |
|
citat din maica-mea: "de cand ii lumea dadea la copii mozolit din gura. la fata ii trebe sa mince!"
nota de subsol: mozolit = mancare mestecata in gura, data ca la pasarele.
|
sus |
 |
|
ramona79

Locatie: constantaCopii Raisa Georgiana: 15 ani, 8 luni Denis Gabriel: 13 ani, 6 luni
|
01.11.2007 2:53 |
|
| |
|
beeeeeh....bietii copilasi....cand ma gandesc ca si eu la fel mancam ....mestecat....caaaah.....de la mamaie(dumnezeu sa o ierte ) ca mai stateam si cu ea......beahhhhh.
..........................
[i]"da uite de mare si frumoasa am crescut "[/i]
|
sus |
 |
|
capi

Locatie: constantaCopii Alesia: 15 ani, 8 luni am nascut deja!
|
01.11.2007 9:49 |
|
| |
|
si eu ii dadeam completare in prima luna, seara, cu seringa, cam 10-20 ml, sanii mei erau goi si ea plangea de foame. Pana cand s-a nu i-am mai dat deloc lapte praf pt ca stiam ca se constipa usor de la acesta. O saptamana nu i-am dat si am inceput sa produc mai mult, pana cand s-a laptele praf
si pe mine m-a mai mult ca sigur am luat si eu mancarica gata prelucrata de proteza ei ....poate si de a mai greu este sa dai, ce te mai costa si un zambet? Deci hai sa fim generoase...cu sfaturi!" -->
|
sus |
 |
|
Uika

Locatie: BrasovCopii Matea-Tiana: 15 ani, 8 luni Ilinca Rebeca: 12 ani, 5 luni
|
01.11.2007 10:02 |
|
| |
|
---------- capi a eu mancarica gata prelucrata de proteza ei ....poate si de a proteza ....beh...ca iar mi-am amintit
|
sus |
 |
|
Christa

|
01.11.2007 10:18 |
|
| |
|
Bre, ati deviat rau de tot de la subiect. Sa va readuc pe linia de plutire.
Cum am scris tocmai si la alt subiect: mi se pare ABERANT sfatul unui medic (mai intelegeam daca venea sfatul de la tata Veta) sa cureti zilnic nasul copilului SANATOS cu ser fiziologic si cu pompita (sau cu orice altceva).
Eu nu ii curat nici cand e racita decat "surplusul", sau cand e mai mult spal usor cu apa (e drept ca am avut pana acum si norocul sa nu aiba probleme cu urechile), dar le inteleg si pe mamele care curata nasul copilului racit din cauza fricii de complicatii. Insa care e sensul sa chinui copilul sanatos? Ca sunt sigura ca placere nu-i face ...
|
sus |
 |
|
papusa1

|
01.11.2007 10:30 |
|
| |
|
Un sens ar fi prevenirea imbolnavirilor, de ce nu ne intrebam care-i rostul sa ne spalam zilnic trupul (sau mainile de nspe ori pe zi, ca sa ma opresc numai la atat)? 
|
sus |
 |
|
|
|
|