|
|
autor |
casting  |
stelyana

Locatie: BucurestiCopii Andrei: 17 ani, 1 luna Ilinca: 13 ani, 9 luni
|
28.11.2007 2:41 casting |
|
| |
|
ce spuneti de agentiile de modeling care cer bani pt sedintele foto....este o regula sau asa tb, sa platim..., pt 60 de poze ...290 lei noi
|
sus |
 |
|
|
lulualexandra

Copii Alexandra: 14 ani, 10 luni
|
28.11.2007 3:32 Re: casting |
|
| |
|
---------- stelyana a scris: ce spuneti de agentiile de modeling care cer bani pt sedintele foto....este o regula sau asa tb, sa platim..., pt 60 de poze ...290 lei noi ----------
nu trebuia sa dea ele bani voua? 
|
sus |
 |
|
goroba

|
28.11.2007 3:43 Re: casting |
|
| |
|
---------- stelyana a scris: ce spuneti de agentiile de modeling care cer bani pt sedintele foto....este o regula sau asa tb, sa platim..., pt 60 de poze ...290 lei noi ----------
60 de poze? pt ce? e nevoie de 2-3 pt o fisa de casting...
PS. Ca una ce lucra de ceva timp in bransa te asigur ca nu mi-as chinui copilul la un shooting sau reclama nici daca m-ar plati cu mii de euro... 
|
sus |
 |
|
stelyana

|
28.11.2007 4:00 |
|
| |
|
atazi am fost la o agentie si mi-au spus ca o sedinta costa 290 lei ca tb sa aibe 6-7 tinute, pt 60 poze din care ei aleg cateva pt a le prezenta clientilor...
eu am crezut ca facem 3-4-5 poze si gata, gratuite....
|
sus |
 |
|
ema_e

Copii : 18 ani
|
28.11.2007 4:48 |
|
| |
|
aha...l-au prostit unii la mare si pe barbatu-miu cu poze si bani dati pe ele.crezuse saracu ca gata...urmatorul pas fi-sa pe podiumul de la Milano!
Agentiile serioase mai intai selecteaza copilul, apoi fac portofoliul pe banii lor,ca ei sunt interesati sa-l promoveze pe acel copil ,nu de alta dar vor castiga bani frumosi de pe urma lui.
O agentie serioasa nu iti cere un leu, vei primii tu bani atunci cand copilul are contracte.aceaste lucruri mi le-a spus mie Botezatu' si Zina Dumitrescu pe national tv anul trecut...si mi-au fost confirmate de vreo doua tipe care au adolescente in bransa(adica la firme serioase )
|
sus |
 |
|
|
stelyana

|
28.11.2007 4:54 |
|
| |
|
agentia isi are sediul pe str. Blanari....
|
sus |
 |
|
tuty2009

|
06.01.2008 1:23 |
|
| |
|
Noi am fost la o agentie, care de altfel mi s-a parut foarte serioasa, si mi s-a spus ca sedintele foto costa ori 400 ron ( dureaza cam 10-15 min si copilul are o singura tinuta), sau 600 Ron ( dureaza o ora, mai multe tinute, freze, etc), si cu toate ca m-au convins de seriozitatea lor, nu am acceptat.
Pozele sunt intr-adevar de exceptie, am vazut pozele altor copii, si aratau intr-adevar extraordinare, dar... mi s-a parut multisor, mai ales ca nimeni nu iti garanteaza ca timp de 1 an copilul va fi ales pentru vreo reclama, film etc, in schimb, ramai cu pozele.
|
sus |
 |
|
ddadriana

|
06.01.2008 2:13 |
|
| |
|
Asa este, ori ce carsting serios da bani dar nu cere.
|
sus |
 |
|
gulia80

Locatie: cluj napocaCopii tony cristian - bucuria casei 15 ani, 8 luni
|
12.01.2008 11:02 |
|
| |
|
stiu un sacret care am aflat din surse sigure iti promit marea si sarea toti copii sunt frumos ca sa atraga clienti practic de aici iau bani ei si noi avem sanse 2% din 100% nu va prostiti dai bani multi intri ciar daca esti mai putin frumos
|
sus |
 |
|
natalya_2014

|
13.01.2008 2:31 |
|
| |
|
apropo de poze eu vreau sa-i fac lui Robi un set de poze profesionale, asa spre incantarea retinei mele... stiti vreun studio foto ?
|
sus |
 |
|
nemora

Locatie: BucurestiCopii KAROLINA: 14 ani, 11 luni MAIA ESZTER: 13 ani am nascut deja!
|
13.01.2008 8:52 |
|
| |
|
natalya, stiu un fotograf 
|
sus |
 |
|
ica2001

Locatie: eilat israelCopii mihai: 25 ani, 6 luni darius: 19 ani, 5 luni gabriel: 18 ani, 2 luni
|
15.01.2008 2:55 |
|
| |
|
eu nu sunt de multa vreme in tara dar cred ca nu trebuie sa te lasi pacalita de asa ceva sigur ca nu platesti tu si mai sigur cacer mult pentru niste poze si mai e si altceva ei trebuie sa plareasca cum a mai spus cineva! nu te lasa dusa de nas cind mihai erea mic a facut o reclama in rom dar am luat bani pentru asta! si inca bani frumosi! in urma cu mai bine de 10 ani! dar eu nu am platit nimic ei mi-au platit sedintele foto! 4 la numar . pe atunci mihai avea doar 10 luni! 
|
sus |
 |
|
casting

|
13.10.2009 2:06 casting copii |
|
| |
|
[...]
avertisment pentru reclama.
|
sus |
 |
|
goroba

|
13.10.2009 2:32 Re: casting copii |
|
| |
|
---------- casting a scris: S-a deschis in BUCURESTI prima companie specializata in castingul si managementul copiilor talentati cu varste intre 4-14 ani! [...] ----------
ei chiar primii nu sunteti! doar nou veniti pe piata...
|
sus |
 |
|
ELENAREAZA

|
12.12.2009 2:18 |
|
| |
|
in loc sa primim noi sa platim ?????????asta e teapa
|